Pages

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Beauty News: THE VERVE


Στο party παρουσίασης των χυμών Verve, η Μάρθα και η Κέλλυ Χατζηγιάννη υποδέχθηκαν φίλους και δημοσιογράφους και παρουσίασαν την εταιρεία τους, την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει, εμφιαλώνει και διαθέτει cold pressed χυμούς (ψυχρής έκθλιψης) από λαχανικά, φρούτα και βότανα, καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα αποτοξίνωσης μεταμορφώνοντας τους χώρους του –ισμός σε μια μοναδική gallery, την Verve Juices Gallery


Πως Οργανώνω το ημερολόγιο μου & Mini Giveaway



Έχεις ημερολόγιο/agenda; Έχεις κι εσύ την τρέλα να το διακοσμείς και να οργανώνεις τις ημέρες που έρχονται με χρώματα; Τότε νομίζω ότι αυτή η ανάρτηση θα σου αρέσει.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

EVA MENDES meets ESTEE LAUDER



H Estee Lauder ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Eva Mendes ως το πρόσωπο της νέας σειράς New Dimension. Η Mendes θα εμφανιστεί σε όλες τις καμπάνιες της σειράς το φθινόπωρο του 2015. Αναμένουμε ... 


*Βασισμένο και στο ΔΤ



The KM Projects
Not just another beauty blog

συμβουλές για να αντιμετωπίσεις την έλλειψη έμπνευσης ως blogger

Κάθε Blogger που σέβεται τον εαυτό του έχει βρεθεί κάποια στιγμή στην δύσκολη θέση της έλλειψης έμπνευσης. Είτε γιατί δεν θέλεις να κάνεις κάτι που έχει ξαναγίνει, να πεις κάτι που έχει ξανειπωθεί αλλά και γιατί απλά αντιμετωπίζεις το μεγάλο κενό έμπνευσης, είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν είσαι ο πρώτος που το αντιμετωπίζεις. Ηρέμησε, γιατί υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου.
συμβουλές για να αντιμετωπίσεις την έλλειψη έμπνευσης ως blogger

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ για να τις τυπώσετε!



Είσαι κι εσύ από αυτούς που θέλουν να διακοσμούν τα ημερολόγια τους με φράσεις που τους εμπνέουν; Θέλεις να έχεις κάπου μαζί σου κάποια φράση που θα σου δίνει την έμπνευση για να συνεχίσεις  σε όποιο τόλμημα έχεις ξεκινήσει; 

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Frezyderm Facial Scrub



Νομίζω ότι πρέπει να είμαι από τις τελευταίες που δοκίμασαν το συγκεκριμένο scrub Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί άργησα τόσο πολύ. Το facial scrub της Frezyderm μου έχει κλέψει την καρδιά.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Empties Μάρτίου & Απριλίου 2015



 Λίγο το Πάσχα, λίγο οι πολλές υποχρεώσεις... Έμεινα πίσω σε ένα από τα πιο αγαπημένα βίντεο, που πολλές από εσάς περιμένετε. Δεν έκανα Empties και οι άδειες συσκευασίες μαζεύονταν και μαζεύονταςν μέχρι που ηρθε η ώρα να αναλάβω δράση. Βρήκα λίγη ωρίτσα και γύρισα ένα βίντεο υπερπαραγωγή. Σχεδόν μισή ώρα μου βγήκαν αυτή την φορά τα Empties. Αλλά βλέπετε μου τελείωσαν τόσα πολλά. 

Σκέψεις - Ό,τι κάνεις επιστρέφει πάλι σε σένα




Ό,τι κάνεις επιστρέφει πάλι σε σένα. H ζωή είναι ένα μπούμερανγκ, ότι στέλνεις προς τα έξω, θα κάνει τον κύκλο του και θα επιστρέψει σε σένα πολλαπλάσια… αργά ή γρήγορα… Στείλε καλό για να λάβεις καλό!

