H Pet Friendly πλευρά του Costa Navarino

Πριν ακριβώς από δύο εβδομάδες είχα την χαρά να κερδίσω έναν διαγωνισμό της Oriflame Greece και να βρεθώ στο Costa Navarino για να συμμετέχω στις εκδηλώσεις του Navarino Challenge. Ένα family oriented luxury ξενοδοχείο μου είχαν πει ότι είναι. Εγώ όμως ανακάλυψα ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη και στους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Έχει μια pet friendly πλευρά που προσωπικά, ως σκυλομάνα, εκτίμησα ιδιαίτερα.

Costa Navarino

Με το που φτάνεις στο Romanos Resort του Costa Navarino, αντιλαμβάνεσαι ότι η φιλοξενία είναι τέχνη και η πολυτέλεια του βασίζεται στο πανέμορφο φυσικό τοπίο, του οποίου ο πλούτος μυρίζει Ελλάδα παντού.

Costa Navarino

Ο ήλιος και ο ουρανός δεν τσιγκουνεύτηκαν χρώμα. Μας χάριζε τα ομορφότερα τοπία του σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτή ήταν η θέα από το δωμάτιο μας, την ώρα που πλησίαζε η δύση του ήλιου.



Costa Navarino

Costa Navarino

Μια από τις καλύτερες στιγμές του τριημέρου που μας χάρισε η Oriflame Greece, ήταν η συμμετοχή στο μάθημα πιλάτες της Μάντη Περσάκη, αλλά και πολλών άλλων δραστηριοτήτων, όπως Beach yoga, Kick Boxing με τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη και φυσικά συμμετοχή στους αγώνες του Navarino Challenge (για όσους το άντεχαν).

Costa Navarino Πιλάτες Μάντυ Περσάκη


Αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν ότι στο ξενοδοχείο είχαν έρθει όχι μόνο οικογένειες αλλά και τα σκυλάκια τους. Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα για ένα φιλόζωο, από το να βλέπεις ένα τόσο πολυτελές ξενοδοχείο να δέχεται να φιλοξενήσει και τους μικρούς, τετράποδους φίλους σου. Με ειδική σήμανση για τον περίπατο τον σκύλων από ότι πρόσεξα, το Costa Navarino, είναι ένα pet friendly luxury hotel που επιτρέπει στα κατοικίδια μας, να μην μας αποχωριστούν κατά την διάρκεια των διακοπών.
Costa Navarino

Costa Navarino

Το ομολογώ νιώθεις λίγο σαν βασιλιάς με την περιποίηση που σου προσφέρουν στο Costa Navarino.



Costa Navarino

Αν θα ξαναπάω; Σίγουρα! Αλλά αυτή την φορά θα πάρω μαζί μου και τον αντρούλη μου και φυσικά τον Bronx. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που στο Costa Navarino, όχι απλά επιτρέπουν τους τετράποδους φίλους μας, αλλά τους συμπεριφέρονται όπως ακριβώς τους αξίζει, ως μέλη της οικογένειας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...