3 αγαπημένα συμπληρώματα διατροφής της Power Health

Πριν λίγο καιρό βρέθηκα σε μια παρουσίαση της Power Health, όπου μας μίλησαν για την πληθώρα των προϊόντων που διαθέτουν και μας έκαναν μια μικρή επίδειξη για το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα οφέλη από το κάθε συμπλήρωμα διατροφής.
Συμπλήρωμα διατροφής με Μηλόξυδο και ΔΩΡΟ συμπλήρωμα διατροφής με Ανανά και Βιταμίνη Β12.
Εγώ δοκίμασα τα τρία αυτά συμπληρώματα καθώς είδα ότι οι βιταμίνες που περιέχουν αποτελούν σύμμαχο για την υγεία μου (έχω αυτοάνοσο νόσημα και ήδη είναι απαραίτητο να παίρνω πολλές βιταμίνες). 

20 αναβράζοντα δισκία από πράσινο τσάι για αδυνάτισμα


Το πρώτο που δοκίμασα ήταν το μηλόξυδο. Το μηλόξυδο είναι ένα προϊόν ευρέως γνωστό για τα διάφορα οφέλη και θρεπτικά στοιχεία που περιέχει. Έχω ήδη αντικαταστήσει σε πολλές συνταγές το ξύδι με μηλόξυδο, ενώ έχω υπόψη μου και ένα σωρό συνταγές ομορφιάς με βάση αυτό το πολύτιμο συστατικό.  Η βιταμίνη Β6 που περιέχει συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Αυτό που πρόσεξα όσες φορές το έχω πάρει μέχρι τώρα ήταν ότι με βοηθούσε να χωνεύω καλύτερα το γεύμα μου και δεν ένιωθα να πρήζομαι ή να έχω κατακράτηση, από την οποία ταλαιπωρούμε συχνά.

3 αγαπημένα συμπληρώματα διατροφής της Power Health για να σε συντροφεύουν πάντα



Υπέροχο, εξωτικό, γευστικό, απολαυστικό, αυτό το φρούτο είναι συνδεδεμένο με το καλοκαίρι. Ο ανανάς είναι πλούσιος σε πρωτεολυτικά ένζυμα, όπως η βρομελίνη, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Ο Ανανάς από την Power Health σας προσφέρει τα οφέλη του ανανά και της βιταμίνης Β12 η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Μου άρεσε ιδιαίτερα η γεύση του, ενώ η βιταμίνη Β12 ήταν από τις βιταμίνες που χρειάζεται να παίρνω κατά καιρούς, επομένως είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη αφού μπόρεσα να την βρω σε τόσο γευστική μορφή.

3 αγαπημένα συμπληρώματα διατροφής της Power Health


Ένας γρήγορος μεταβολισμός κάνει τον οργανισμό σου να καίει περισσότερες θερμίδες, άρα να χάνεις πιο εύκολα βάρος. Το Green Tea της Power Health είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και βιταμίνη C, που συμβάλλει στην απώλεια βάρους, ενισχύει την καύση λίπους, ενώ παράλληλα προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και αποτοξινώνει τον οργανισμό.

Αλήθεια έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα συμπληρώματα διατροφής;



Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι να πίνουμε πάρα πολύ νερό. Εδώ σας έχω 7 συμβουλές για να πίνετε περισσότερο νερό καθώς και  5 συμβουλές για να ενυδατώσετε φυσικά την επιδερμίδα σας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...