MESSINIAN SPA - Μεσσηνιακή πολυτέλεια

Μέσα στις γιορτές μου τα έκανε δώρο η Νίκη Καββαδία και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα αμέσως, αφού δεν είχα δοκιμάσει τίποτα από την συγκεκριμένη εταιρεία. Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Messinian Spa, εξ' ου και ο μεγάλος ενθουσιασμός. 
MESSINIAN SPA


Τα Messinian Spa προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστό λόγω για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση. Συνδυασμένο με συστατικά εμπνευσμένα από τη βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο, φραγκόσυκο, η σύσταση των προϊόντων εμπλουτίζεται και δημιουργεί μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για υγιές δέρμα και βαθιά φροντίδα. 

MESSINIAN SPA hair care


Το Σαμπουάν για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά με ρόδι και σταφύλι είναι ειδικά σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση και χάρη στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας που περιέχει αλλά και το ρόδι που προστατεύει την ένταση του χρώματος, ενώ το σταφύλι ενισχύει τη φυσική άμυνα της τρίχας. Εμπλουτισμένο με αλόη, μετάξι, προβιταμίνη Β5 προσφέρει στα μαλλιά, καθαριότητα, ενυδάτωση, όγκο και λάμψη.

Η Μάσκα μαλλιών με ρόδι και δαφνέλαιο και φυσικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, περιέχει επίσης πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, αλόη, σύμπλεγμα βιταμινών και μικροσφαιρίδια βιταμίνης Ε, για βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, τόνωση και αναζωογόνηση της τρίχας. Ξεμπερδεύει και προσφέρει ελαστικότητα, λάμψη ενώ προστατεύει και από την ψαλίδα. Για τα δικά μου μαλλιά που η ενυδάτωση είναι απαραίτητη, αφού τα βάφω και γενικά τα ταλαιπωρώ, η μάσκα μαλλιών είναι ένα απαραίτητο βήμα στην περιποίηση τους. Και είμαι πολύ απαιτητική από αυτήν. Η συγκεκριμένη λειτουργεί θεραπευτικά και ενυδατώνει τα μαλλιά μου χάρη στην πλούσια σύνθεση της. Επίσης, το δεντρολίβανο που περιέχει είναι τονωτικό για όλους τους τύπους μαλλιών και βοηθά στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης γιατί τονώνει τη ρίζα και καταπολεμά την λιπαρότητα

Η Μαλακτική κρέμα μαλλιών με σιτάρι και μέλι με βάση επίσης το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, είναι εμπλουτισμένη με μετάξι, αλόη και προβιταμίνη Β5 για αυτό και ενδυναμώνει, αναδομεί, τρέφει σε βάθος την τρίχα και διευκολύνει το χτένισμα και μειώνει το φριζάρισμα. Την χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την μάσκα μαλλιών για πιο μαλακά και ευκολοχτένιστα μαλλιά. 

Τα Messinian Spa φτιάχνονται με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, το οποίο προμηθεύει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσσηνίας, ένα συνεταιρισμός αγροτών του Μεσσηνιακού νομού, που ιδρύθηκε το 1987. Το ελαιόλαδο, είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε που βοηθούν στην ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...