Με την Nivea σύμμαχο ενάντια στην κυτταρίτιδα !

Μέσα στο καλόκαίρι κέρδισα τρία υπέροχα προϊόντα της Nivea σε ένα giveaway που διοργάνωσε η Ιωάννα στο Blog της Fairies of Beauty. Τρία προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας με την δύναμη του συνένζυμου Q10. Ένας ορός 10 ημερών, μια gel- κρέμα σμίλευσης και ένα λάδι σύσφιξης, όλα της NIVEA. Από την πρώτη στιγμή η χαρά μου ήταν τεράστια, καθώς γνωρίζετε την αγάπη μου για τα προϊόντα περιποίησης, που δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα για το πρόσωπο αλλά και για όλο το σώμα.

Πρώτη πρώτη άνοιξα την gel- κρέμα σμίλευσης με δραστική σύνθεση και μοναδικό ενεργειακό σύμπλεγμα. Ένα όμορφο μπλε σωληνάριο στα 200ml , μια ποσότητα αρκετά ικανοποιητική πιστεύω ότι μπορέι εύκολα να αγαπηθεί από πολλές. Με συντρόφευσε στις διακοπές μου όπου και την χρησιμοποίησα σχεδόν καθημερινά. Με έντονη αίσθηση δροσιάς προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση στο σώμα. Και να σας πω την αμαρτία μου όταν με απογοήτευσε άλλη κρέμα after sun, αυτήν χρησιμοποίησα κάποιες φορές μετά την έκθεση στον ήλιο. ήταν τόσο δροσερή και ενυδατική που χωρίς δεύτερη σκέψη την χρησιμοποιούσα και μετά την θάλασσα. Η Cellulite Gel - Cream υπόσχεται να συσφίγξει και μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας σε 3 εβδομάδες χωρίς επιπλέον μασάζ.

 Περιέχει μια νέα δραστική σύνθεση εμπλουτισμένη με συνένζυμο Q-10, L- Carnitine και εκχύλισμα Λωτού. Σίγουρα βελτιώνει την σφριγηλότητα της επιδερμίδας με την χρήση αλλά για την κυτταρίτιδα διατηρώ κάποιες επιφυλλάξεις καθώς δεν ήμουν και απόλυτα πιστή στο διατροφικό μου πρόγραμμα. Το L- Carnitine είναι το φυσικό συστατικό της επιδερμίδας που διεγείρει τη μετατροπή των λιπαρών οξέων σε ενέργεια. Toφυσικό συνένζυμο Q10 συμμετέχει στον ενεργειακό εφοδιασμό των κυττάρων, ενώ το φυσικό εκχύλισμα Λωτού μειώνει το σχηματισμό νέων λιπο-κυττάρων. Και το σημαντικότερο, αυτή η κρέμα σμίλευσης δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης. Προσωπικά είναι αυτή που μου άρεσε περισσότερο από το σετ, απορροφάται γρήγορα και ομοιόμορφα και είναι τόσο δροσερή που πιθανότατα να την αναζητήσω και το επόμενο καλοκαίρι.

Δεύτερο χρησιμποίησα τον ορό σμίλευσης Cellulite 10-Day-Serum, αν και όχι απολυτα πιστά εντός 10 ημερών. Υπόσχεται σύσφιγξη της επιδερμίδας και μείωση της κυτταρίτιδας σε 10 ημέρες. Ουσιαστικά πρόκειται για την συμπικνωμένη σύνθεση από τη gel- κρέμα σμίλευσης, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας σε 10 ημέρες. Περιέχει λοιπόν Q-10, L- Carnitine και εκχύλισμα Λωτού και η συστηματική του χρήση γίνεται στις περιοχές με έντονο πρόβλημα. Εγώ επέμεινα κυρίως στην κοιλιά και στα μπούτια, μετά από μια καλή απολέπιση ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να επιλέξω. η ποσότητα του είναι αρκετ΄αμικρή , στα 75ml και παρόλο που πρόκειται για συμπικνωμένη σύνθεση θα προτιμούσα περισσότερο προϊόν καθώς έχω και επιφάνεια να καλύψω (αν με κατανοείτε). Σε μια κομψή πλαστική συσκευασία με πρακτική αντλία είναι καθαρά για πιο στοχευμένη χρήση σε συγκεκριμένα σημεία και σε συνδυασμό πάντα με καλή διατροφή και άσκηση.

Τελευταίο άρχισα να χρησιμοποιώ το Firming Body Oil και μετάνοιωσα που δεν το χρησιμποιούσα το καλοκαίρι. Υπέρενυδατικό έλαιο ωστόσο με ελαφριά σύνθεση που απορροφάται εύκολα χωρίς να κολλάει. Το Nivea Q10 plus Λάδι Σμίλευσης είναι ένα προϊόν που σίγουρα συστήνει σε όσες αρέσουν τα έλαια σώματος και επιθυμούν να ενυδατώσουν εντατικά την επιδερμίδα τους συσφίγγοντας την. Μπορείτε να το χρησιμποιήσετε για λάδι μασάζ και να επιμείνετε στα σημεία που σας ταλαιπωρεί η κυτταρίτιδα, αν είναι εφικτό ακόμα και δύο φορές την ημέρα. Εγώ είμαι χαρούμενη που το χρησιμποιώ έστω και μια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τόσο σε στεγνή όσο και σε βρεγμένη επιδερμίδα. Είναι σε συκευασία των 200ml και αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι επάνω της αυτό θα ήταν το καπάκι που είναι βιδωτό και θα το προτιμούσα να ανοιγοκλείνει για να είναι πιο πρακτικό.



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...