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Avene Hydrance Optimale Legere - Τόσο ελαφριά κρέμα, τόσο πλούσια ενυδάτωση για το ευαίσθητο δέρμα

Ανήκεις και εσύ σε αυτές που έχουμε ευαίσθητο αλλά ταυτόχρονα μικτό ή κανονικό δέρμα ή ακόμα και λιπαρό. Ναι υπάρχει περίπτωση να έχεις ευαίσθητο δέρμα ενώ ταυτόχρονα να είναι μικτό. Αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα. Ψάχνεις συνεχώς για την ελαφριά ενυδατική κρέμα που θα σου προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζεσαι χωρίς να "βαρύνει" την επιδερμίδα σου, να σου μπλοκάρει τους πόρους, χωρίς να βγάλεις σπυράκια αλλά και ταυτόχρόνα να "καλμάρει" την επιδερμίδα σου χωρίς να την ερεθίσει. Δύσκολη δουλειά για πρίγκιπες... ή μήπως όχι;

Avene Hydrance Optimale Legere review

Fashion Revolution Greece



Χθες το απόγευμα μετά την δουλειά πέρασα από το κέντρο του Αμαρουσίου για μια βόλτα στα μαγαζιά και είδα τις κούκλες να επαναστατούν. Το Fashion Revolution Greece κατέλαβε τα πεζοδρόμια.  Οκ , ήταν και μια καλή ευκαιρία να πιούμε ένα ποτηράκι κρασί κερασμένο από τα Intimissimi

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

KATIVA COLAGENO - Ότι καλύτερο για τα μαλλιά μου με την δύναμη του κολλαγόνου



Έχω ξαναχρησιμοποιήσει σαμπουάν χωρίς sulfates, όταν είχα κάνει την πρώτη θεραπεία κερατίνης. Τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία και χρησιμοποίησα τη σειρά Colageno της KATIVA από την +La Rou Hair Cosmetics .

Τι είναι καταρχάς το Kativa Colageno;

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ξυπνήστε την Θεά που κρύβετε μέσα σας


Η Fresh Line παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά σμίλευσης σώματος ΑΦΡΟΔΙΤΗ για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και του τοπικού πάχους. Η φιλοσοφία ανάπτυξης της συλλογής στηρίζεται στις αρχές της αρχαίας ελληνικής αρωματοθεραπείας και της φυσικής αποτοξίνωσης με τη δύναμη των αιθέριων ελαίων. Οι συνθέσεις έχουν ενισχυθεί με Πλαγκτόν, Καφεΐνη και Ροζ Πιπέρι, δραστικά συστατικά που διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δράση, ενώ σμιλεύουν και διορθώνουν το περίγραμμα του σώματος.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Μαθήματα blogging #5 - Παραμονεύοντας τον ανταγωνισμό

Σε αυτό το μάθημα θα μας απασχολήσει ο ανταγωνισμός μας. Τι μπορούμε να μάθουμε από τον ανταγωνισμό μας; Μπορεί η λέξη παραμονεύω να σας προδιαθέτει αρνητικά , ωστόσο το Lurking δεν είναι τόσο αρνητικό σε όρους διαδικτύου.





No 1 Beauty & Fashion Workshop highlights & vlog



Στις 18 Απρίλη, στις 16:00, στον μουσικό πολυχώρο ''Τρυποκάρυδο''(Σαπφούς 115,Καλλιθέα) μαζί με αγαπημένες bloggers διοργανώσαμε το ''1ο Beauty&Fashion Workshop-Meet n' Greet'' στην Ελλάδα! Μιλήσαμε για μόδα, μακιγιάζ, το αγαπημένο μας blogging, αλλά μοιράσαμε και δωράκια!Ευγενική Χορηγία των εταιρειών +GarnierGreece  & +Maybelline NY Greece .

ESTĒE LAUDER - H Συλλογή ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ BRONZE GODDESS



Μία σέξι Συλλογή Φροντίδας για τον Ήλιο.

Προσφέρει υψηλή απόδοση με υπέροχη υφή και ακαταμάχητο άρωμα!

Η Συλλογή Αντηλιακής Περιποίησης Bronze Goddess της Estee Lauder προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών· η επιδερμίδα που ακτινοβολεί, η αισθησιακή υφή, το γοητευτικό άρωμα και η υψηλή απόδοση σας βοηθούν να ελευθερώσετε τη θεά που κρύβετε μέσα σας.


Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Προβατομετρήματα, Υπνωδίες, Υπνοσυμβουλές. Ασκήσεις. Υπνόγκα.Υπνολόγιο

Το Breathe Right®   και το Υπνητήρι …. σας βάζουν για ύπνο!


