Beauty News: ESTÉE LAUDER PERFECTIONIST YOUTH-INFUSING MAKEUP SPF 25 & ΝΕΟ ΠΙΝΕΛΟ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ MAKEUP ΓΙΑ 3D ΕΦΑΡΜΟΓΗ




Δύο νέα προϊόντα έκαναν την εμφάνιση τους στην Ελληνική αγορά και ήδη έχω αρχίσει να περιμένω πως και πως να βάλει κάποια προσφορά στα Sephora για να τα αποκτήσω, γιατί και εγώ είμαι λίγο πλεονέκτης, τα θέλω και τα δύο, δεν συμβιβάζομαι με το να τα πάρω ένα ένα ξεχωριστά. Μιλάω για το ΝΕΟ Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 και το Sculpting Foundation Brush .

Το ΝΕΟ Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 περιλαμβάνει αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας τεχνολογίες περιποίησης της Estée Lauder, αναβαθμίζοντας το makeup σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Υπερ - ενισχυμένο με την αποκλειστική μας Τεχνολογία CPR-75, που δημιουργήθηκε για το κορυφαίο σε πωλήσεις Perfectionist [CP+R] Serum, ώστε να συμβάλλει στην επιδιόρθωση της εμφάνισης γραμμών και ρυτίδων. Αυτό το διπλής δράσης προηγμένο σύμπλεγμα αμινοξέων και πρωτεϊνών τροφοδοτεί την φυσική δυνατότητα ανάπλασης του δέρματος, για πιο απαλή, πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, τα Πεπτίδια Ανόρθωσης και Αναδόμησης Ρυτίδων (Wrinkle Lift Restructuring Peptides) συμβάλλουν στην επιδιόρθωση της εμφάνισης των γραμμών και των ρυτίδων, ενισχύοντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα υψηλής απόδοσης makeup που δρα σαν προηγμένη σύνθεση περιποίησης.

Η αποκλειστική (εκκρεμεί κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας) χρωστική τεχνολογία IntuiToneTM εγγυάται ρεαλιστικές αποχρώσεις, προσαρμοζόμενη στους φυσικούς τόνους της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, με άψογη και φωτεινή εμφάνιση. Διατίθεται σε 9 μεγάλης αντοχής αποχρώσεις.


Το ΝΕΟ πολυτελές Sculpting Foundation Brush σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Estée Lauder και ειδικά για το ΝΕΟ Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25, για να εξασφαλίσει ιδεώδη εφαρμογή. Το λοξό, εργονομικό σχήμα του αγκαλιάζει τις καμπύλες του προσώπου για σμιλεμένο / τρισδιάστατο εφέ και απόλυτο τονισμό χωρίς κόπο. Με έναν συνδυασμό από συνθετικές και φυσικές τρίχες για άψογη απόδοση, αυτό το κομψό πινέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα makeup της Estee Lauder, δίνοντας εγγυημένο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η καμπύλη του σας δίνει πρόσβαση στα πιο δύσκολα σημεία, ενώ το λεπτό εξωτερικό άκρο του δουλεύει άψογα στις γωνίες για ένα look προσεγμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια.

Μυστικά Εφαρμογής Makeup για Τρισδιάστατο Εφέ & Βάθος 

Τοποθετήστε μια ποσότητα makeup στο πίσω μέρος της παλάμης σας. 
Πατήστε απαλά με το Sculpting Foundation Brush πάνω στο makeup για να απλωθεί ομοιόμορφα στις τρίχες του πινέλου. 
Εφαρμόστε με 3 γρήγορες ανοδικές κινήσεις, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. 

1. Διατρέχοντας τα ζυγωματικά με κατεύθυνση προς τα επάνω, καταλήγοντας στο κέντρο των αυτιών. 

2. Κατά μήκος του σαγονιού και στην κάτω γνάθο. 

3. Στο κέντρο του προσώπου, με κατεύθυνση προς τους κροτάφους. 

Ολοκληρώστε με ένα κυκλικό πέρασμα που θα καλύψει ελαφρά και ομοιόμορφα ολόκληρο το πρόσωπο. 


Η αγαπημένη μου Youtuber η Gooroo Beauty έχει κάνει ένα demo & review Και των δύο προϊόντων και μέχρι να τα αποκτήσω κι εγώ θα ήθελα να σας δείξω το βίντεο για να δείτε πως εφαρμόζουν και πως συμπεριφέρονται τα συγκεκριμένα προϊόντα.






The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...