Γιατί η Jurlique παραμένει μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες skincare

Τα προϊόντα Jurlique παραμένουν από τα αγαπημένα μου για την περιποίηση της επιδερμίδας και αυτό γιατί πραγματικά έχουν διαφορετική αίσθηση από τα υπόλοιπα. Ταιριάζουν φυσικά με το δέρμα μου.

Jurlique


 Η Jurlique είναι αφοσιωμένη στην ανακάλυψη των τελευταίων καινοτομιών αλλά και στην αναζήτηση φυσικών συστατικών παγκοσμίως και την εφαρμογή και χρήση τους σε προϊόντα εξαιρετικά αποτελεσματικά, καταφέρνοντας να ενώσει τη φύση με την επιστήμη για να προσφέρει φυσική φροντίδα του δέρματος με μοναδικά ενισχυμένη δύναμη και αποτελεσματικότητα.

Jurlique

Πρόκειται για ένα καθαριστικό, απολεπιστικό τζελ για το σώμα, πλούσιο σε φυτικά αντιοξειδωτικά και φλοιό καρυδιάς, το οποίο απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αποκαλύπτοντας ένα λείο, απαλό και λαμπερό δέρμα. Περιέχει φλοιό καρυδιάς και παρέχει απαλή απολέπιση χωρίς ερεθισμούς. Witch Hazel (αμαμιλίδα), δενδρολίβανο, έλαιο τεϊόδεντρου, lemon balm, τα οποία παρέχουν ανανέωση, αναζωογόνηση και εξισορρόπηση της λιπαρότητας. Επίσης περιέχει έλαιο αβοκάντο και γλυκερίνη, τα οποία προστατεύουν και απαλύνουν την επιδερμίδα.

Ένα gloss που προσφέρει βαθιά θρέψη και προστασία, διάφανο καθαρό χρώμα, σε δύο αποχρώσεις, το Hydra Gloss χαρίζει απαλά, λεία χείλη. Το έδειξα πρόσφατα στο video Μου με το τι έχω μέσα στο νεσεσέρ μου.

PURELY AGE DEFYING HAND TREATMENT

Αντιγηραντική απολεπιστική κρέμα χεριών, υψηλής αποτελεσματικότητας, που μειώνει τις δυσχρωμίες, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και κάνει λεύκανση στην επιφάνεια της επιδερμίδας για ορατά πιο νεανικά χέρια. Απλώνω μια πλούσια ποσότητα στα χέρια μου και κάνω μασάζ, ενώ έπειτα αφήνω για 5 λεπτά και στην συνέχεια βρέχω τα χέρια μου και την αφαιρώ συνεχίζοντας το μασάζ. Την χρησιμοποιώ περίπου δύο φορές την εβδομάδα.



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...