Vichy Dermablend foundation Demo & Review


Εάν υπήρχε ένα foundation Που τα τελευταία χρόνια μου έχει κινήσει περισσότερο την περιέργεια, αυτό είναι το Dermablend της Vichy. Εκτός του ότι υπόσχεται υψηλή έως την απόλυτη κάλυψη - θυμάστε το video της εταιρείας με έναν τύπο γεμάτο tattoos να τα έχει καλύψει όλα με το dermablend - είναι το αγαπημένο πολλών Youtubers. Όσο όμως κι αν ορκίζονται στο όνομα του αυτές οι Youtubers υπήρξαν και άλλες φωνές που έλεγαν ότι δεν κάνει για λιπαρά δέρματα. Και κάπου εκεί εγώ σταματούσα να το αναζητώ. Όσο κι αν μου αρέσει η υψηλή κάλυψη απο πολλά foundation - ειδικά τις περιόδους που έχω πολλά σπυράκια - δεν θέλω να έχω ένα λασπωμένο πρόσωπο εντός ολίγων ωρών. 

Και κάπως έτσι πορευόμουν μέχρι που πριν λίγο καιρό η +Anastasia Wall έκανε ένα video haul και μίλησε για το συγκεκριμένο που μόλις είχε πάρει, τονίζοντας ότι έχει ματ τελείωμα. Δεν ξέρω αν πρόκειται για νέα σύνθεση ή για παρανόηση, πάντως ήταν η ώθηση που έψαχνα για να το πάρω. Μου έλειπε όμως η αφορμή και αυτήν μου την έδωσε το +iNatural το οποίο έβαλε αυτήν την εβδομάδα +30% σε όλα τα προϊόντα +VichyGreece . και δωρεάν μεταφορικά. 

Έτσι λοιπόν το πήρα (μαζί με άλλο ένα πραγματάκι απο Vichy που θα στο δείξω σύντομα)  και αμέσως άρχισα να το χρησιμοποιώ. Και κάπως έτσι έφτιαξα αυτό το Demo & Review Video για σένα που αμφιταλαντεύεσαι. Ελπίζω μόνο να σου αρέσει. 


Προσφέρει όντως υψηλή κάλυψη, ανάλαφρη υφή και βελούδινο, πουδρένιο τελείωμα. Έχει αντηλιακή προστασία SPF 35, ιδανικό για κάθε μέρα - όχι όμως για φωτογραφίες - και έρχεται σε ένα σωληνάριο των 30ml. Η απόχρωση που το πήρα είναι η 25nude και είναι ιδανική για μένα αυτήν την εποχή. Έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια αν και μετά από 7 ώρες περίπου ίσως βγάλει περιττή λιπαρότητα στην ζώνη Τ, όχι όμως κάτι που δεν αντιμετωπίζεται με κάποιο καλό Primer από κάτω. Προσωπικά προτιμώ τα σιλικονούχα primers όπως έχω ξαναναφέρει στο παρελθόν.



Βρείτε το από το +iNatural σε προσφορά εδώ




The KM Projects
Not just another beauty blog




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...