Τα πιο 60's pop νύχια μου για την Άνοιξη του 2017 έχουν την υπογραφή της Semilac Hellas

Η Μαριάνθη Τσιτσοπούλου δημιουργεί τα πιο 60's pop νύχια μου για την Άνοιξη του 2017 με την εγγύηση ποιότητας που μόνο η Semilac Hellas μπορεί να προσφέρει.



Αρχικά μου έχτισε τα νύχια με Gel expert natural. Ένα τριφασικό Uv/Led Gel χτισίματος παχύρευστο με απαλό ροζ χρώμα. Σχεδιασμένο για να ενισχύσει που πολυμερίζεται τόσο σε λάμπα UV όσο και σε LED.
Gel expert natural.

Δείτε εδώ το βίντεο με όλη τη διαδικασία:


Έπειτα προχώρησε στο σχέδιο, ένα 60's Pop nailart σχέδιο με την τεχνική της ακουαρέλας και χρησιμοποιώντας gel brush N06 flat και  τα :

  • White cream art, το Best-seller gel σχεδιασμένο για τη διακόσμηση. Η υφή μοιάζει με παχιά κρέμα, μπορεί να πετύχει εκπληκτικά αποτελέσματα στον τομέα του nail art. Για χρήση μόνο του ή σε συνδυασμό με Color Gel ή ημιμόνιμο βερνίκι.
  • SemiArt amarant, violet, red, blue, yellow, green. H SemiArt - σειρά gel με τεράστια ποσότητα χρωστικής ουσίας που προορίζεται για Nail Art. Χάρη στην ανάμειξή τους με με βοηθητικά προϊόντα όπως: ημιμόνιμα βερνίκια, gel, πάστα White Cream Art   ή προϊόντα Semi Hardi αποκτούνε υφή ακρυλικής μπογιάς ή ακουαρέλας. 
Semilac Semiart

semilac semiart

Δείτε εδώ το βίντεο


Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η Μαριάνθη για άλλη μια φορά μεγαλούργησε, αν δεν γνωρίζεις την δουλειά της εδώ σου έχω μερικά δείγματα από τις πιο πρόσφατες υπέροχες δημιουργίες της.







*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...