Yellow Rose Cellular Eye Contour Mask review



Από τότε που άρχισα να ανησυχώ για τις πρώτες ρυτίδες στα μάτια άρχισα να ψάχνομαι για κάτι πιο δραστικό, πιο επαγγελματικό αλλά ταυτόχρονα και πιο προσιτό στην περιποίηση μου που να εγγυάται αποτελέσματα. Την πρώτη φορά που δοκίμασα την μάσκα της Yellow Rose πρόσεξα πόσο πολύ "τσίμπαγε" σε ορισμένα σημεία., ένδειξη αφυδάτωσης της περιοχής των ματιών μου*. Την άφησα γύρω στα 20 λεπτά να δράσει και έκτοτε την χρησιμοποιώ γύρω στη μια φορά την εβδομάδα, δίνοντας παράλληλα βαρύτητα και στην καθημερινή ενυδάτωση της περιοχής των ματιών μου. Δυστυχώς οι ρυθμοί της ζωής δεν μου επιτρέπουν να την χρησιμοποιώ πιο συχνά. 

 Advertisement


Έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στην περιοχή των ματιών μου και σε συνδυασμό με την δερμοαπόξεση που έκανα θεωρώ ότι οι ρυτίδες στην άκρη των ματιών μου έχουν λιγοστέψει. Θεωρώ ότι μου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και έχει βοηθήσει στην ενίσχυση της φωτεινότητας στην συγκεκριμένη περιοχή. 

Σίγουρα είναι μια μάσκα που αξίζει να επενδύσεις αν θέλεις ένα πραγματικό σύμμαχο σου στην μάχη για τους μαύρους κύκλους, την αφυδάτωση και τις ρυτίδες.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.


Προϊόντα Yellow Rose μπορείτε να βρείτε στο Academia Fresh. όσες πάλι έχετε πρόσβαση στα Φεστιβάλ Ομορφιάς και σε Επαγγελματικές εκθέσεις και δεν την γνωρίζεται ήδη, απλά αναζητήστε την γιατί μπορείτε να την βρείτε και πολύ πιο οικονομικά.

Δείτε εδώ το βίντεο της εταιρείας για την χρήση της μάσκας ματιών



Βασικά συστατικά
Φυτικά Βλαστοκύτταρα 
Εκχύλισμα καλλιέργειας Βλαστοκυττάρων από μία σπάνια ποικιλία ενός Ελβετικού μήλου (Malus Domestica) μέσα σε λιποσώματα. Προστατεύουν και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης και δράσης των επιδερμικών βλαστοκυττάρων, ενισχύοντας την ικανότητά τους για ανανέωση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα αυτο-ανανεώνεται και αντιμετωπίζονται σταδιακά τα σημάδια του χρόνου.

Ολιγοπεπτίδια ΥβίσκουΚαταπολεμούν τις ρυτίδες έκφρασης και δρουν κατά των ελεύθερων ριζών (φυτικό ‘Botox-like’ effect + αντιοξειδωτική δράση)
Μίγμα Υαλουρονικού οξέος υψηλού, χαμηλού και πολύ χαμηλού Μοριακού βάρους
Αποτελεσματικότερη ενυδάτωση και στα βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας.

Καινοτόμο μίγμα 3 συστατικών για την καταπολέμηση των οιδημάτων (‘σακουλών’) κάτω από τα μάτια (διπεπτίδιο Βαλίνης-Θρυπτοφάνης, παράγωγο του Φλαβονοειδούς Εσπεριδίνη και Ολιγοπετίδιο Pal -GQPR) Λιποσώματα με Καρνιτίνη και Καφεΐνη

Η Καφεΐνη και η Καρνιτίνη δρουν συνεργιστικά με αποτέλεσμα την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας και του καταβολισμού των λιπιδίων στα λιποκύτταρα. Μειώνουν το πρήξιμο και διασπούν τα συσσωρευμένα λιπίδια, βελτιώνοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Πρωτοποριακό σύστημα αντιμετώπισης των ‘μαύρων κύκλων’ με 2 Ολιγοπεπτίδια 
(Pal-GHK + Pal-GQPR), ένα Σουξινιμίδιο (NHS) και το Φλαβονοειδές Χρυσίνη (Crysin)Το μίγμα αυτό των δραστικών συστατικών, ενεργοποιεί τη λεμφική παροχέτευση και βοηθά στην απομάκρυνση των χρωστικών (αιμοσφαιρίνη και παράγωγά της) ενώ παράλληλα προσφέρει αντιφλογιστική δράση και ενισχύει τον τόνο της εύθραυστης περιοχής γύρω από τα μάτια.
Νιασιναμίδιο (Βιταμίνη B3)
Ενυδατώνει και ενισχύει τη φυσική σύνθεση Κολλαγόνου, απαλύνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.Εκχύλισμα Ευφρασίας (Euphrasia officinalis)Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ευεργετική του δράση στις παθήσεις των ματιών γιατί είναι πλούσιο σε τανίνες και φλαβονοειδή, με αντιφλεγμονώδεις και στυπτικές ιδιότητες.
Περιέχει ακόμα
αντιοξειδωτικά Λιποσώματα με Συνένζυμο Q10 και Καρνιτίνη, ενυδατικά Ceramides και Φυτοσφιγγοσύνη, ενυδατική Τριμεθυλογλυκίνη, συσφιγκτικές πρωτεΐνες Σίτου, Βιταμίνη E, απόσταγμα Τριαντάφυλλου, εκχύλισμα Αγγουριού, Μπιζαμπολόλη, gel Αλόης, Πανθενόλη (Προβιταμίνη Β5) και Αλλαντοΐνη.



Σημείωση* Προσοχή θα το ξαναπώ άλλη μια φορά, όταν σε τσιμπάει ένα ενυδατικό προϊόν είναι γιατί έχεις αφυδατωμένη επιδερμίδα στο σημείο που αισθάνεσαι την ενόχληση. Αν όμως δεν είναι ένα απλό τσίμπημα που μετά από λίγο θα φύγει αλλά είναι αίσθημα καύσου, τότε μάλλον αυτό το προϊόν δεν κάνει για σένα και πρέπει να ξεπλύνεις γρήγορα με νερό. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν αφυδάτωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...