Pages

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Πως να αποκτήσεις περισσότερους followers στο instagram

Το instagram έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και όλοι λίγο πολύ ασχολούνται με αυτό. Αν είσαι blogger τότε το πιο πιθανό είναι να έχεις μπει στην διαδικασία όχι μόνο να αποκτήσεις Instagram αλλά και να προωθήσεις το λογαριασμό σου εκεί μέσω διαγωνισμών ή ακόμα και διαφήμισης. Επειδή όμως ο νέος αλγόριθμος του Instagram είναι κάτι σαν ένα τέρας που καραδοκεί πάνω από τους Instagrammers έτοιμο να τους επιτεθεί και να τους χαντακώσει τότε ίσως θα πρέπει να διαβάσεις μερικές από συμβουλές που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις περισσότερους ακόλουθους.

Top Instagram tips


Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΕ αυτό το άρθρο πριν σβήσεις τους unfollower από τους διαγωνισμούς σου

Αφορμή για αυτή την ανάρτηση ήταν μια διαφωνία που είχα πρόσφατα με μια φίλη σχετικά με τα Unfollow των συμμετεχόντων στους διαγωνισμούς. Πολλές bloggers εκδικούνται τους Unfollowers με το να τους μπλοκάρουν για να μην ξαναπάρουν μέρος σε διαγωνισμούς. Εγώ πάλι δεν είμαι τόσο εκδικητική. Αντιθέτως μάλιστα. Τους αγαπώ ακριβώς γιατί μου αδειάζουν την γωνιά, αμέσως μετά την συμμετοχή τους. Αρκεί αυτή να είναι έγκυρη. Θεώρησε λοιπόν αυτό το άρθρο ένα μικρό υπέρ και κατά των διαγωνισμών στο Instagram.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Τι έχω μέσα στην τσάντα μου

Με αφορμή το challenge που ετοίμασε για σένα το Edityourlifemag.gr στο instagram αποφάσισα να μοιραστώ σε ένα post το περιεχόμενο της τσάντας μου.


what's in my bag



Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

AXDW - Olga Karaververis Show

Ένα από τα show που είδα στην εβδομάδα μόδας AXDW που μας πέρασε και που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου, είναι αυτό της Όλγας Καραβερβέρη. Η νέα συλλογή Eclipse της σχεδιάστριας κινήθηκε σε ασπρόμαυρους συνδυασμούς και είναι εμπνευσμένη από την έκλειψη.

axdw Olga Karaververi