Το Pharmellon.gr μας κακομαθαίνει με Caudalie

Caudalie από το Pharmellon

Πριν λίγες μέρες ένα υπέροχο δώρο ήρθε στην πόρτα μου από το Pharmellon.gr. Ένα πακέτο γεμάτο προϊόντα Caudalie που από καιρό ήθελα πολύ να δοκιμάσω , έχοντας ακούσει τα καλύτερα.

Πάμε να δούμε τι είχε μέσα;

Caudalie από το Pharmellon

Καταρχάς, βρήκα ένα Micellar νερό της Caudalie. Ένα νερό για ντεμακιγιάζ προσώπου με υπέροχο άρωμα, ιδανικό και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Μπορείτε να το βρείτε  στα 9,99€ εδώ: http://goo.gl/nIxABu

Caudalie από το Pharmellon

Ένα ενυδατικό ξηρό λάδι για σώμα , πρόσωπο και μαλλιά. Πιθανότατα το έχετε δει να το εκθειάζουν πολλές Youtubers και Bloggers Και το μόνο που έχω να πω έχοντας χρησιμοποιήσει μερικές φορές το προϊόν είναι ότι είναι όλα αλήθεια. Το έχω χρησιμοποιήσει στο πρόσωπο αντί για ενυδατική νύκτας και ειλικρινά η αίσθηση που είχε η επιδερμίδα μου το πρωί δεν περιγράφεται με λόγια. Περισσότερα όμως στο αντίστοιχο βίντεο review που θα σας ετοιμάσω σύντομα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι χάρη στο μοναδικό συνδυασμό εξαιρετικών ελαίων (σταφύλι, ιβίσκος, σουσάμι, έλαιο αργκάν) και των αντιοξειδωτικών πολυφαινολών, θα σας μαγέψει. Μπορείτε να το βρείτε στα 11,68€ εδώ: http://goo.gl/MbFNAC

Caudalie από το Pharmellon

Ένα γυναικείο άρωμα της Caudalie, το CAUDALIE THE DES VIGNES στα 50ML. Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και τσάι; οι μεσαίες νότες είναι τζίντζερ, σταφύλια και νερόλι; οι νότες βάσης είναι Μόσχος, ξυλώδη νότες και μέλι. Με μια λέξη: Μαγικό!
 Μπορείτε να το βρείτε στα 16,65€ εδώ: http://goo.gl/gB0OSK
Caudalie από το Pharmellon

Τέλος, η ενυδατική κρέμα ημέρας CAUDALIE VINEXPERT RADIANCE DAY FLUID με SPF15 στα 40 ML. Δρα ως ασπίδα σταθεροποιώντας την υφή του δέρματος, λειαίνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση. Τα λεπτά χάλκινα μαργαριτάρια του παρέχουν στο δέρμα μια υγιή πυράκτωση όλη την ημέρα. Μπορείτε να την βρείτε εδώ στα 27,20€.

Caudalie από το Pharmellon

Όλα είναι σε ελκυστικά προσιτές τιμές, γεγονός που κάνει το Pharmellon.gr ιδανικό για να το επιλέξουμε για τις αγορές μας.

Όπως ανέφερα σε επόμενο video review θα σας μιλήσω αναλυτικά για τα προϊόντα . Να προσθέσω ότι για παραγγελίες μεγαλύτερες των 39 €, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν έως 2 kg, ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 2 kg προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες μικρότερες του ποσού των 39€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3€ έως 2 kg ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 2 kg προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται με courier την επόμενη μέρα, εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο Δίκτυο και εφόσον η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί μέχρι της 14:00 το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 μέρες. 


Τέλος, μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή , με χρέωση 2,50€, με πιστωτική, με paypal και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αυτά από μένα, μέχρι το επόμενο Post φιλάκια πολλά ;)

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...