Pages

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικα Ψώνια με την Αναστασία


Πήγαμε για ψώνια με την Αναστασία από το κανάλι Anastasia Wall . Επισκεφτήκαμε το κατάστημα Time4beauty στο Χαλάνδρι.





The KM Projects
Not just another beauty blog


Φτιάχνουμε πολίτικη βασιλόπιτα





Η συνταγή αυτή είναι παραδοσιακή πολίτικη. Την φτιάχνει χρόνια η μαμά μου. Και για να πω την αλήθεια, για μένα αυτή είναι η κανονική βασιλόπιτα. Όλα  τα άλλα μου μοιάζουν απλά σαν κέικ με πασπαλισμένη άχνη ζάχαρη.

Στην οικογένεια μας την φτιάχνουμε με μια μικρή παραλαγή. Δεν χρησιμοποιούμε μαστίχα, στην κανονική συνταγή όμως μπαίνει και μαστίχα.

Σας ετοιμάσαμε με τον Γιάννη ένα βίντεο που σας δείχνουμε αναλυτικά την συνταγή.



Τι χρειαζόμαστε:



1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή αλεύρι για τσουρέκια,

100 γρ νωπή μαγιά,

500 γρ. ζάχαρη (χεχε η μαμά μου βάζει λιγότερη, 400γρ, αλλά εμείς είμαστε γλυκατζήδες)

1 κουταλάκι γλυκού αλάτι

4 αυγά

500 ml γάλα

250 γρ. βούτυρο (πχ 1 βιτάμ)

ξύσμα πορτοκαλιού και ο χυμός από ένα πορτοκάλι

1 φακελάκι μαχλέπι

1 φακελάκι κακουλέ



Εκτέλεση



Διαλύουμε την μαγιά σε χλιαρό γάλα και προσθέτουμε μια κούπα από το αλεύρι. Σε ένα λεκανάκι βάζουμε γύρω γύρω το αλεύρι, το μαχλέπι, το κακουλέ, το ξύσμα και λίγο αλάτι. Στην μέση βάζω τη ζάχαρη και τα αυγά και τα χτυπάμε με το μίξερ χειρός μέχρι να διαλυθούν καλά. Προσοχή ! δεν παίρνω ακόμα αλεύρι από τα πλάγια. Αφού φουσκώσει η μαγιά μας την ρίχνουμε στο κέντρο μαζί με το χυμό κι τα χτυπάμε σιγά σιγά μαζεύοντας το αλεύρι. Στο τέλος λιώνω το βούτυρο και ζημώνω ταυτόχρονα ενώ ρίχνω λίγο λίγο το βούτυρο μέχρι να το πιει. Σκεπάζουμε την λεκάνη μας με πετσέτα και κουβέρτα και την βάζουμε κοντά σε εστία θερμότητας (καλοριφέρ, aircondition κτλ). Περιμένουμε να φουσκώσει. Βάζουμε το μίγμα σε ταψιά στα οποία έχουμε βάλει λαδόκολα, για να ξεκολάνε εύκολα. Στολίζουμε με ασπρισμένα αμύγδαλα και αλοίφουμε με αβγό  (ανακατεμένο με λίγο νεράκι). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.





The KM Projects
Not just another beauty blog


Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

The Christmas Project - 10 +1 αγαπημένες μου Χριστουγεννιάτικες ταινίες





Το καλό με τα Χριστούγεννα είναι ότι βρίσκεσαι με την οικογένεια σου, με παλιούς φίλους, πηγαίνεις σε Party, ρεβεγιόν και τραπεζώματα και αν είσαι και τυχερός μπορεί να πας και κανένα ταξιδάκι. Το κακό είναι ότι ανάμεσα σε όλες αυτέ στις υποχρεώσεις (και όχι μόνο), έχεις κάποια «καταθλιπτικά» κενά, που μένεις σπίτι χωρίς να έχεις τίποτα να κάνεις και η τηλεόραση το μόνο που έχει είναι μαγνητοσκοπημένα γλέντια αγνώστων διασήμων. Έτσι η μόνη σου επιλογή είναι να χαλαρώσεις πίνοντας κάτι ζεστό και να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να δεις μια ταινία. Αυτήν την φορά σας ετοίμασα τις 10 +1 αγαπημένες μου Χριστουγεννιάτικες ταινίες για να επιλέξεις να σου κρατήσουν συντροφιά στις γιορτές.

