VOLUPTÉ TINT-IN- BALM από την YSL Beauté

Για όλες τις παιχνιδιάρες λάτρεις του balm που δεν σταματούν ποτέ να κινούνται,το VOLUPTÉ TINT-IN- BALM είναι ένα εθιστικό, εξαιρετικά εύχρηστο προϊόν που θα χαρίσει αστραπιαία στα χείλη σας λαμπερό χρώμα και φροντίδα που διαρκεί.
VOLUPTÉ TINT-IN- BALM



Το 2017, η YSL Beauté ενισχύει την παιχνιδιάρικη διάθεση των μοντέρνων γυναικών που αγαπούν το μακιγιάζ με μια πρωτοποριακή, υβριδική σύνθεση που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του εμβληματικού VOLUPTÉ TINT-IN-OIL. Δύο συνθέσεις, διπλό όφελος. Με το νέο VOLUPTÉ TINT-IN-BALM, το ζωηρό, λαμπερό χρώμα συνωμοτεί με τη βελούδινη, θρεπτική περιποίηση για να φέρει στα χείλη σας ένα αέρινο φιλί με μια πινελιά χρώματος.

VOLUPTÉ TINT-IN- BALM BY YSL BEAUTY

Μπήκαν στην ζωή μου μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα πριν περίπου δύο εβδομάδες. Παιχνιδιάρικη και σικ, τα νέα VOLUPTÉ TINT-IN- BALM από την YSL Beauté έφεραν τα πάνω κάτω με ένα συνδυασμό που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος. Το ζωηρό, λαμπερό χρώμα συνωμοτεί με τη βελούδινη, θρεπτική περιποίηση και φέρνει στα χείλη μου ένα αέρινο φιλί με μια πινελιά χρώματος. Αυτή η μοναδική, διπλή σύνθεσή τους, προσφέρει διπλάσια οφέλη και ένα ασύγκριτο φινίρισμα στα χείλη. Το εξωτερικό περίβλημα προσφέρει αμέσως λαμπερό, πλούσιο χρώμα με ζωηρό και συνάμα διάφανο αποτέλεσμα. Ο πυρήνας, σε σχήμα χειλιών, εμπεριέχει τη νέα, διπλή τεχνολογία “back injection”. Δύο συνθέσεις με δύο διαφορετικές υφές εμπλουτίζουν το balm προσφέροντας διπλή αποτελεσματικότητα και ένα ασυναγώνιστο αποτέλεσμα με την υπογραφή YSL Beauté.
YSL Beauté

VOLUPTÉ TINT-IN-BALM
ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΙΛΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
YSL Beauté
 Το VOLUPTÉ TINT-IN- BALM αφήνει μια πινελιά χρώματος και λάμψης στα χείλη, κάνοντάς τα τόσο αισθησιακά όσο και ένα απαλό δάγκωμα. Μέρα με τη μέρα, η θρεπτική, υβριδική του σύνθεση, που κυριολεκτικά λιώνει στα χείλη, προσφέρει βελούδινη φροντίδα.

Οι αποχρώσεις που έχω στα χέρια μου είναι η 8 Catch Me Orange με κεχριμπαρένια γοητεία και η 4 Desire Me Pink, ένα ακαταμάχητο, ζουμερό καρπουζί

VOLUPTÉ TINT-IN- BALM από την YSL Beauté

Εσύ ποιο VOLUPTÉ TINT-IN- BALM θα διαλέξεις;


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...