Καθαρισμός - Ενυδάτωση - Προστασία : Το τρίπτυχο της ομορφιάς από την FBM Anagenessis

Τα βασικότερα βήματα περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η προστασία του δέρματος μας. Για κάθε βήμα η FBM Anagenessis έχει και ένα διαφορετικό προϊόν σύμμαχο μας στην ομορφιά.
fbm anagenessis skincare
H καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι αναγκαίο κομμάτι της ομορφιάς και η Fbm Anagenessis Έχει δημιουργήσει τα κατάλληλα προϊόντα για να περιποιηθούμε το δέρμα μας με τον καλύτερο τρόπο. 

fbm anagenessis skincare

Καθαρισμός:

Το ήπιο, υγρό σαπούνι καθαρισμού προσώπου Olive series, αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ και τα υπολείμματα σκόνης και ρύπων χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Περιέχει εκχύλισμα από φύλλα ελιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα αλόης τα οποία καταπραΰνουν και τονώνουν την επιδερμίδα. Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες σέβονται την υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας και δε διαταράσσουν τη φυσιολογική της υγρασία. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση ενώ αφήνει αίσθηση δροσιάς και απαλότητας.

fbm anagenessis skincare

Ενυδάτωση:

Η Κρέμα Νύχτας Rejuvenate, είναι μια θεραπεία τροφής κυττάρων και lifting. Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες μέρες. Μειώνει τις ρυτίδες και δίνει λάμψη στο πρόσωπο, με τη διαφορά να γίνεται αισθητή από την πρώτη φορά. Το πρόσωπο αναδιαμορφώνεται και οι ρυτίδες εξομαλύνονται. Το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Η διαδικασία της γήρανσης επιβραδύνεται και επιταχύνεται η φυσική διαδικασία επανόρθωσης. Ο οργανισμός επιδιορθώνει τις βλάβες και τα κενά και αντικαθιστά τα φθαρμένα σημεία.

Ο ορός ματιών Concetrated eye serum  είναι ένα χρυσό ελιξίριο. Πρόκειται για μια εντατική περιποίηση με εγγυημένα αποτελέσματα για τα οποία έχω μιλήσει με ενθουσιασμό και σε βίντεο πριν λίγους μήνες, όταν είχα μείνει κυριολεκτικά έκθαμβη από τα αποτελέσματα. Ο ορός ματιών ενισχυμένης δράσης, είναι εμπλουτισμένος με τελευταίας τεχνολογίας βλαστοκύτταρα από το φυτό Argan που προστατεύουν, αναζωογονούν και ενισχύουν την επιδερμίδα επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσής της. Επίσης περιέχει ενεργοποιήσιμα από την επιδερμίδα λιποαμινοξέα και οι θρεπτικοί πολυσακχαρίτες που έχει στην φόρμουλα του πραγματοποιούν τόνωση της ελαστικότητας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ορατή μείωση ρυτίδων και στοχευμένη δράση κατά μαύρων κύκλων και οιδημάτων.

fbm asnagenessis skincare

H Anti Dark Circles & Anti Puffiness Eye Cream είναι το καθημερινό απαραίτητο βήμα μου. Είναι το ελιξίριο νεότητας που σβήνει τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια ενώ αφήνει μια λαμπερή απόχρωση στην επιδερμίδα και παρέχει ένα ισχυρό αποτέλεσμα από τις πρώτες μέρες. Μετά από καθημερινή χρήση λίγων εβδομάδων διαπίστωσα άμεση, αισθητή βελτίωση της κουρασμένη όψης. Τα εξειδικευμένα συστατικά όπως ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα απαλύνουν και μειώνουν αισθητά μάυρους κύκλους και σακούλες, ενώ μπλοκάρουν τους παράγοντες επανεμφάνισής τους. Παράλληλα, καθυστερούν τις μεταβολικές δραστηριότητες που οδηγούν στο γήρας, ενώ ένα πλέγμα από μικρομόρια υαλουρονικού οξέος ενυδατώνει και γεμίζει φυσικά και άμεσα ρυτίδες και λεπτές γραμμές λειτουργώντας σαν ένα άμεσο μη ενέσιμο lifting. Μικροανακλαστές φωτός προσδίδουν μια διακριτική, φυσική λάμψη. Την εφαρμόζω πρωί - βράδυ πάνω από το Concentrated Eye Serum στα μάτια (προαιρετικά και σε όλο το πρόσωπο και αρκετή ποσότητα σε σημεία με ρυτίδες).
fbm anagenessis skincare

 Προστασία και ενυδάτωση μαζί:

Η  Ενισχυμένη αντιρυτιδική κρέμα ημέρας SPF 50 αναφέρεται σε μια πρωτοποριακή αντηλιακή φόρμουλα που παρέχει τη δράση των εξειδικευμένων συστατικών της ενάντια στη φωτογήρανση. Τα αντηλιακά φίλτρα σύγχρονης τεχνολογίας προσφέρουν πολύ υψηλή προστασία από τη UVA-UVB ακτινοβολία. Το ΟΤΖ-10 προλαμβάνει τις ζημιές που προκαλεί στα μιτοχόνδρια της επιδερμίδας η έκθεση στη UV ακτινοβολία, ενισχύει την αναπαραγωγή των κυττάρων και την αντοχή της δερμο-επιδερμικής στοιβάδας (DEJ). Σε συνδυασμό με το πολύτιμο Λυκοπένιο από ντομάτα αποτελούν ένα ισχυρό και απαραίτητο αντιοξειδωτικό δίδυμο κατά την έκθεση στη UV ακτινοβολία. Παράλληλα το Juvinity καθυστερεί τις μεταβολικές δραστηριότητες που οδηγούν στο γήρας, ενώ τα σάκχαρα από σιτάρι προσφέρουν άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση. Το υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη Ε, γνωστά όπλα στη μάχη με το χρόνο, συμπληρώνουν το κοκτέιλ νεότητας. 

fbm anagenessis skincare

Καθαρισμός - Ενυδάτωση - Προστασία : Το τρίπτυχο της ομορφιάς από την FBM Anagenessis

 Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην παραλείπουμε τα τρία βασικά βήματα ομορφιάς που περιλαμβάνουν τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την προστασία της επιδερμίδας μας. Σε συνδυασμό με σωστή διατροφή τα αποτελέσματα είναι σχεδόν άμεσα ορατά. Αν σε ενδιαφέρει να διαβάσεις πως μπορείς να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου με φυσικό τρόπο, τότε ρίξε μια ματιά και στο άρθρο μου εδώ
fbm anagenessis skincare




*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...