12 Days of giveaways

Για μένα Χριστούγεννα σημαίνει να δίνεις αγάπη, να δίνεις ευτυχία. Να μοιράζεσαι ότι αγαπάς με αυτούς που αγαπάς. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά τα πράγματα που αγαπώ. Για αυτό και δημιούργησα το 12 Days of Giveaways. 12 μέρες Χριστουγέννων, 12 μέρες μοναδικών διαγωνισμών με πλούσια δώρα και τουλάχιστον 12 τυχερούς νικητές.
12 Days of giveaways

Τι είναι ακριβώς το 12 Days of Giveaways;

Ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του. 12 μέρες διαγωνισμών. Για 12 συνεχόμενες ημέρες θα ανεβάζω από τουλάχιστον 1 διαγωνισμό. Ο  διαγωνισμός της ημέρας θα ανεβαίνει στο youtube κανάλι μου. Όμως θα ανέβουν κι άλλοι διαγωνισμοί στην σελίδα μου στο facebook Και φυσικά στο Instagram. 

Πότε ξεκίνησε και πότε τελειώνει;

Οι διαγωνισμοί ξεκίνησαν την ημέρα της γιορτής μου, στις 25 Νοεμβρίου, με τον πρώτο μεγάλο διαγωνισμό σε συνεργασία με την Creative Group και με δώρο 4 giftbox sets της CND Vinylux Weekly polish από την σειρά Nightspell. 

Ποιοι διαγωνισμοί έχουν ανέβει μέχρι στιγμής (θα το ενημερώνω καθημερινά);

12 Days of giveaways


12 Days of giveaways

ο οποίος τρέχει επίσης σε Facebook Και Instagram

12 Days of giveaways


3η μέρα διαγωνισμών Χριστουγεννιάτικα πακέτα ομορφιάς

3η μέρα διαγωνισμών Χριστουγεννιάτικα πακέτα ομορφιάς  σε συνεργασία με το φαρμακείο Μαρούλη - Καββαδία
Πως μπορείτε να ενημερώνεστε;

Για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο κανάλι μου και έχουν ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις τα πράγματα είναι απλά. Θα σας έρχεται ειδοποίηση μόλις ανεβαίνει το κάθε βίντεο. Αν με ακολουθείτε στο facebook ή στο Instagram σίγουρα θα έχετε δει ότι ανεβάζω καθημερινά εκεί τους διαγωνισμούς. Αν πάλι θέλετε να είστε σίγουρες ότι δεν θα χάσετε κάποιον μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μου. Κάθε μέρα θα στέλνω ένα ενημερωτικό email με τον διαγωνισμό της ημέρας. Τέλος, έχω δημιουργήσει ένα event στο facebook με τίτλο 12 days of Christmas, όπου κι από εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε.

Τι κάθεστε λοιπόν; Τρέξτε να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μου.



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...