Διαγωνισμός σε συνεργασία με το Academia Fresh

  Κέρδισε τώρα μια δωρεάν περιποίηση από την αισθητικό της Youth Lab στο κατάστημα Academia fresh.



Live from Academia!

Κάθε Παρασκευή στο αγαπημένο Academia Fresh η Beauty Expert της Youth Lab θα βρίσκετε στο κατάστημα για μια εξειδικευμένη, εξατομικευμένη περιποίηση και ενημέρωση αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις !

Αυτή την Παρασκευή 15 τυχερές θα κερδίσουν μια περιποίηση από την αισθητικό της Youth Lab στο κατάστημα Academia fresh από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα .
Για να κερδίσετε ένα «εισιτήριο ομορφιάς» αρκεί μόνο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε Like στις σελίδες Academia fresh , Youth Lab και the KM Projects και να μας αφήσετε το όνομα σας , το τηλέφωνο σας και το mail σας (για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας) μέσω της συγκεκριμένης φόρμας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη το βράδυ στις 20:00. Οι τυχερές νικήτριες θα ανακοινωθούν στην σελίδα μου στο facebook.

Λάβετε θέσεις λοιπόν, λάβετε θέσεις ομορφιάς!


Youth Lab Expert @ Academia Fresh


Το κατάστημά Academia fresh βρίσκετε Ακαδημίας 63 στην Αθήνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 381 8466.



The KM Projects
Not just another beauty blog

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...