Διαγωνισμός σε συνεργασία με το Academia Fresh

  Κέρδισε τώρα μια δωρεάν περιποίηση από την αισθητικό της Youth Lab στο κατάστημα Academia fresh.Live from Academia!

Κάθε Παρασκευή στο αγαπημένο Academia Fresh η Beauty Expert της Youth Lab θα βρίσκετε στο κατάστημα για μια εξειδικευμένη, εξατομικευμένη περιποίηση και ενημέρωση αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις !

Αυτή την Παρασκευή 15 τυχερές θα κερδίσουν μια περιποίηση από την αισθητικό της Youth Lab στο κατάστημα Academia fresh από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα .
Για να κερδίσετε ένα «εισιτήριο ομορφιάς» αρκεί μόνο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε Like στις σελίδες Academia fresh , Youth Lab και the KM Projects και να μας αφήσετε το όνομα σας , το τηλέφωνο σας και το mail σας (για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας) μέσω της συγκεκριμένης φόρμας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη το βράδυ στις 20:00. Οι τυχερές νικήτριες θα ανακοινωθούν στην σελίδα μου στο facebook.

Λάβετε θέσεις λοιπόν, λάβετε θέσεις ομορφιάς!


Youth Lab Expert @ Academia Fresh


Το κατάστημά Academia fresh βρίσκετε Ακαδημίας 63 στην Αθήνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 381 8466.The KM Projects
Not just another beauty blog

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...