  1. The Holiday, γιατί από μια τέτοια λίστα δεν μπορεί να λείπε μια ρομαντική ταινία. Και αυτή είναι μια απίστευτα γλυκιά , αλλά όχι δακρύβρεχτη ρομαντική ταινία.
  2.  The Long kiss Goodnight. Με μια Gina Davis θανατηφόρα γοητευτική.
  3.   Tinker Tailor Soldier Spy, Κατασκοπική ταινία με αληθινά απίστευτες ερμηνείες.
  4.  Joyeux Noel. Βαθύτατα συγκινητική ταινία για τα Χριστούγεννα του 1914 στο δυτικό μέτωπο
  5. While you were sleeping, ενώ ο Bill Pulman Κοιμόταν η τύχη του δούλευε.
  6.   Batman Returns, Με την Μισέλ Φάιφερ να δηλώνει « A kiss under the mistletoe. Mistletoe can be deadly if you eat it» και ο Batman της απαντά «A kiss can be even deadlier if you mean it»
  7. Trading places. Eddie Murphy & Dan Akroyd, πέφτουν θύματα ενός κακόγουστου στοιχήματος 2 ζάμπλουτων ηλικιωμένων.
  8.  Fanny and Alexander. Ένα από τα αριστουργήματα του Ingmar Bergman.
  9. Bridget Jones Diary. Εντάξει, ποια μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία της Μπρίτζετ;
  10. Scrooged. Γιατί όσα χρόνια και να περάσουν δεν χορταίνω να βλέπω τον Bill Murray να κάνει τον Σκρουτζ.............     Και τέλος,
  11.  Η Μαύρη Οχιά- Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, με έναν απολαυστικό Rowan Atkinson. Αν και έχει ιδιαίτερο Αγγλικό χιούμορ , νομίζω ότι είναι από τα επεισόδια της Μαύρης Οχιάς που αξίζει κάποιος να δει. 


The KM Projects
Not just another beauty blog



Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

The Christmas Project- Προτάσεις για δώρα

Γιορτές και δώρα για τους αγαπημένους μας πάνε μαζί. Και επειδή πολλές πελαγώνουμε και δεν ξέρουμε τι να πάρουμε στους αγαπημένους μας, βρήκα και σας έχω, μερικές προτάσεις για δώρα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Για το σπίτι:

Όποια κι αν είναι η υποχρέωση, σίγουρα υα βρεις κάτι στα HM Home. Είτε ένα κεράκι από 2€ , είτε ένα στολίδι για το δέντρο , είτε μια πιατέλα για το σπίτι. Συμβουλή: Πάρε μια όμορφη πιατέλα και γέμισε την κουλουράκια ή μελομακάρονα. Αν τα φτιάξεις η ίδια θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό το δώρο. 






Για εκείνη:

Κραγιόν, τι άλλο; Χάρισε της το απόλυτο γυναικείο φετίχ. Εγώ θα σου πρότεινα 3 κραγιόν και ανάλογα με τον οβολό επιλέγεις.


Από MAC θα σου πρότεινα το Russian Red, σταθερή αξία στα κόκκινα κραγιόν και αγαπημένο πολλών γυναικών. Αν μη τι άλλο, είναι ένα δώρο για ψαγμένους.


Σε μωβ απόχρωση θα σου πρότεινα το Νο 12 της  Seventeen από την σειρά της με τα matte lipsticks.  


 Για κάτι πιο καλό θα πρότεινα αναμφισβήτητα την Estee Lauder. Σταθερή αξία και δώρο που εντυπωσιάζει.Τα pure Color Envy Sculpting lipsticks ήρθαν για να μείνουν στην καρδιά μας. Αν θέλεις και ροζ χρώμα, ρίξε μια ματιά στο Powerful. Τα χείλη γίνονται το αντικείμενο του πόθου. Ευχαριστούμε Estee Lauder!



Που πας; Δεν τελειώσαμε ...

Τι θα έλεγες και για μια παλέτα; Η μαγευτική Winter Trend Collection 2014 από τα The Body Shop θα σας βοηθήσει να λάμψετε! Nτελικάτες θηλυκές αποχρώσεις εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε μία υπέροχη περιορισμένης κυκλοφορίας Χριστουγεννιάτικη συσκευασία! Βρες την παλέτα Dolly Pastels στα the Body Shop, δίπλα σε πλήθος άλλα δώρα.




Για την μικρή αδερφή:

Πάλι από την The Body Shop, ένα μικρό πιγκουινάκι γιατί ποιος είπε ότι το σφουγκαράκι για το μπάνιο μας πρέπει να είναι βαρετό και συνηθισμένο;



Για την μαμά της/του:
Έχεις δει τα νέα σετ περιποίησης απο τα The Body Shop; Ένα όμορφο σετ για τα νύχια σε συνδυασμό με το κομψό νεσεσέρ είναι ιδανικό για τις μαμάδες. Και σικ και πρακτικό ;)
 

Και κάτι ακόμα, φέτος  η THE BODY SHOP ενώνει τις δυνάμεις της με την WAR CHILD, την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά θύματα πολέμου, με σκοπό να χρηματοδοτήσει την ευχή των παιδιών για εκπαίδευση. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε, η THE BODY SHOP θα συνεισφέρει στην χρηματοδότηση που χρειάζεται ώστε να παρακολουθήσει ένα παιδί ένα μάθημα.
 
