Η αγαπημένη μου ενυδατική από την Kiehl's

Την χρησιμοποιώ ανελλιπώς τους τελευταίους δύο μήνες περίπου, κάθε βράδυ και έχω ενθουσιαστεί από την όψη της επιδερμίδας μου το πρωί όταν ξυπνάω. Η super multi-corrective cream είναι η αγαπημένη μου ενυδατική από την Kiehl's.

super multi-corrective cream  Kiehl's.


Είναι μια κρέμα ημέρας πολλαπλής δράσης που διορθώνει τα πιο ορατά σημάδια γήρανσης. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της ανορθώνει, απαλύνει, σμιλεύει και επαναφέρει τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας, ενώ προσφέρει πολύτιμη βαθιά ενυδάτωση.

Την χρησιμοποιώ κάθε βράδυ ενίοτε σε συνδυασμό με τον ορό μου αλλά σε κάθε περίπτωση η πλούσια υφή της και η ενυδάτωση που προσφέρει είναι αισθητή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Παράλληλα ανορθώνει και σμιλεύει το πρόσωπο, ιδιότητα ιδανική για εμάς που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα χαλάρωσης. 

Περιέχει υαλουρονικό που στοχεύει στην ενυδάτωση και το δέρμα μου μοιάζει ξεκούραστο και ενυδατωμένο και το πρωί νιώθω οτι η υφή του δέρματος μου είναι πιο απαλή.

Αν δεν την έχεις δοκιμάσει αξίζει να το κάνεις τώρα. 


super multi-corrective cream  Kiehl's.



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...