Επιδερμίδα χωρίς ατέλειες με τη νέα σειρά προϊόντων Anti-Blemish essentials by ARTISTRY

Ειδικά σχεδιασμένη για την πρόληψη και την καταπολέμηση ατελειών που ταλαιπωρούν τις νεότερες αλλά και τις ώριμες επιδερμίδες, όπως κηλίδες, σπυράκια και λευκά ή μαύρα στίγματα, η νέα συλλογή Anti-Blemish essentials by ARTISTRY ήρθε για να δώσει τη λύση!
Anti-Blemish essentials by ARTISTRY


Συνδυάζοντας συστατικά φυσικής προέλευσης με παράγοντες που δρουν κατά της ακμής,  η συλλογή Anti-Blemish essentials by ARTISTRY βοηθά στον έλεγχο της επιδερμίδας, συμβάλλοντας στη διατήρηση της διαύγειας και της φρεσκάδας της! 
Η σειρά αποτελείται από δύο κορυφαία προϊόντα, τα Anti-Blemish Pore Refreshing Toner essentials by ARTISTRY και Anti-Blemish Gel Treatment essentials by ARTISTRY.


Αυτό το χωρίς λιπαρές ουσίες τονωτικό με εκχύλισμα λεμονιού, σαλικυλικό οξύ και αλόη καθαρίζει βαθιά τους πόρους ανανεώνοντας την επιδερμίδα. Παράλληλα, μειώνει τη λιπαρότητα αλλά και την εμφάνιση των πόρων και κηλίδων ή ατελειών.  Χάρη στις ιδιότητές του, το Anti-Blemish Pore Refreshing Toner essentials by ARTISTRY παρέχει διαύγεια στην επιδερμίδα, απελευθερώνοντάς τη από τους ρύπους και καθαρίζοντας τους πόρους, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται πιο καθαρή με συνεχή χρήση!


Αυτό το χωρίς άρωμα και μη ερεθιστικό τζελ με αμαμηλίδα, σαλικυλικό οξύ και πράσινο τσάι διεισδύει στο δέρμα για να θεραπεύσει ήπια τις κηλίδες/ατέλειες και να αποτρέψει τα νέα σπυράκια. Διατηρεί το δέρμα διαυγές, ενισχύοντας την προστασία από τις μελλοντικές ατέλειες. Αποτρέψτε την εμφάνιση των ατελειών και πάρτε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο της επιδερμίδας σας με το τζελ θεραπείας Αnti-Blemish Gel Treatment essentials by ARTISTRY.

Και τα δύο προϊόντα περιέχουν σαλικυλικό οξύ, εκχύλισμα λεμονιού και αλόη, όπως επίσης αμαμηλίδα και πράσινο τσάι. Ο συνδυασμός των συστατικών τους βοηθάει στην καταπολέμηση των ατελειών και κάνει την επιδερμίδα να αποπνέει φρεσκάδα και καθαριότητα καθημερινά με τα προϊόντα της συλλογής Anti-Blemish essentials by ARTISTRY!

Και τα δύο τα συνδυάζω με το Gel Cleanser της ίδιας σειράς. Ένα ήπιο τζελ που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και αφαιρεί τα προϊόντα μακιγιάζ, αφήνοντας στην επιδερμίδα αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας. Πρόκειται για ένα μη λιπαρό τζελ με βάση το νερό, το οποίο αφαιρεί σε βάθος τα λιπαρά στοιχεία, καθαρίζει αποτελεσματικά και τονώνει την επιδερμίδα , για να την αφήσει δροσερή, απαλή και με ισορροπημένο pH. Η ήπια σύνθεση του συνδυάζει το αντιοξειδωτικό και αντιμικροβιακό αγγουράκι με την καταπραϋντική αλόη, για αίσθηση δροσιάς και καλή ενυδάτωση στην επιδερμίδα.


Anti-Blemish essentials by ARTISTRY

*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...