Nuxe Summer Essentials

Καλοκαίρι και η αντηλιακή προστασία αλλά και η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας είναι οι βασικές μας προτεραιότητες. Εγώ επέλεξα NUXE για την αντηλιακή μου προστασία και ενυδάτωση και πίστεψέ με δεν απογοητεύτηκα ούτε στο ελάχιστο. 

Nuxe Summer Essentials



Το Nuxe Huile Prodigieuse το είχα ήδη στην συλλογή μου τόσο στην απλή όσο και στην shimmer εκδοχή του. Φέτος κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση, σε "Παριζιάνικο" μπουκαλάκι. Εμπνευσμένο από τα χαρακτηριστικά μνημεία του Παρισιού (Ο Πύργος του Άιφελ, Η Παναγία των Παρισίων, το Πάνθεον, η Βασιλική της Ιερής Καρδιάς). Ένα αγαπημένο λάδι με 97,8% φυσική σύνθεση, είναι ένας συνδυασμός 6 πολύτιμων φυτικών ελαίων: Macadamia, Φουντούκι, Borage, Γλυκό αμύγδαλο, καμέλια και αμαμυλλίδα (St. John's Wort). Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, χωρίς συντηρητικά, σιλικόνη και ορυκτά έλαια. Ένα πολυχρηστικό έλαιο που χρησιμοποιώ όλο το χρόνο σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά. Αν πάρεις το OR στην shimmer εκδοχή του , μπορείς να το ανακατέψεις με την ενυδατική σώματος (ή και σκέτο αν είσαι τολμηρή) και να δώσεις στο δέρμα σου μια υπέροχη λάμψη ενυδάτωσης.


Στην παραλία δεν αποχωρίζομαι το Nuxe SUN Tanning Oil Με δείκτη προστασίας SPF 30 και την υπέροχη μυρωδιά Nuxe. Απορροφάται γρήγορα και προστατεύει από τον ήλιο. Μέχρι στιγμής δεν με έχει απογοητεύσει και το φοράω τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη (κυρίως στα χέρια που βλέπει ο ήλιος). To καλό είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο και το ομολογώ ότι πολλές φορές που βαριόμουν να ψάξω το αντηλιακό προσώπου στην παραλία, απλά χρησιμοποιούσα το συγκεκριμένο. 



Για το πρόσωπο χρησιμοποιώ το NUXE SUN face cream SPF30 στα 50ml. Με κρεμώδη υφή που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Είναι ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου, απορροφάται εύκολα και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο και μυρίζει υπέροχα. Είναι αρκετά ενυδατική για να την χρησιμοποιήσω στην πόλη όμως. Την χρησιμοποιώ κυρίως στην παραλία (εκτός και αν βαριέμαι να την ψάξω στην τσάντα και βάζω το λάδι).

Για τα μαλλιά φέτος η NUXE μας λανσάρει ένα εξειδικευμένο γαλάκτωμα σε σπρέι , το huile lactee capillaire protectrice hydratante, ειδικά για την προστασία των μαλλιών μας από τον ήλιο, το νερό της πισίνας και την θάλασσα. Η σειρά sun εμπλουτίστηκε με το νέο αυτό απόκτημα. Το χρησιμοποιώ τόσο στην παραλία όσο και μετά το λούσιμο αντί για λάδι. Αφήνει τα μαλλιά μου απαλά και ενυδατωμένα χωρίς να τα βαραίνει, ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύει. 


Η έκπληξη ήρθε από το NUXE SUN after sun lotion. Με απίστευτη μυρωδιά, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση χωρίς να την αισθάνεσαι βαριά. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Είναι εμπλουτισμένη με πούδρα από σπόρους φυσικού Χαρουπιού, ένα φυτικό ενεργοποιητή μαυρίσματος που προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα, το ενισχύει και το παρατείνει για δύο εβδομάδες επιπλέον.




2 σχόλια:

  1. το έκανε πάλι το θαύμα της η nuxe!
    Μύρισε καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προιοντα nuxe ειναι υπεροχα και εχουν ενα φανταστικο αρωμα!
    Πολυ ωραιο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...