Για εκείνον:

Είτε είναι ο φίλος μας, είτε ο αδερφός μας είτε ο μπαμπάς μας, σίγουρα θα απολαύσει αυτό το βιβλίο. Οι "Τηγανητές γοργόνες" του Παναγιώτη Ρίζου κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και  μόλις βγήκαν από το τηγάνι. Ανάμεσα στα τοπ 5 βιβλία στις επιλογές των αναγνωστών στα βιβλιοπωλεία Ιανός, δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες. Το ομολογώ, ότι από την πρώτη στιγμή που μου μίλησε ο συγγραφέας τους για το βιβλίο αυτό, ήθελα να γίνουν δικές μου οι Τηγανητές Γοργόνες.


Και το γούρι ;

Μα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από MINAS. Το φετινό γούρι του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή. Aim for the Stars my friends!



Πως σου φάνηκαν οι προτάσεις μου; Πήρες καμία ιδέα;



The KM Projects
Not just another beauty blog


Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

FOTD 1 Μακιγιάζ 2 κραγιόν

Ένα μακιγιάζ που συνηθίζω να κάνω τον τελευταίο καιρό. Προσωπικά επιλέγω το Nude κραγιόν αλλά μια στο τόσο θέλω ένα πιο δυναμικό Look. Έτσι βάζω ένα πιο σκούρο κραγιόν, συνήθως ένα μπορντώ (σαν το κρασί) κραγιόν , εδώ έχω επιλέξει το Νο 20 της Golden Rose.

Το βίντεο είναι σύντομο ώστε να μην βρεθείτε. Ελπίζω να σας αρέσει.





The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Youth Lab Daily Cleanser & σφουγγαράκι Konjac Review


Οι καλύτεροι σύμμαχοι για την λιπαρή επιδερμίδα.

Το τελευταίο περίπου δίμηνο χρησιμοποιώ καθημερινά για τον καθαρισμό του προσώπου μου το Daily Cleanser της Youth Lab για μικτά- λιπαρά δέρματα. Ένα καθαριστικό gel που πήρα από το Academia Fresh  και που από την πρώτη κιόλας χρήση μου έκλεψε την καρδιά. Η συσκευασία του είναι μεγάλη, στα 200ml και κοστίζει 10€, ενώ επειδή δεν χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα, η συσκευασία αυτή θα σου κρατήσει άνετα 3 με 4 μήνες. Πραγματικά, μια μικρή ποσότητα gel, στο μέγεθος ενός μικρού φουντουκιού είναι αρκετή για να καλύψετε το πρόσωπο σας και να το καθαρίσετε διεξοδικά. 

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

In Christmas Mood

Στολίσαμε!


Φέτος η έμπνευση ήρθε από τα μικρά Converse All Star παπουτσάκια που είχα πάρει από την αδερφή μου πριν από περίπου ένα μήνα. Τα είχε χρησιμοποιήσει ως διακοσμητικά βιτρίνας και όταν άλλαξε τις βιτρίνες, άρπαξα την ευκαιρία και τα κράτησα.


Με παιχνιδιάρικη διάθεση παντού!


 Κόκκινα άσπρα στολίδια, αλλά και μερικά μπλε παιχνίδια στολίζουν το δέντρο.



It's the most wonderful time of the year!


Και ο νάνος της παρέας μπήκε στην θέση του!



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Beauty UK Review

Beauty UK Review

H Beauty UK έχει γίνει πάρα πολύ γνωστή τον τελευταίο καιρό. Σχεδόν όλες οι bloggers έχουν τιμήσει κάποιο από τα προϊόντα της. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου για τρία προϊόντα της, που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω. 

Θα αρχίσω με το Primer. Ένα σιλικονούχο primer που θυμίζει αρκετά το αγαπημένο μου από τα Sephora, αν και τολμώ να πω ότι αυτό είναι αρκετά πιο λεπτόρρευστο από εκείνο και απλώνεται πολύ πιο εύκολα. Δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ ενώ κρατάει την περιττή γυαλάδα που εμείς οι "λιπαρές επιδερμίδες" τόσο πολύ θέλουμε να αποφύγουμε. Κοστίζει μόλις 5,99€ και περιέχει 20ml, 5ml περισσότερα δηλαδή από το primer των Sephora και στην μισή τιμή του. Η ποσότητα του είναι αρκετή για να σας φτάσει για πολύ καιρό, αφού μόλις μια μικρή σταγόνα φτάνει για να καλύψει το πρόσωπο. Δίνει βελούδινο τελείωμα και προετοιμάζει την επιδερμίδα για το foundation, ενώ κρατάει την γυαλάδα μακριά για πολλές ώρες (ανάλογα με ποιο foundation θα συνδυαστεί φτάνει και τις 10 ώρες άφοβα). Βοηθάει επίσης αρκετά με τους πόρους, απ' ότι πρόσεξα τουλάχιστον στην μύτη που εμένα με ταλαιπωρούν. Εξαιρετικό προϊόν σε πολύ χαμηλή τιμή. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.


