Οι νικήτριες των #12DaysofGiveaways

Κι όμως οι διαγωνισμοί φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους. Έτσι ήρθε η ώρα να μοιράσουμε χαμόγελα. Στο συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο και θα επικαιροποιώ καθημερινά μετά από κάθε κλήρωση θα ανακοινώνω όλες τις νικήτριες των 12 Days of Giveaways διαγωνισμών.

Και ξεκινώ με τις 2 πρώτες νικήτριες στο Youtube που κερδίζουν από ένα Giftbox της νέας σειράς Nightspell της CND Vinylux Weekly Polish από την Creative Group. Τυχερές νικήτριες στο Youtube είναι οι Maria Lioliou και η Maria Xen. Νικήτρια του διαγωνισμού στο facebook  είναι η κονι κον και στο Instagram η @eleni_vouvlia. 

Η κλήρωση επαναλήφθηκε καθώς η πρώτη νικήτρια του Facebook "Κονι κον" δεν απάντησε και πέρασαν πάνω από 3 μέρες. Τυχερή νέα νικήτρια η Katerina Karaboiki. Συγχαρητήρια Κατερίνα Πάντα τυχερή. Θα περιμένω τα στοιχεία σου για να σου στείλει η εταιρεία το δώρο 

Η κλήρωση του 2ου giveaway για τα 10 GLOV έγινε . Τυχερές νικήτριες είναι οι Maria Maraki(λιπαρό),Ekaterina Duzova (σώμα), Maria SM(all skin types), Katerina Kit(comfort), Chara Gika(ευαίσθητες), Eleni Sr(Comfort), Eirini PAP(comfort), Μαρία Κοσμαδάκη(σώμα), Katsarida 1527 (all skin types), Panagiota Cha (Comfort). παρακαλώ να μου απαντήσουν εντός 48 ωρών για να στείλει η εταιρεία το δώρο. Καλές γιορτές σε όλους.

Η κλήρωση του 3ου giveaway με δώρο ένα χριστουγεννιάτικο πακέτο από το φαρμακείο Μαρούλη- Καββαδία έγινε και τυχερή νικήτρια είναι η Despinas Studio.

♥ Νικήτριες του 4ου giveaway για τα 3 σετ της Dalon είναι η Edwina Kar, Κατερίνα Κυρανά, Πηνελόπη Τζήκα. Θα πρέπει να μου απαντήσουν εντός 48 ωρών και να μου στείλουν τα στοιχεία τους για να τους στείλει η εταιρεία το δώρο τους Καλές γιορτές σε όλες

✰ Νικήτριες του διαγωνισμού Toppik είναι οι Elendrathens (root touch up), Κατερίνα Μάλιαγκα (root touch up), Ειρήνη Ιριδα(σετ φρύδια) , Eva sharing (σετ φρύδια). Συγχαρητήρια σε όλες, περιμένω τα στοιχεία σας εντός 48 ωρών για να σας στείλει η εταιρεία το δώρο.

Τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού #BiothermGreece είναι η Eirini Sarantopoulou. Συγχαρητήρια Ειρήνη Είσαι η τυχερή νικήτρια. Θα περιμένω τα στοιχεία σου για να σου στείλω το δώρο.

Νικήτρια του διαγωνισμού #MaybellineGr είναι η Kelly Kaletsh.

✰ Νικήτριες του διαγωνισμού για το δικό μου δώρο είναι οι Ioanna Limperopoulou στο instagram Και η Νάντια Κόλια.  Συγχαρητήρια πάντα τέτοια εύχομαι.

Νικήτριες του διαγωνισμού Oriflame με δώρο ένα σετ πινέλων είναι οι : Αφροδίτη Χατζηγιαννάκη, Polina KOumi, 2013CandyCandy, Olga Rotsika και Nandia's World.

Νικήτρια του διαγωνισμού με το Beautytestbox είναι η deppie_an

Νικήτρια του διαγωνισμού #Bellabox.gr είναι η Eleni Mitropapa

Τυχερές νικήτριες του GLOV giveaway είναι η Eleni Dot Και η Stella Dr.

Συγχαρητήρια σε όλες και σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Οι νικήτριες θα πρέπει να μου απαντήσουν εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και να μου στείλουν τα στοιχεία τους για να τους στείλουμε το δώρο τους.

Μάθε τα πάντα για το 12 Days of Giveaways και πάρε μέρος στους διαγωνισμούς εδώ. 



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...