Υποφέρετε από αϋπνίες; Στριφογυρίζετε στο κρεβάτι αλλά δεν μπορείτε να κοιμηθείτε; Ξυπνάτε στον ύπνο σας και δυσκολεύεστε να ξανακοιμηθείτε; Ή μήπως είστε απλά ερωτευμένοι και δεν κλείνετε μάτι;

NAILED THIS MONTH - Τα βερνίκια που λάτρεψα αυτό το μήνα




Μία νέα στήλη ξεκινώ, με τα βερνίκια που αγάπησα μέσα στον μήνα. Και επειδή δεν μπορούσα να περιμένω να τα μοιραστώ μαζί σας.... Αυτά είναι όσα έχω χρησιμοποιήσει σαν τρελή αυτόν τον μήνα και συνεχίζω να "χρωματίζω" τα νύχια μου με αυτά.



Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Youth Lab Giveaway!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα! Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η εβδομάδα μας από ένα Giveaway!  Πριν από λίγο καιρό η Youth Lab μας σύστησε τα προϊόντα της. Κάποιες από εμάς ήδη γνωρίζαμε τα καλούδια που φτιάχνει αυτή η Ελληνική Εταιρεία. Σας έχω κάνει και αντίστοιχο Demo & Review video της CC cream για λιπαρές επιδερμίδες που μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι όροι είναι απλοί και για να σας βοηθήσω θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτήν την φόρμα. Μόλις την συμπληρώσετε θα λάβετε και email επιβεβαίωσης.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Νέα Ανάρτηση

Ήρθε η ώρα για την πρώτη σας ανάρτηση. Τι κάνετε;


Στο προηγούμενο μάθημα περιορίστηκα σε κάποιες συμβουλές για νέους Bloggers. Αν δεν το προλάβατε, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την πρώτη ανάρτηση σας. Έστω ότι έχετε ετοιμάσει το υλικό σας και είστε έτοιμοι για την πρώτη σας ανάρτηση. 

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Συμβουλές για νέους bloggers


Άλλο ένα μάθημα blogging Και αυτήν την φορά μοιράζομαι μαζί σας κάποιες συμβουλές, που ειλικρινά θα ήθελα πολύ να είχε κάποιος άλλος μοιραστεί μαζί μου πριν ξεκινήσω εγώ το blogging. Επειδή ακριβώς  είμαι από τους πιο παλιούς bloggers στην Ελλάδα, έχω αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες και έχω βρεθεί σε όλα αυτά τα προβλήματα μπροστά. 

blogging tips

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

New Loves - MD Professionel





Πριν από ένα περίπου μήνα (ίσως και παραπάνω) έφτασαν στα χέρια μου τρία μικρά δωράκια απο την εταιρεία MD Professionel. Την συγκεκριμένη εταιρεία την γνώριζα ήδη και την είχα τιμήσει αρκετές φορές ειδικά στα βερνίκια νυχιών, ενώ έχω από καιρό "σταμπάρει" ένα μολύβι φρυδιών, το οποίο θα αποκτήσω αμέσως μόλις το πετύχω στην σωστή απόχρωση. 

Ventus Giveaway Winners

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Έχω τις νικήτριες του Giveaway της Ventus με προϊόντα της DMB Hellas Products​ & Gaia Natural Cosmetics​. Οι νικήτριες θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου εντός 48 ωρών, αποστέλλοντας μου τα στοιχεία τους, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους.
Οι υπόλοιπες μείνετε συντονισμένες γιατί έρχονται κι άλλα πολλά Giveaways!!!


Ventus Giveaway!!!! 2 δωρα , 2 νικητές!




The KM Projects
Not just another beauty blog

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Μαθήματα blogging #2 - Ξεκινώντας με τον Blogger





Ας ξεκινήσουμε πρώτα από τα βασικά. Πως να φτιάξουμε ένα νέο ιστολόγιο. Δεν θα σταθώ πολύ στα τεχνικά μέρη καθώς υπάρχουν άπειρα βίντεο στα ελληνικά και στα αγγλικά που μπορουν να σας βοηθήσουν. 

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

The Original PREMIUM Hair Ring - One Ring to Rule them All






Είναι ποτέ δυνατόν να ερωτευτείς κάτι τόσο μικρό όσο ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά; Μήπως ένα μικρό λαστιχάκι; Μικρό αλλά εντελώς διαφορετικό. Είναι το Original Premium Hair Ring το οποίο πλέον μπορούμε να βρούμε και στην Ελλάδα.