Nuxellence Skincare experience

Αγαπώ τη Nuxe και συχνά την εμπιστεύομαι για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου. Για μένα η Nuxe αποτελεί ένα μαγικό συνδυασμό φύσης και πολυτέλειας. Στα προϊόντα της βρήκα πέρυσι το καλοκαίρι τόσο την ιδανική αντηλιακή προστασία όσο και την καλύτερη ενυδάτωση μετά τον ήλιο. Σχεδόν τελείωσα "μονορούφι" το ξηρό λάδι της (για να τρέξω γρήγορα να προμηθευτώ άλλο). H σειρά Nuxellence λειτουργεί σαν θεραπεία στο δέρμα μου, καθώς είναι η απόλυτη καλλυντική εμπειρία για την επιδερμίδα μου.

Nuxellence Skincare review



Η νέα Nuxellence Detox είναι μια κρέμα νύχτας που συνδυάζει και τον ορό για αποτοξίνωση και αντιγήρανση, προσφέροντας ολοκληρωμένη δράση. Η καινοτόμα σύνθεση της Super Detox complex,  περιέχει πασιφλόρα ακακία Κωνσταντινούπολης. Λειαίνει την επιδερμίδα, την αναγεννά και την αναζωογονεί διώχνοντας την θαμπάδα. Είναι ιδανική για όλες της ηλικίες και βελτιστοποιεί την κυτταρική λειτουργία.

Οι νυχτερινές ώρες είναι σημαντικές για την λειτουργία αποτοξίνωσης καθώς τότε είναι η στιγμή που τα κύτταρα αποβάλλουν τις τοξίνες. Η αποκλειστική τεχνολογία Nuxellence, με δέκα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δρα στην καρδιά των κυττάρων, ενισχύοντας την ανανέωση τους. Το πρωί η επιδερμίδα φαίνεται φρέσκια, ξεκούραστη και αναζωογονημένη και πάνω από όλα λαμπερή. Το αποτέλεσμα της είναι ίσο με δύο ώρες επιπλέον ύπνου.

Νύχτα με τη νύχτα η επιδερμίδα φαίνεται ανανεωμένη καταφέρνοντας ταυτόχρονα να αποτοξινωθεί και αναζωογονηθεί. Είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας και μπορεί να συνδυαστεί και με τα προϊόντα της καθημερινής σας ρουτίνας χωρίς πρόβλημα. Δεν περιέχει Parabens και είναι μη φαγεσωρογόνος.
nuxellence skincare


Η αντιγηραντική ενυδατική κρέμα ματιών της σειράς Nuxellence αποτελεί μια πραγματική φροντίδα για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Παρέχει αντιγηραντική φροντίδα λάμψης και φωτίζει το βλέμμα άμεσα αποκαλύπτοντας τη φυσική νεότητα.  Είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες και περιέχει πασιφλόρα και υαλουρονικό οξύ . Βοηθά τα κύτταρα να διατηρήσουν τα βέλτιστα επίπεδα ενέργειας ενώ η απολαυστική υφή της με φυσικές χρωστικές σε συνδυασμό με το απλικατέρ μασάζ συμβάλλει στην μείωση των οιδημάτων και των λεπτών γραμμών, που ειδικά εγώ τολμώ να πω ότι έχω. Η επιδερμίδα μου φαίνεται πιο λεία και το πρήξιμο έχει υποχωρήσει αρκετά. Προσωπικά την χρησιμοποιώ το πρωί μετά τον ορό ματιών μου και βρίσκω ότι φωτίζει το βλέμμα μου σχεδόν αυτόματα. Και αυτή δεν περιέχει Parabens Και είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη.





*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...