Σαραντάρησες κι εσύ; Ίσως αξίζει να δοκιμάσεις τον Powerful Strength Line Reducing Concentrate

Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ έναν αγαπημένο ορό από την Kiehl's. Είχα και στο παρελθόν χρησιμοποιήσει τον Powerful Strength Line Reducing Concentrate αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε τώρα και επανήλθα ξανά. Ίσως μεγάλωσα αρκετά, ώστε να τον εκτιμήσω όπως του αξίζει.




Η νέα σύνθεση του Powerful Strength Line Reducing Concentrate της σειράς Dermatologist Solutions της Kiehl's με ακόμη περισσότερη Βιταμίνη C, είναι εμπλουτισμένη με L-ασκορβικό οξύ 10,5% και Ascorbyl Glucoside 2% . Η νέα βελτιωμένη φόρμουλα μειώνει ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενισχύει την λάμψη και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

Όταν χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο όρο νιώθω να ζεσταίνει την επιδερμίδα μου. Καταλαβαίνω αμέσως ότι λειτουργεί. Λόγω της βιταμίνης C βοηθά και στον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας, ενώ το υαλουρονικο οξύ βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των γραμμών και των ρυτίδων. Είναι ιδανικό για μένα που αντιμετωπίζω σοβαρό θέμα και με τις πανάδες και γενικά προσπαθώ να καταπολεμήσω τα σημάδια του χρόνου που σιγά σιγά εμφανίζονται στο πρόσωπο μου.

Που θα τον βρείτε; Στα Attica το βρίσκω εγώ αλλά γνωρίζω ότι θα βρείτε την Kiehl's και σε άλλα, επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.


*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...