Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε ένα Eva Belle Booster

Τα EVA BELLE RESTORE BOOSTER είναι υπερ-συμπυκνωμένες σταγόνες που θα δώσουν ένα boost στον ορό, την ενυδατική κρέμα ή το foundation που χρησιμοποιείς. Εγώ δοκίμασα το  Eva Bell Booster Restore που πήρα από το ofarakopoiosmou.gr και σου λέω την γνώμη μου για αυτό.

eva belle booster restore

Για τα boosters έμαθα από τον Πάνο, στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του και από την πρώτη στιγμή που άκουσα για αυτά ήθελα να τα δοκιμάσω. Το EVA BELLE RESTORE BOOSTER προσφέρει ομοιόμορφο τόνο και υπόσχεται να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου, που περιέχει, εξισορροπεί τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, ενώ η μαργκόσα με την αντιφλεγμονώδη δράση της μειώνει τους ερεθισμούς. Η ενισχυμένη σύνθεση με calendula, επανορθώνει άμεσα την επιδερμίδα ,εξασφαλίζοντας ορατή λάμψη. Η καλέντουλα είναι ότι πρέπει και για τις λιπαρές επιδερμίδες και για δέρματα με ακμή, επομένως μην φοβηθείτε να το δοκιμάσετε αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία. Παράλληλα, το EVA BELLE RESTORE BOOSTER προστατεύει το δέρμα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και επιταχύνει την αποκατάσταση του μετά από αισθητικές μικροεπεμβάσεις.

eva belle booster

Πως το χρησιμοποιώ και τι είναι τελικά ένα Booster;

Τα booster λειτουργούν ως ενισχυτικά των προϊόντων που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας περιποίηση. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους αλλά σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα προκειμένου να ενισχύσουν την δράση τους, καθώς έχουν υψηλή συγκέντρωση σε δραστικά συστατικά.

Το EVA BELLE RESTORE BOOSTER το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την ενυδατική μου κρέμα, αναμιγνύοντας τα μαζί πριν το εφαρμόσω στο πρόσωπο. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα ή τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα μπορείτε να το αναμίξετε ακόμα και με το foundation σας για να δώσει λάμψη στο μακιγιάζ. 

Λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να δράσει αποτελεσματικά. Η υφή του είναι λίγο πιο ελαφριά από ξηρό έλαιο και σε καμία περίπτωση δεν θα το νιώσετε βαρύ στην επιδερμίδα σας. Σίγουρα είναι η ανακάλυψη του φετινού χειμώνα και δεν πρόκειται να το αποχωριστώ καθόλου τις ημέρες που το κρύο είναι τσουχτερό. 



Τα Booster είναι το επόμενο βήμα για όσες θέλουν να ενισχύσουν την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και να εντείνουν την δράση των αγαπημένων τους προϊόντων. Το EVA BELLE RESTORE BOOSTER θα το βρείτε γύρω στα 18€ στο ofarmakopoiosmou.gr και αξίζει να επενδύσετε σε αυτό αν ανήκετε στην κατηγορία αυτή που θέλει αυτό το κάτι τις παραπάνω για την επιδερμίδα του.


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...