Pages

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

19 οικονομικά plus size πανωφόρια να επιλέξεις τώρα από το ASOS

Το Asos έβαλε εκπτώσεις και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το πανωφόρι που επιθυμείς γιατί αυτές τις τιμές δεν θα τις βρεις πουθενά. Τα περισσότερα είναι κάτω από 50€.

Cheap plus size coats
ASOS DESIGN Curve stand collar faux fur coat

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Μια αναδρομή στην χρονιά που πέρασε μέσα από τις φωτογραφίες μου στο Instagram

Το 2018 πλησιάζει στο τέλος του κι εγώ αποφάσισα να κάνω μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε μέσα από τις φωτογραφίες του Instagram. Άλλωστε, το Instagram έχει μπει πλέον τόσο πολύ στην ζωή μας που είναι αδύνατον να μην έχουμε αποθανατίσει σε αυτό τις πιο όμορφες στιγμές μας ή έστω τις περισσότερες από αυτές.



Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Τα 19 πιο τέλεια plus size φορέματα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Υπάρχει μια σύγχυση ότι όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν μπορείς να βρεις ωραία ρούχα και ειδικά φορέματα για να βάλεις σε μια πιο "καλή" έξοδο, όπως για παράδειγμα το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Εγώ λοιπόν αποφάσισα να σας βγάλω λάθος και σας μάζεψα εδώ τα πιο τέλεια plus size φορέματα για να βάλετε την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

The perfect plus size dress

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Night Moves the collection by CND

Night Moves the collection! H φουτουριστική ‘‘παλέτα’’ της CND™ με 4 αποχρώσεις που ακτινοβολούν! Μια σειρά με χρώματα και σχέδια με λάμψη για μια ιδιαίτερη εορταστική περίοδο.
Shimmering shades, με μεταλλικά φινιρίσματα εμπνευσμένα με φαντασία από το κλίμα των
Χριστουγεννιάτικων εορτών, για να υποδεχτούμε το νέο χρόνο με απόλυτη αυτοπεποίθηση!
Night Moves the collection!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Η Fresh Line άνοιξε νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Η Fresh Line παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα της εικόνα με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Γλυφάδα, στην οδό Αγγέλου Μεταξά.
fresh line egkainia




Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Χριστούγεννα 2018: Ο πιο πλήρης οδηγός για να οργανωθείτε σωστά

Είναι αλήθεια ότι όλοι τρέχουμε σαν τρελοί τις ημέρες των Χριστουγέννων. Λίγο να προλάβουμε να πάρουμε τα δώρα μας στους αγαπημένους μας, λίγο η δουλειά που μας τρέχει, το τελευταίο που σκεφτόμαστε είναι να ετοιμαστούμε οι ίδιες για το ρεβεγιόν, αλλά και γενικά πως να οργανωθούμε βρε παιδιά. Και πάντα, μα πάντα κάτι αφήνουμε που δεν το έχουμε σκεφτεί. Εγώ λοιπόν σου μάζεψα όλα όσα πρέπει να οργανώσεις για να είσαι η ψυχή του πάρτυ στο αποψινό ρεβεγιόν και να καταφέρεις να βγεις νικήτρια στην μεγάλη πρόκληση των εορτών.

Xmas Christmas tips