Το Posh Pout - Κραγιόν σε μορφή μολυβιού, είναι ίσως το πρώτο από τα τρία που δοκίμασα σχεδόν αμέσως. Με έχουν ξετρελάνει βλέπετε αυτού του είδους τα κραγιόν. Είναι κάτι μεταξύ κραγιόν και Lip gloss και έρχεται σε μια πολύ βολική συσκευασία μολυβιού (δεν ξύνεται). Εγώ το έχω στην απόχρωση Sugar plum Fairy, ένα πολύ γλυκό δαμασκηνί χρώμα. Δεν έχει πάρα πολύ έντονη απόδοση, περισσότερη ωστόσο από ένα Lip gloss/lip balm αλλά προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση στα χείλη και είναι ιδανικό για να αντικαταστήσετε τα lip gloss και τα Lip balm που χρησιμοποιείτε. Βγαίνει σε έξι αποχρώσεις και κοστίζει μόνο 3,99€. Αξίζει σίγουρα τα λεφτά τους καθώς είναι πολύ ενυδατικό και θα σας διαρκέσει για πάρα πολύ καιρό.


Είχα ακούσει τα καλύτερα για την CC cream της Beauty UK. Όσες την είχαν δοκιμάσει είχαν να πουν μόνο καλά για αυτήν. Προσωπικά την βρήκα ιδανική για καθημερινό μακιγιάζ, αφού δίνει μέτρια κάλυψη και έχει καλή διάρκεια.. Η λεπτόρρευστη υφή της τής δίνει την δυνατότητα να απλώνεται ομοιόμορφα και να "στρώνει" πολύ καλά. Έρχεται σε μια κομψή και πρακτική συσκευασία των 25Ml (τι κρίμα που δεν βγαίνει 30ml, όπως οι περισσότερες), έρχεται σε τρεις αποχρώσεις και κοστίζει μόνο 6,99€. Έχει αντηλιακή προστασία SPF30 και προσφέρει ενυδάτωση, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι θα παραλείψετε την ενυδατική σας χρησιμοποιώντας την. Δεν νομίζω ότι της ταιριάζει ωστόσο ακριβώς ο τίτλος CC αλλά περισσότερο είναι ΒΒ, αφού δεν έχει κάποιες άλλες, πρόσθετες ιδιότητες που μας έχουν συνηθίσει οι CC, όπως για παράδειγμα, serum σύσφιξης ή αντιρυτιδικές ιδιότητες. Έχει ωστόσο πολύ φυσικό τελείωμα και για αυτό ακριβώς μου αρέσει πολύ για την καθημερινότητα μου. Σας ετοίμασα ειδικά για αυτήν ένα video demo & review , όπου μπορείτε να δείτε πως απλώνεται και πόσο διαρκεί. Ελπίζω να σας αρέσει. 



Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Beauty UK;


Μπορείτε να τα βρείτε όλα στο Dome Cosmetics (www.dome.gr)























The KM Projects
Not just another beauty blog


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Internet Collective haul, Newfrog, Iherb, EVitamins & Ebay





Τα πράγματα που πήρα από το Newfrog θα τα βρείτε:
http://www.newfrog.com/

http://goo.gl/z1XQb5
http://goo.gl/4pvlTO
http://goo.gl/fXVl9h
http://goo.gl/zhnX31

Από το ebay:

Earrings organizer (24 pairs) https://bitly.com/shorten/
Acrylic bracelet organization display holder http://ebay.to/1yCNAw4
Konjac Sponge http://ebay.to/1zzX1jT

Από το Iherb Πήρα
Queen Helene, Mud Pack Masque http://bit.ly/1sfFNrs
EcoTools, Pure Complexion Facial Sponge, Deep Cleansing, 1 Sponge http://bit.ly/1vTU4ts
E.L.F. Cosmetics, Lipstick, Classy http://bit.ly/1slbVEF
E.L.F. Cosmetics, Jumbo Eyeshadow Stick, French Lace http://bit.ly/1zTjuH5
E.L.F. Cosmetics, Lip Lock Pencil, Clear http://bit.ly/1wggXqW
E.L.F. Cosmetics, Mineral Lipstick, Runaway Pink http://bit.ly/12QmYPj
Physician's Formula, Inc., Custom Eye Enhancing Kohl Kajal Eyeliner Trio, Brown Eyes http://bit.ly/1qzHK0J
E.L.F. Cosmetics, Studio Waterproof Eyeliner Crayon, Navy http://bit.ly/1IEcIKZ
E.L.F. Cosmetics, Studio Lip Exfoliator http://bit.ly/1BApWXp
E.L.F. Cosmetics, Studio Stipple Brush Travel Set, 5 Piece Set
http://bit.ly/1yCSHwq
E.L.F. Cosmetics, Eyebrow Lifter & Filler, Ivory/Medium http://bit.ly/1uqz9tM
E.L.F. Cosmetics, Studio, Fan Brush http://bit.ly/1yUaJhy

