Multimasking τι είναι και γιατί να το δοκιμάσεις

Είναι τώρα αρκετό καιρό που έχω στα χέρια μου και δοκιμάζω δύο μάσκες της L'Oreal Pure Clay σειράς. Και η αλήθεια είναι ότι συνδυάζοντας τες κατάλαβα ότι ίσως έχω βρει τον ιδανικό τρόπο καθαρισμού για την επιδερμίδα μου.
L'Oreal L' OREAL PARIS Pure Clay mask

Αν έχετε μικτή επιδερμίδα τότε θα καταλάβετε απόλυτα αυτό που θέλω να πω, γιατί για το μικτό δέρμα ακόμα και η απλή καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης μπορεί να γίνει λίγο πιο περίπλοκη.
Για αυτό ακριβώς το λόγο υιοθέτησα το multimasking. Επειδή διαφορετικά σημεία του προσώπου μου έχουν διαφορετικές ανάγκες και επομένως απαιτούν διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά την περιποίηση.
Αυτό που θα πρέπει να διευκρινίσω είναι ότι αρχικά θα πρέπει να μελετήσετε καλά την επιδερμίδα σας και να εντοπίσετε τα διαφορετικά σημεία σε αυτή. Η ζώνη Τ είναι συνήθως πιο λιπαρή στις μικτές επιδερμίδες. Η ζώνη C αποτελείται από τα μάγουλα, τους κροτάφους και το σαγόνι μας και είναι συνήθως πιο ξηρή ή κανονική ανάλογα την περίπτωση.

L'Oreal L' OREAL PARIS Pure Clay mask


Pure Clay Bright Mask προσφέρει ομοιόμορφο τόνο και λάμψη. Έχει μια μοναδική σύνθεση 3 διαφορετικών ειδών αργίλου και εκχυλίσματος λεμονιού yuzu για ισχυρή δράση καθαρισμού. Μια εξαιρετικά κρεμώδης μάσκα που προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, κάνοντάς την να ακτινοβολεί, χωρίς αίσθηση τραβήγματος. Αυτή την βάζω στα μάγουλα μου για να βοηθήσω την μείωση των καφέ κηλίδων σε συνδυασμό με τον καθαρισμό που μου προσφέρει.

L'Oreal L' OREAL PARIS Pure Clay mask

Η Pure Clay Mask Antiblemish είναι μια μάσκα προσώπου με μοναδική σύνθεση 3 διαφορετικών ειδών αργίλου και εκχυλίσματος θαλάσσιας άλγης για ισχυρή δράση καθαρισμού. Μια εξαιρετικά κρεμώδης μάσκα που προσφέρει εντατικό καθαρισμό και μείωση των ατελειών, χωρίς αίσθηση τραβήγματος.


Κατά το Multimasking αυτό που κάνουμε είναι να χρησιμοποιούμε διαφορετικά είδη μάσκας για κάθε ζώνη. Έτσι στα μάγουλα, στους κροτάφους και στο σαγόνι και το λαιμό θα βάλουμε διαφορετική μάσκα από αυτή που θα επιλέξουμε για την ζώνη Τ. Ουσιαστικά, αυτό που πετυχαίνουμε είναι η ενυδάτωση της ξηρής περιοχής και η εξισορρόπηση της λιπαρότητας.

Extra Tip: Για τις εξαιρετικά ξηρές περιοχές της επιδερμίδας, όπως γύρω από τα χείλη, μπορείτε να βάλετε λίγο λάδι καρύδας τοπικά και να κάνετε ελαφρύ μασάζ.

L'Oreal L' OREAL PARIS Pure Clay mask

Multimasking L' OREAL PARIS Pure Clay mask



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...