3 προϊόντα περιποίησης ιδανικά για λιπαρές επιδερμίδες

Η λιπαρή επιδερμίδα ταλαιπωρεί πάρα πολλές από εμάς. Εγώ ανήκω μάλιστα στην μικρή υποκατηγορία η οποία έχει μεν μικτή-λιπαρή επιδερμίδα αλλά έχω ταυτόχρονα και ευαίσθητο δέρμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να βρω εύκολα τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων τα οποία θα βοηθήσουν την επιδερμίδα μου να εξισορροπήσει αλλά ταυτόχρονα δεν θα της προκαλέσουν ευαισθησία. Έτσι λοιπόν έχω ενθουσιαστεί με τα τρία αυτά προϊόντα τα οποία πιστεύω θα λατρέψετε κι εσείς.

3 skincare products for oily skin

Για την  Clear Skin Tea tree oil Rescue Mask της Seventeen σας μίλησα πρόσφατα. Είναι η μάσκα που εμπιστεύομαι για βαθύ καθαρισμό τον τελευταίο καιρό. Έχει πράσινη άργιλο, tea tree oil, πρόπολη, aloe, kigelia Africana, moringa και εκχύλισμα από πιπέρι τασμανίας. Καθαρίζει, εξισορροπεί και ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπολεμά την δυσάρεστη γυαλάδα. Ηρεμεί την ερεθισμένη περιοχή γύρω από τα σπυράκια, ενώ βοηθά και στην εξασθένιση τους.
3 skincare products for oily skin
 Ωστόσο, αξίζει να μιλήσω και για τα άλλα δύο προϊόντα που χρησιμοποιώ και που πιστεύω με έχουν βοηθήσει αρκετά, ειδικά στο θέμα της λιπαρότητας.

Το Yellow Rose face Wash for oily skin, είναι ακριβώς αυτό που λέει. Χωρίς περιττές ονομασίες και υποσχέσεις. Ιδανικό για λιπαρές αλλά και κανονικές επιδερμίδες, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ διατηρεί τη φυσική του ισορροπία. Το χρησιμοποιώ καθημερινά, πρωί και βράδυ. Απλώνεται με ελαφρύ μασάζ σε βρεγμένο πρόσωπο δημιουργώντας πλούσιο αφρό. Περιέχει ένα ενεργό μίγμα το οποίο καθαρίζει και περιποιείται αποτελεσματικά το λιπαρό δέρμα. Απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και ανανεωμένη. Στα συστατικά του θα βρείτε σαλικυλικό οξύ, έλαιο τεϊόδεντρου, εκχύλισμα πρόπολης, εκχύλισμα μύρου και θυμαριού, πρωτεΐνες ρυζιού και αλλαντοϊνη.

3 skincare products for oily skin

To Anti-Blemish Pore Refreshing Toner essentials by ARTISTRY είναι παλιότερο αγαπημένο. Πρόκειται για ένα toner με εκχύλισμα λεμονιού, σαλικυλικό οξύ και αλόη, το οποίο καθαρίζει βαθιά τους πόρους ανανεώνοντας την επιδερμίδα. Μειώνει τη λιπαρότητα και την εμφάνιση των πόρων και κηλίδων ή ατελειών.  Το Anti-Blemish Pore Refreshing Toner essentials by ARTISTRY παρέχει διαύγεια στην επιδερμίδα, απελευθερώνοντάς τη από τους ρύπους και καθαρίζοντας τους πόρους, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται πιο καθαρή με συνεχή χρήση!
SKINCARE PRODUCTS FOR OILY SKIN

Αυτά είναι λοιπόν τα τρία προϊόντα που θεωρώ ότι μπορούν να βοηθήσουν τις λιπαρές επιδερμίδες. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...