Disclaimer
http://thekmprojects.blogspot.gr/p/blog-page_6.html

Τα προϊόντα απο το evitamins Που έδειξα θα τα βρείτε
http://gr.evitamins.com.
Εξοικονομείστε 5$ στην πρώτη σας αγορά χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας ka957812ma
Neocell Labs Σούπερ κολλαγόνο σε σκόνη 7 ουγκιές http://bit.ly/1yCVPIy
Irwin Naturals Green Tea Fat Burner 30 Gelcaps
http://bit.ly/1w8vZzy
Liddell Laboratories Vital Γυναικεία Σεξουαλική Ενέργεια 1 ουγκιά
http://bit.ly/1x5k9HM


The KM Projects
Not just another beauty blog

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Marsala - Το χρώμα της χρονιάς 2015

Οι ειδικοί αποφάνθηκαν, οι πιστοί ακολουθούμε. Το χρώμα της χρονιάς για το 2015 είναι το Marsala. Εμπνευσμένο από την συγκεκριμένη ποικιλία κρασιού που παράγεται στο χωριό της Σικελίας Μαρσάλα, ένα κεραμιδοκόκκινο χρώμα θα κυριαρχήσει το 2015 σε μακιγιάζ και διακόσμηση. Μήπως έχουμε κάτι απο το χρώμα αυτό στις παλέτες μας; Μήπως να εμπνευστούμε για μακιγιάζ;

Εγώ, ορμώμενη από την αγάπη για το συγκεκριμένο χρώμα και αφού πλέον είναι επίσημα και το χρώμα του 2015, συγκέντρωσα μερικές επιλογές από προϊόντα σε αυτό το χρώμα... και όχι μόνο. Όπως θα δείτε δεν περιορίστικα μόνο σε αυτό. Εμπνεύστηκα απο αυτό και σας προτείνω κι άλλα παρόμοια χρώματα από την παλέτα, χρώματα που θυμίζουν φίνο κρασί και που ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας μπορείτε να επιλέξετε τι σας ταιριάζει.



 Για το πρόσωπο θα σας προτείνω το ρουζ της LA Colors στην αποχρωση plum (1) , το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει απο το cherry culture αλλά δυστυχώς δεν διαθέτει πλέον την συλλογή της LA Colors το συγκεκριμένο κατάστημα. Είμαι σε αναζήτηση τους. Για τα μάτια σας έχω δύο αγαπημένες παλέτες. Η μία είναι της Motives (2), από την συλλογή Runway Collection για το Φθινόπωρο / Χειμώνα του 2012 και είναι Mineral Pressed Eye Shadows. Θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλλυντικών. Τέλος, πολυαγαπημένη εταιρεία η Wet n Wild και ακόμη πιο αγαπημένη η τριπλή παλέτα σκιών Knock On Wood, σε τρεις υπέροχες, πολύ ζεστές αποχρώσεις. Είναι ίσως αυτή που κατά την γννώμη μου έχει την καλύτερη προσέγγιση στο χρώμα Μαρσάλα.Μπορείτε να βρείτε προϊόντα της Wet n Wild στο Beauty Town στον Κορυδαλλό (Αθηνάς 51) ή μέσω της εταιρεία που τα εισάγει στην Ελλάδα Skouras Cosmetics, να μάθετε από που μπορείτε να τα προμηθευτείτε στην περιοχή σας .

 Στα χείλη σας έχω τρεις επιλογές. Πρώτο το κραγιόν της Lovie, το Νο 251 από την καινούργια τους σειρά χωρίς parabens και με βιταμίνη Ε, grapeseed & avocado oil.  Η αγαπημένη μας Ελληνική εταιρεία έβγαλε αυτή την νέα σειρά κραγιόν για τις πιο απαιτητικές των κραγιών. Άκρως ενυδατικό και με σχετικά καλή διάρκεια είναι ένα από τα 6 κόκκινα χρώματα που είδα να πρωτοκυκλοφορούν απο την σειρά αυτή. To δεύτερο είναι της επίσης αγαπημένης μας Golden Rose, το νούμερο 20, πλησιάζει περισσότερο απο τα άλλα δύο στο αυθεντικό χρώμα Μαρσάλα. Έχει ματ τελείωμα και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Τολμήστε να το συμπεριλάβετε στην συλλογή σας. Δεν θα σας προδώσει καθόλου η επιλογή του. Τελευταίο άφησα το Royal Ruby της Milani, προϊόντα της οποίας μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε απο το Makeup House ή ακομα και απο το ευρωπαϊκό site της εταιρείας http://www.milanicosmetics.eu/. Το Royal Ruby από την πιο κλασσική της σειρά είναι ένα έντονο μπορντώ βαθύ με περισσότερους μπλε υποτόνους. Το συγκεκριμένο το λατρεύω γιατί είναι ενυδατικό και μαζί σταθερό και παρόλο που έχει λίγο shimmer , είναι δηλαδή λίγο μεταλικό, δεν φαίνεται καθόλου αυτό στα χείλη ή όπως μπορείτε να δείτε και στο swatch στο χέρι μου.

