Από τα χεράκια της Helena Natura

Πριν λίγο καιρό ήρθαν στα χέρια μου τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Helena Natura. Φτιαγμένα από φυσικές πρώτες ύλες, όπως φυτικά έλαια, ανθόνερα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων, αιθέρια έλαια, αποτελούν κυριολεκτικά «superfoods» για την επιδερμίδα μας. Δοκίμασα την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου.
Helena Natura


Helena Natura skincare

Helena Natura face mask


New Skin Face Mask

Πρόκειται για μια μάσκα ήπιας απολέπισης, ιδανική για λεύκανση της επιδερμίδας και βαθύ καθαρισμό. Λόγω του άνθρακα που περιέχει συμβάλλει στην ορατή μείωση της εμφάνισης των πόρων και έχει αντιφλεγμονώδη δράση κατά της ακμής. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.  
Ακολουθώντας της οδηγίες την απλώνω σε καθαρό (από μακιγιάζ) πρόσωπο και την αφήνω 10'-15'. Στη συνέχεια βρέχω τα δάχτυλα μου και κάνω peeling επιμένοντας στις περιοχές με δυσχρωμίες και στίγματα. Έπειτα ξεπλένω το πρόσωπο μου με νερό, ενώ χρησιμοποιώ ένα γάντι ντεμακιγιάζ glov για να απομακρύνω τυχόν υπολείμματα της. Στην συνέχεια χρησιμοποιώ ένα gel καθαρισμού και σαπουνίζω το πρόσωπο μου, καθώς ο άνθρακας δεν φεύγει με σκέτο νερό, επειδή υπάρχουν και έλαια μέσα στην μάσκα. Η μάσκα αυτή αν και περιέχει άνθρακα, δεν είναι peel off , τα πλεονεκτήματα της σε σχέση με τις peel off , είναι ότι δεν εξάγει το σμήγμα με βίαιο τρόπο και επομένως δεν τραυματίζει την επιφάνεια της επιδερμίδας, ούτε κάνει αποτρίχωση στο χνούδι του προσώπου. Επιπλέον, ο άνθρακας και ο μπεντονίτης άργιλος καθαρίζουν σταδιακά σπρώχνοντας το σμήγμα από μέσα προς τα έξω, ενώ τα έλαια της μάσκας ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα καθώς καθαρίζεται. Τα αιθέρια έλαια λεμόνι και περγαμόντο μαζί τον άνθρακα  λευκαίνουν την επιδερμίδα από πανάδες και δυσχρωμίες, ενώ το αιθέριο tea tree έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά και στην ακμή. Σε όλα αυτά προσθέστε και τα υπόλοιπα αιθέρια έλαια που περιέχει όπως το τριαντάφυλλο (έχει αντιγηραντικές ιδιότητες), το γεράνι και η λεβάντα (έχει καταπραϋντικές ιδιότητες).  

 Helena Natura περιποίηση επιδερμίδας


Είναι μια ενυδατική κρέμα για άμεση λείανση των λεπτών γραμμών, σύσφιξη και ανόρθωση της περιοχής γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας). Οι πολυσακχαρίτες κινόα που έχει δημιουργούν μια ελαφριά σύσφιξη , οπότε βοηθά και σε όσους έχουν πεσμένα βλέφαρα, ενώ οι υπόλοιπες ιδιότητες φαίνονται με το χρόνο σε άλλους άμεσα σε άλλους αργότερα. Έχει πλούσια υφή και είναι ιδανική για όσες χρησιμοποιούν πιο βαριά concealer, καθώς τα βοηθά να μην "σπάνε" και μαζεύουν στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια.

24ωρη ενυδατική κρέμα με έντονη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε γάλα γαϊδούρας, το οποίο είναι πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνη και το ανθρώπινο σώμα να προστατευθεί από πολλές λοιμώξεις, ενώ είναι φημισμένα μπάνια της πριγκίπισσας Κλεοπάτρας της Αιγύπτου μέσα σε γάλα γαϊδούρας, προκειμένου να έχει πιο όμορφο δέρμα. και πραγματικά τρέφει την επιδερμίδα. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και θρέφει κυριολεκτικά την επιδερμίδα της περιοχής γύρω από τα μάτια.
Helena Natura The Rejuvenating Elixir


Για το τέλος άφησα το θαυματουργό μείγμα φυτικών ελαίων, για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, για καταπολέμηση των ρυτίδων, σύσφιξη, ενυδάτωση και ορατή μείωση των πόρων. Μίλησα για αυτό στο τελευταίο μου βίντεο με τα αγαπημένα του Οκτωβρίου 2017. Το ελιξήριο, εφαρμόζεται με πολλούς τρόπους, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας. Οι ξηρές επιδερμίδες μπορούν να το χρησιμοποιούν πρωί - βράδυ μετά την ενυδατική κρέμα. Οι μικτές & κανονικές επίσης με τον ίδιο τρόπο ή μπορούν (το πρωί) να αναμείξουν λίγες σταγόνες μαζί με την κρέμα. 

Οι λιπαρές επιδερμίδες  (όπως εγώ) καλύτερα να το χρησιμοποιούν το βράδυ σαν μάσκα (μετά την κρέμα πάντα) γιατί τα περισσότερα έλαια είναι ξηρά και βοηθούν στην εξισορρόπηση της έκκρισης σμήγματος. Σε κάθε περίπτωση τον ιδανικό τρόπο χρήσης τον υποδεικνύει το ίδιο το δέρμα. Άλλες χρήσεις , λίγες σταγόνες με το foundation και το κονσίλερ, απλώνεται υπέροχα, δεν σπάει , δεν κάθεται στους πόρους, ενώ μπορείτε να το βάλετε και στις άκρες των μαλλιών μου σαν μάσκα πριν να τα λούσετε. Μου αρέσει γιατί δρα σε συνεργασία με την ενυδατική μου κρέμα τη νύχτα και το πρωί νιώθω την επιδερμίδα μου ξεκούραστη και ενυδατωμένη, ενώ μπορώ να το αναμείξω και με κάποιο πιο βαρύ κονσίλερ αν θέλω να αποτρέψω να μαζευτεί στις λεπτές γραμμές.

Αν είστε σκεπτική ως προς το τι να δοκιμάσετε από την σειρά, εγώ σας συνιστώ να επενδύσετε στο ελιξήριο της Helena Natura. Είναι το ιδανικό για να τονώσει την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Εν γένει πρόκειται για μια εξ' ολοκλήρου ελληνική πρωτοβουλία, βασισμένη σε φυσικά συστατικά όπως AHA, BHA, ρετινόλες, και γενικότερα δυνατά κοκτέιλ βιταμινών και πεπτιδίων που δρουν ως καταλυτικοί παράγοντες αντιγήρανσης συσκευασμένα σε προσεγμένες ρομαντικές συσκευασίες από Ιταλικό γυαλί το οποίο είναι παραδοσιακά top quality σε όλο τον κόσμο. Η ποιότητά του γυαλιού  είναι καθοριστικός παράγοντας στην διατήρηση των ευεργετικών ιδιοτήτων των προϊόντων. 

Μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους www.helenanatura.gr. Σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...