Η μάσκα που εμπιστεύομαι για βαθύ καθαρισμό

H Clear Skin Tea tree oil Rescue Mask της Seventeen είναι η μάσκα που εμπιστεύομαι για βαθύ καθαρισμό τον τελευταίο καιρό και νιώθω ότι πρέπει να την γνωρίσεις καλύτερα.

Rescue Mask Seventeen Cosmetics


Clear Skin Tea tree oil Rescue Mask της Seventeen είναι μια μάσκα πρόληψης και αντιμετώπισης εμπλουτισμένη με πράσινη άργιλο, tea tree oil, πρόπολη, aloe, kigelia Africana, moringa και εκχύλισμα από πιπέρι τασμανίας. Καθαρίζει, εξισορροπεί και περιορίζει τα μαύρα στίγματα και είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής. Ενυδατώνει και καταπολεμά την δυσάρεστη γυαλάδα. Ηρεμεί την ερεθισμένη περιοχή γύρω από τα σπυράκια, βοηθώντας στην εξασθένιση τους και σταδιακά την μείωση τους.
Rescue Mask Seventeen Cosmetics
 Την χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα (οι πιο λιπαρές επιδερμίδες μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και 2 φορές) και νιώθω ότι καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος απομακρύνοντας το σμήγμα και αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, χωρίς περιττή λιπαρότητα. Την απλώνω σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και βάζω και κάτω από το σαγόνι προς το λαιμό. Την αφήνω για 15 περίπου λεπτά και την ξεπλένω με άφθονο νερό και το glov μου.
Rescue Mask Seventeen Cosmetics

Rescue Mask Seventeen Cosmetics

Στα 15,50 τα 50ml είναι πιστεύω μια αξιόλογη επιλογή για όσες θέλουν μια μάσκα καθαρισμού με άργιλο για βαθύ καθαρισμό. Η συσκευασία της επίσης, πιστεύω είναι εξαιρετικά βολική και δεν λερώνει, όπως τα συνηθισμένα σωληνάρια.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα αξίζει να την δοκιμάσεις ... χθες! Η μάσκα με άργιλο και λάδι τεϊόδεντρου της Seventeen είναι ίσως ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στην λιπαρή σου επιδερμίδα 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

Εγώ βρήκα την Clear Skin Tea tree oil Rescue Mask της Seventeen στα Galerie de beaute στα 15,50€.
Rescue Mask Seventeen Cosmetics



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...