#1 Beauty & Fashion Workshop


  Ένα μήνα τώρα συναντιόμαστε μυστικά και συζητάμε για αυτό. Τι θα πούμε, τι θα κάνουμε; Που θα γίνει; Θέλαμε να κάνουμε ένα party , ένα Meet & Greet. Αλλά δεν θέλαμε να μείνουμε μόνο σε αυτό. Γιατί να μην διοργανώσουμε μια συνάντηση με σκοπό να μοιραστούμε μαζί με φίλες τα μυστικά μας. Σαν φίλη προς φίλη. Και μαζί να μάθουμε για την Μόδα, την Ομορφιά και το Blogging


 Κάπως έτσι , σε μια καφετέρια στο κέντρο της Αθήνα γεννήθηεκ η ιδέα του Πρώτου Beauty & Fashion Workshop στην Ελλάδα. Τα βάλαμε κάτω, τα συμφωνήσαμε. Έπρεπε να βρούμε τον χώρο. Η γεωργία έδωσε την λύση. "Εγω ξέρω που", είχε πει. Αυτό ήταν; Τόσο απλό;. Ωραία ξεπεράσαμε κι αυτό το εμπόδιο, τώρα μένει να βρούμε το τι θα πούμε. Μα γιατί άλλο, πέρα από αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ. Την Μόδα, την Ομορφιά και το Blogging.

 Όμως δεν μείναμε μόνο εκεί. Ζητήσαμε και δεχτήκαμε την υποστήριξη από δύο πολύ γνωστές εταιρείες καλλυντικών, για να έχει κα΄θε κοπέλα που συμμετέχει ένα μικρό δωράκι. Από καρδιάς.

  Τώρα στο τέλος του Μαρτίου μπορώ να πω ότι ευχαριστώ αυτόν τον μήνα μέσα από την καρδιά μου γιατί μου έμαθε να συνεργάζομαι με άλλους. Γιατί είδα τι σημαίνει "Η ισχύς εν τη ενώσει". Γιατί ήμουν τόσο τυχερή να συναντηθώ και να γνωρίσω και να συνεργαστώ με αυτές τις 8 Bloggers . Ελπίζω ο Απρίλιος να φανεί το ίδιο απλόχερος και να μου δώσει την χαρά του να σας γνωρίσω όλες από κοντά.

  Στις 18 Απριλίου διοργανώνουμε το 1ο Beauty & Fashion Workshop στην Ελλάδα και σε περιμένουμε. 6 blogs ενώσαμε τις δυνάμεις μας. Sisters Beaute, Beauty&FashionStalkers, Makigiaz Com, Study About Fashion , Vicky's Style και Thekmprojects. Υποστηρικτές μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι η Maybelline New York, Greece και η Garnier Greece | Φρόντισε για σένα .

   Θα ήταν ξεχωριστή τιμή και χαρά για μένα να σας γνωρίσω όλες και όλους απο κοντά, να βάλω ένα πρόσωπο στα σχόλια που μου αφήνετε εδώ και καιρό και να ανταλλάξουμε μυστικά ομορφιάς και μόδας και όχι μόνο. Θα σε περιμένουμε σε ένα διαφορετικό Meet & Greet γεμάτο γνώσεις, στις 18 Απριλίου 2015, στις 16:00μ.μ. στον μουσικό πολυχώρο Τρυποκάρυδο,Σαπφούς 115-Καλλιθέα. Δήλωσε συμμετοχή σε αυτήν την φόρμα http://goo.gl/forms/4eBUvP2Oyo γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω όλους!!!


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...