Demo & review Catrice All Matt Plus Foundation



Ένα foundation Που τον τελευταίο καιρό μου έχει κλέψει - στηνκυριολεξία- την καρδιά είναι το All Matt Plus της Catrice. Αν και το είχα αγοράσει πριν απο Αρκετούς μήνες (σχεδόν ένα χρόνο)από την Αυστρία, δεν το είχα πολυχρησιμοποιήσει. Φέτος τον Φεβρουάριο όμως ήταν η τιμητική του. Τόσο που το έχω φτάσει σχεδόν ως την μέση.

Λίγα λόγια για το foundation
Είναι οικονομικό, έχει ματ τελείωμα, ανάλαφρη υφή και διαρκεί πολλές ώρες.Είναι λεπτόρευστο, χωρίς να γίνεται "νερουλό" και απλώνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο. Προσφέρει μέτρια κάλυψη, η οποία μπορεί να "χτιστεί" . Δεν περιέχει SPF, το οποίο μπορεί να ενοχλήσει κάποιες που θέλουν αντηλιακή προστασία, ωστόσο αυτό είναι θετικό γιατί έτσι είναι λιγότερο λιπαρό και φωτογραφίζει και πάρα πολύ καλά, καθώς το SPF μέσα σε foundation ευθύνεται για τις φωτογραφίες που βγαίνουμε άσπρες. Φωτογραφηθείτε άφοβα λοιπόν!

Ανάλογα με το primer που θα χρησιμοποιήσετε, μπορεί να σας δώσει είτε μεγαλύτερη διάρκεια, είτε να κρατήσει για πιο πολλές ώρες την περιττή λιπαρότητα μακριά.  Προσωπικά μου άρεσε να το συνδυάζω με αυτά από VIVO. ELF, W7 & BEAUTY UK, μιας και βρίσκω ότι η σιλικονούχα υφή τους - την οποία υπεραγαπώ- κρατάει για πολλές ώρες την περιττή λιπαρότητα από την ζώνη Τ, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα βελούδινο τελείωμα στο makeup μου.


Σας έχω ετοιμάσει ένα αναλυτικό Demo & Review video, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.




 
 

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...