 

Για το τέλος άφησα τα νύχια. Αν και δεν έχω ακριβώς το Μαρσάλα στην συλλογή μου, ένα αγαπημένο βαθύ κόκκινο βερνίκι είναι της Chanel το νούμερο 18 (Rouge Noir) . Μην ξεχάσετε να μαλακώσετε τις παρανυχίδες και τα πετσάκια με το bio-oil και να διορθώσετε τυχόν ατέλειες με το στυλό-κορεκτορα της Barry M που θα βρείτε στο bebeauty.gr.



Αυτές είναι λοιπον οι επιλογές μου. Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάποιο προϊόν που να φέρνει στο χρώμα του κρασιού Μαρσάλα;


The KM Projects
Not just another beauty blog

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

VIctoria's Secret Fashion Show 2014

Το περιμένανε όλοι πως και πως. Το fashion show της VIctoria's Secret πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των αγγέλων της, κερδίσανε τις εντυπώσεις ακόμα μια φορά.

Δείτε εδώ μερικές από τις δημιουργίες που παρέλασαν στο show!





Το Fashion Show London 2014 της Victoria's secret  θα μεταδοθεί σήμερα απο το CBS. Περισσότερες πληροφορίες εδω.


 The KM Projects
Not just another beauty blog


Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπημένα Νοεμβρίου 2014 - November 2014 Faves

Έτοιμο και το βίντεο με τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε. Ελπίζω να σας αρέσει. 

Αγαπημένα Νοεμβρίου 2014

The Christmas project: Χριστουγεννιάτικα Bazaar


Κάθε χρόνο διοργανώνονται πλήθος bazaar στην πόλη μας με σκοπό την ενίσχυση ιδρυμάτων και οργανώσεων. Τα Χριστουγεννιάτικα bazaars αποτελούν την ιδανική λύση για να αγοράσουμε δώρα για τους αγαπημένους μας, γούρια για τις υποχρεώσεις μας και ότι άλλο επιθυμούμε, συμβάλλοντας έτσι και στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων των ιδρυμάτων που τα διοργανώνουν.

Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία

Πού: Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, κτίριο Δ10, αίθουσα "Κωστής Παλαμάς" (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Πότε: Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Ποιες ώρες: Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τι θα αγοράσεις: Είδη για το σπίτι, για το παιδί, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορά χορηγών εταιρειών, μελών και καταστημάτων.

Πού θα πάνε τα λεφτά σου: Στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Μάθε περισσότερα: www.filozoiki.gr, τηλ. 2106020202


Μείνε Δυνατός (ΜΚΟ)

Πού: Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, κτίριο Δ7, αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης" (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Πότε: Από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου.

Ποιες ώρες:
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ και τις υπόλοιπες μέρες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Τι θα αγοράσεις:
Χριστουγεννιάτικα είδη και δώρα που έχουν συγκεντρωθεί από τους φίλους - εθελοντές της οργάνωσης. Θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις.

Πού θα πάνε τα λεφτά σου: Στην ΜΚΟ "Μείνε Δυνατός" για την ενημέρωση και στήριξη των καρκινοπαθών και του περιβάλλοντός τους.

Μάθε περισσότερα:
www.bestrong.org.gr


Ζωοφιλικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας

Πού: Στο κτίριο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Δεκελείας 152 & Ατταλείας, Νέα Φιλαδέλφεια).

Πότε: Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Ποιες ώρες: Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τι θα αγοράσεις: Βιβλία, κοσμήματα, παιχνίδια, διακοσμητικά, χειροποίητα γλυκίσματα και πολλά εορταστικά δωράκια.

Πού θα πάνε τα λεφτά σου: Στην περίθαλψη και τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων που φιλοξενεί το Καταφύγιο του Συλλόγου.

