PARABITA #FashionUnlimited

Throwback στην φωτογράφιση της χρονιάς για την Parabita!
Μερικές φορές λαμβάνω μηνύματα που με αυστηρό ύφος μου λένε ότι δεν μπορώ να φοράω ωραία ρούχα με αυτό το σώμα. Κι όμως. Εκεί ακριβώς είναι το λάθος. Πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι.

 Fashion Unlimited Campaign cover



Ναι φυσικά να προσπαθούμε να είμαστε πιο υγιείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας επειδή έχουμε παραπάνω κιλά. Ούτε ότι δεν επιτρέπεται να φορέσουμε ότι ρούχο επιθυμούμε. Σημασία έχει να αγαπάμε τον εαυτό μας σε κάθε του εκδοχή και να θέλουμε να είμαστε η πιο όμορφη εκδοχή μας. Εσωτερικά και εξωτερικά. Φυσικά και δεν θα σταματήσουμε να θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, ότι και αν περιλαμβάνει αυτό. Αν θέλουμε να χάσουμε κιλά δεν θα το καταφέρουμε μισώντας το σώμα μας, αλλά αγαπώντας το. Μέχρι τότε όμως δικαιούμαστε να φοράμε ότι μας αρέσει. Γιατί #fashionunlimited σημαίνει Ελευθερία έκφρασης, ελευθεριά να δημιουργούμε το δικό μας στυλ, χωρίς περιορισμούς και χωρίς όρια.

Fashion Unlimited by Parabita #1

Fashion Unlimited

Fashion Unlimited


Fashion Unlimited by Parabita #2

PARABITA #FashionUnlimited

Με μότο "Σπάσε τα Όρια της Μόδας" η Parabita σε παρακινεί να λατρέψεις τις καμπύλες σου και να μη βάζεις περιορισμούς στη μόδα!

Γιατί κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το στιλ της και να αγαπήσει ακόμη περισσότερο τις καμπύλες της!

Κατάρριψε τα στερεότυπα, αγάπησε αυτό που είσαι γιατί είσαι μοναδική κι εκφράσου με πάθος!

Fashion Unlimited by Parabita #3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...