Review: Προϊόντα από το Bellashop.gr

Ποιος είπε ότι το οικονομικό δεν μπορεί να είναι και αξιόλογο;  Κι όμως μπορεί να είναι και το αποδεικνύουν τα προϊόντα της Technic. Δοκίμασα τα προϊόντα Technic που πήρα από το Bellashop.gr και σας λέω την γνώμη μου εδώ.
Το Bellashop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην όμορφη Θεσσαλονίκη), το οποίο διαθέτει μεγάλη ποικιλία καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης! Στα Brands που φέρνει περιλαμβάνονται πολλές αγαπημένες εταιρείες όπως η Sleek Και η MUA. Οι τιμές των προϊόντων είναι εξαιρετικά καλές ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συχνές προσφορές! Ήδη ετοιμάζουν Black Friday!! 
Εγώ δοκίμασα ορισμένα από τα προϊόντα Technic. Είχα δοκιμάσει παλαιότερα μια παλέτα με κορέκτορες και ήρθε η ώρα να δοκιμάσω τις σκιές και τα μολύβια χειλιών της εταιρείας. Θα ξεκινήσω από το TECHNIC Brow Tamer Eyebrow Kit - MediumΕίναι ένα ολοκληρωμένο σετ με όλα τα απαραίτητα εργαλεία,για καλοσχηματισμένα φρύδια με ακριβές αποτέλεσμα! Περιέχει Σκιά Φρυδιών σε σκόνη και σε κερί καθώς και Πινελάκι εφαρμογής διπλής όψης και βουρτσάκι. Προσωπικά δεν με βολεύουν οι σκιές φρυδιών αλλά αντικειμενικά κάνουν την καλύτερη δουλειά για αυτό και όλοι οι makeup artists χρησιμοποιολύν σκιές όταν βάφουν τα φρύδια. Είναι πολύ σταθερό και βγαίνει σε δύο αποχρώσεις, medium και dark. Ομολογώ ότι θα ήθελα να βγαίνει και σε πιο ανοιχτή απόχρωση.
Επίσης, δοκίμασα τρεις αποχρώσεις (ανοιχτό και σκούρο κόκκινο, και έντονο ροζ) από τα TECHNIC Chunky Lip Liner Pencil & Sharpener. Βουτυρένια μολύβια με ενσωματωμένη ξύστρα στο καπάκι τους. Έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος και σχετικά καλή διάρκεια. Προσωπικά αγαπώ τα μολύβια χειλιών αυτου του είδους καθώς με βολεύουν εξαιρετικά και είναι πιο ακριβή στο μακιγιάζ.
Review: Προϊόντα από το Bellashop.gr

Αυτές που είναι εξαιρετικά αξιόλογες για τα χρήματα τους είναι οι παλέτες σκιών της Technic. Η TECHNIC Sultry Eyeshadow Palette και η TECHNIC Mega Sultry Eyeshadow Palette. Έχουν ματ σατινέ τελείωμα και πολύ καλή απόδοση και διάρκεια. Τα χρώματα είναι ιδανικά για φθινόπωρο και χειμώνα επομένως προβλέπω να τις αξιοποιώ ιδιαιτέρως.




Review: Προϊόντα από το Bellashop.gr

Review: Προϊόντα από το Bellashop.gr


Τέλος δοκίμασα τα ματ κραγιόν Mattenificient Lips της εταιρείας W7  στις αποχρώσεις Teddy και Lady Luck. Αν και είναι ματ δεν είναι καθόλου ξηρά στα χείλη και έχουν πολύ καλή απόδοση και διάρκεια.

Αν σου άρεσαν όλα όσα σου έδειξα μπορείς να επισκεφτείς το bellashop.gr μέχρι τις 26 Νοεμβρίου και να αποκτήσεις ότι επιθυμείς με έκπτωση 12%. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις τον εκπτωτικό κωδικό kmProject στις αγορές σου. Αλήθεια τι θα διαλέξεις;

θες να δεις τι άλλο έχει το Bellashop.gr; Δες εδώ ένα παλαιότερο video μου με προϊόντα sleek Που βρήκα εκεί. Μην απομακρυνθείς όμως γιατί σύντομα έρχεται και giveaway!!



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...