Μάθε περισσότερα: www.friendsofanimals-nf.com


Διεθνής Κύκλος Αγάπης και Αλληλεγγύης (ΜΚΟ)

Πού: Στο Athens Heart (Πειραιώς 180, Αθήνα)

Πότε: Από Δευτέρα έως Σάββατο κάθε εβδομάδα μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Ποιες ώρες: Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τι θα αγοράσεις: Εορταστικά δώρα για τους αγαπημένους σου.

Πού θα πάνε τα λεφτά σου: Σε γεύματα αγάπης και διανομή τροφίμων σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Μάθε περισσότερα: 2109248101


Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Πού: Στο κτίριο στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 21 (3ος όροφος) στην Αθήνα.

Πότε: Την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Ποιες ώρες: Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τι θα αγοράσεις:
Χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα.

Πού θα πάνε τα λεφτά σου: Στην κάλυψη των αναγκών ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Μάθε περισσότερα: www.redcross.gr, 2103639538



Κέντρου Εναλλακτικής Απασχόλησης & Θεραπευτικών Δράσεων «Διαδρομή»


Πού: Στην πλατεία Αγίου Αντωνίου (Μετρό).

Πότε: Την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Ποιες ώρες: Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τι θα αγοράσεις: Χριστουγεννιάτικα είδη κατασκευασμένα από εξυπηρετούμενους του Κέντρου.

Πού θα πάνε τα λεφτά σου: Στην ενίσχυση του έργου του Κέντρου για την κοινωνική ενσωμάτωση και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Μάθε περισσότερα:
www.edra-coop.gr


ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση


Πού: Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, κτίριο Δ4, αίθουσα "Άγγελος Σικελιανός" (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Πότε: Από την Τετάρτη 21 μέχρι και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Ποιες ώρες: Τετάρτη 21/12, 13:00 – 21:00, Πέμπτη 22/12, 10:00 – 21:00 και Παρασκευή 23/12, 10:00 – 21:00

Τι θα αγοράσεις: Χριστουγεννιάτικα στολίδια και δωράκια.

Πού θα πάνε τα λεφτά σου: Στην ηθική και οικονομική υποστήριξη του έργου του Θεραπευτικού Προγράμματος «ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».

Μάθε περισσότερα:
www.kethea.gr, 2103302426


Ελληνικό Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος


Πού: Στο Μουσείο Αφής (Δοϊράνης 198, Καλλιθέα, Στάση Χρυσάκη, Τέρμα Συγγρού).

Πότε: Το Σάββατο 17 και την Κυριακλη 18 Δεκεμβρίου.

Ποιες ώρες: Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τι θα αγοράσεις: Διακοσμητικά, βιβλία και πολλά άλλα χειροποίητα δώρα.

Πού θα πάνε τα λεφτά σου: Στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών Τυφλών για τη βοήθεια ανθρώπων με προβλήματα όρασης.


Σώμα Φίλων ΑμεΑ "Δράση για το Κάτι Άλλο"


Πού: στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ του Σωματείου, Βιθυνίας 30 - Κάτω Τούμπα

Πότε: Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014
Ποιες ώρες: Ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Τι θα αγοράσεις: Όμορφα και ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα κοσμήματα, κατασκευές και προϊόντα φτιαγμένα όλα με μεράκι και φαντασία από τα Τμήματα και τα Εργαστήρια του Σωματείου. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε βιολογικά και σπιτικά εδέσματα.

Πού θα πάνε τα λεφτά σου: Στο Σώμα Φίλων ΑμεΑ “Δράση για το Κάτι Άλλο”

Μάθε περισσότερα: www.drasigiatokatiallo.gr, 2310 838 790


The KM Projects
Not just another beauty blog


Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Beauty News: Women'secret Christmas Edition

H νέα,  Χριστουγεννιάτικη  συλλογή  εσωρούχων και  homewear της  ισπανικής  αλυσίδας women’secret είναι γεγονός!



Τα Χριστούγεννα αποτελούν πάντα την ιδανική αφορμή για έξτρα ξεκούραση και χουχούλιασμα και όπως κάθε γυναίκα, έτσι και η γυναίκα της women’secret θέλει να νιώθει εξαιρετικά άνετη αλλά και ταυτόχρονα όμορφη με το casual homewear που έχει επιλέξει! Βαμβακερά tops & bottoms ντύνονται σε γλυκά παστέλ χρώματα και σε συνδυασμό με τα απίστευτααπαλά υφάσματα και τα ζεστά αξεσουάρ αποτελούντο must have της season.

Η νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή της women’secret δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και αποτελεί την τέλεια αφορμή για να ανταμείψτε τον εαυτό σας και να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πρωτότυπα δώρα, σε προσιτές τιμές που ξαφνιάζουν! Φανείτε δημιουργικές και επιλέξτε να δωρίσετε εσώρουχα με sexy σουτιέν & σλιπάκια,ρόμπες όλο δαντέλα, θηλυκούς φιόγκους, ζεστές &απαλές πιτζάμες, μαλακές ζακέτες, εντυπωσιακές μάσκες ύπνου, κούπες και travel bags σε Χριστουγεννιάτικα μοτίβα αλλά και..πρακτικές, επιλέγοντας ανάμεσα στις δωρο κάρτες (20€,40€,60€) τηςwomen’secret!

Το πρώτο κατάστημα της  women’secret   θα το βρείτε στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο.

The KM Projects
Not just another beauty blog

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

The Christmas Project - Εύκολη συνταγή για μελομακάρονα

Μια νέα ενότητα ξεκινάει σήμερα, αποκλειστικά για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Μιας και μπήκε ο Δεκέμβρης και μετράμε πλέον αντίστροφα προς τα Χριστούγεννα, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό στο blog Μου για να γιορτάσουμε μαζί τα φετινά Χριστούγεννα. Έτσι, ξεκινώντας από σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας ιδέες, συνταγές, DIY προτάσεις και συμβουλές, για τα φετινά Χριστούγεννα. Και τι πιο Χριστουγεννιάτικο, από το να ξεκινήσουμε με μια εύκολη συνταγή για μελομακάρονα. Την συγκεκριμένη συνταγή την πήρα από τις θείες μου Δέσποινα και Σουλτάνα και μου άρεσε πολύ γιατί ομολογουμένως είναι πολύ πιο εύκολη από την μπελαλίδικη της μαμάς μου. 

Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα μελομακάρονα.

Θα χρειαστούμε (για περιπου 50 μελομακάρονα):
Για την ζύμη:
2 ποτήρια σπορέλαιο
1 ποτήρι μπύρα
2 φαρινάπ 
Για το σιρόπι:
3 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
1 ξυλάκι κανέλας
και χυμό από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:

Σε μια λεκάνη/μπολ μεγάλο ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την ζύμη και πλάθουμε με το χέρι μέχρι να γίνει αρκετά εύπλαστη. Στρώνουμε μια λαδόκολλα στα ταψιά μας και πλάθουμε μικρά τα μελομακάρονα. Προσπαθούμε να μην τα κάνουμε πολύ μεγάλα γιατί ούτως ή άλλως θα φουσκώσουν. Τοποθετούμε ένα ένα τα μελομακάρονα πάνω στην λαδόκολλα στο ταψί μας. Σε προθερμασμένο φούρνο τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αέρα για 30 λεπτά περίπου. Αφού ψηθούν τα βγάζουμε από τον φούρνο και περιμένουμε να κρυώσουν. Με την πρώτη ευκαιρία αφαιρούμε την λαδόκολλα και αφήνουμε τα μελομακάρονα στο ταψί. Όσο περιμένουμε μπορούμε να φτιάξουμε το σιρόπι. Ανακατεύουμε την ζάχαρη με το νερό και προσθέτουμε και λίγο χυμό από ένα λεμόνι. όταν ανακατευτεί πλήρως και έχει γίνει σιρόπι περιχύνουμε τα μελομακάρονα. Πασπαλίζουμε με τριμμένο καρύδι αν επιθυμούμε. Έτοιμα!!!!

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κάνε τώρα εγγραφή στο Newsletter μου



Θέλησα να δημιουργήσω μια λίστα με τα email όσων από εσάς επιθυμούν να ενημερώνονται σε μια σταθερή βάση (εβδομαδιαία τις περισσότερες φορές) για ότι καινούργιο έχω ανεβάσει είτε στο Blog είτε στο κανάλι μου. Δεν ήθελα όμως να χρησιμοποιήσω για αυτό την φόρμα του Google Καθώς μπορεί να γίνει ενοχλητική και να ενημερώνει ακόμα και ανθρώπους που οι ίδιοι δεν επιθυμούν να ενημερωθούν. Η σελίδα μου στο facebook, το instagram , το twitter Και γενικά όλα τα social media που διαθέτω σε ενημερώνουν καθημερινά για ότι κάνω. Ωστόσο, οι πλατφόρμες αυτές είναι συχνά ανεπαρκής να φιλτράρουν τις σημαντικότερες ειδήσεις ή απλά γίνονται ενοχλητικές γεμίζοντας σε ειδοποιήσεις που δεν θα ήθελες. Αν λοιπόν είσαι παραδοσιακός τύπος και θέλεις να μαθαίνεις νέα μου, μπορείς να εγγραφείς στο Newsletter μου. Θα χαρώ πολύ να τα λέμε και στο email σου.
Μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα που θα βρεις εδώ  ή απλά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα από κάτω. Για την διευκόλυνση σου θα υπάρχει μόνιμη επιλογή εγγραφής στο Newletter μου στην δεξιά στήλη. 


Αυτά τα νέα μου λοιπόν και μέχρι το επόμενο Post, φιλάκια πολλά ;)




Subscribe to our mailing list

* indicates required