Αγαπημένα Οκτωβρίου 2014

Ήρθε η ώρα για τα Αγαπημένα Οκτωβρίου.


Αν και ο Οκτώβριος ήταν για μένα άλλος ένας μήνας με τρεχάματα υγείας, δεν σταμάτησα να περιποιούμε τον εαυτό μου, αφού είχε ιδιαίτερη ανάγκη από ενυδάτωση. Μήνας ενυδάτωσης λοιπόν ο Οκτώβριος για μένα. Και 3 αγαπημένα προϊόντα που προσφέρουν απίστευτη ενυδάτωση, το καθένα στο είδος του.



Dove Purely pumpering oil , ένα ενυδατικό λάδι σώματος, μη λιπαρό που πήρα από το Zampple και που έγινε αμέσως αγαπημένο μου, τόσο για την απίστευτη μυρωδιά του (φυστίκι και μανόλια) όσο και για το γεγονός ότι προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει το δέρμα λιπαρό. Μακάρι η μυρωδιά του να κρατούσε περισσότερες ώρες, αλλά μάλλον θα ψάξω να βρω ένα άρωμα που να του μοιάζει.

Pure Organic Argan Oil της Victoria & K, ένα αργανέλαιο 100% καθαρό, χωρίς πρόσθετα χημικά που να το επηρεάζουν, ραφιναρισμένο και έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε σε μαλλιά , πρόσωπο και σώμα. Μια σταγόνα αρκεί για να προσφέρει την απίστευτη ενυδάτωση. Κοστίζει 27€ και αντικαθιστά πλήρως την ενυδατική κρέμα προσώπου σας, το έλαιο για τα μαλλιά σας και την ενυδατική σώματος. Με αυτό έκανα και μάσκα μαλλιών ή το πρόσθέτω στην βαφή μου για ενυδάτωση ακόμα και την ώρα που βάφονται τα μαλλιά μου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και στα νύχια σας , αφού τα θρέφει και ενυδατώνει τις παρανυχίδες. Ένα απίστευτο πολυχρηστικό προϊόν , δώρο της φύσης για εμάς. Έχω γράψει αναλυτικό blog post που μπορείτε να το διαβάσετε εδώ και μπορειτε να το βρείτε στην Ελλάδα εδώ.

Baobal oil. Ας είναι καλά η Princessepenny Που μας το έδειξε πρώτη και το παρήγγειλα από το iherb. Απίστευτη ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών. Την χρησιμοποιώ κάθε βράδυ σε συνδυασμό με την ενυδατική μου ή και μόνο του. Θα το βρείτε μόνο στο iherb γύρω στα 10$, πατώντας εδώ.

Και συνεχίζω με τ απροϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα περισσότερο μέσα στον Οκτώβριο.

Η τριπλή παλέτα της Wet n Wild, Walking on Eggshels, ήταν καθημερινή μου επιλογή και θα με δείτε να έχω βαφτεί στα περισσότερα βίντεο του Οκτωβρίου με αυτή. Την συγκεκριμένη την έχω πάρει από το beautyjoint αλλά μπορείτε να την βρείτε στο Beauty town στον Κορυδαλλό και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα.Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση αν και τα χρώματα είναι απαλά, ροζ, απαλό καφέ και λευκό, είναι λίγο shimmery αλλά προσωπικά με βόλεψε τόσο πολύ αφού δεν ήθελα κάτι πολύ ματ και έντονο στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Ταπερισσότερα προϊόντα της Wet n Wild, τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

H mascara της Barry M, Lash Vegas Blackest fibres , είναι μια mascara Που επέλεξα καταρχάς γιατί έχει fibres και δεν έπεσα έξω. Αν έχετε μικρές και αραιές βλεφαρίδες αυτή η μάσκαρα θα σας βολέψει, θα δώσει όγκο , ενώ αν την χτίσετε θα δώσει και μήκος. Σίγουρα την συνιστώ αν θέλετε να πετύχετε το εφέ αράχνης, όχι όμως αν έχετε μακριές και πυκνές βλεφαρίδες και θέλετε διαχωρισμό.
Θα την βρείτε στο Bebeauty.gr στα 8,50€. Μπορείτε να πατήσετε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Από το bebeauty.gr πήρα επίσης και το πινέλο της ΚΕΝΤ που χρησιμοποιησα πάρα πολύ μέσα στον Οκτώβριο. Απίστευτα απαλό στις τριχούλες του, στο ιδανικό μέγεθος για τα δικά μου μήλα, ήταν ότι καλύτερο έχω επιλέξει σε πινέλο για ρουζ. Αν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι καλό , αυτό είναι ένα πολύ καλό πινέλο. Να τονίσω ότι το χρησιμοποιούσα συνέχεια και το έπλυνα αρκετες φορές μέσα στον μήνα και δεν μαδάει καθόλου. Αξίζει πραγματικά και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Jordana matte lipsktick στην απόχρωση Taupe. Το έχω πάρει απο το Cherry Culture ή το Beautyjoint. Αλλά  σύντομα θα μπορείτε να το βρείτε και στην Ελλάδα. Πολλή καλή απόδοση, αρκετά καλή διάρκεια και ένα ροζοκαφέ χρώμα που παραπέμπει στα 90's. Και το καλύτερο ; Είναι πάρα πολύ οικονομικό.

UMA Cosmetics matte lip glos #vanilla fever. Ένα πολύ ζεστό μπορντωροδοκόκκινο ματ matte lip glos από την UMA Cosmetics που είχα αγοράσει το καλοκαίρι απο ένα κατάστημα τύπου Dust & Cream στα Ν. Μουδανιά. Απίστευτη απόδοση για lip glos και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Απλώνεται ομοιόμορφα και στεγνώνει αφήνωντας ένα ομοιόμορφο ματ τελείωμα.Κόστισε γύρω στα 3,50€ αν θυμάμαι καλά.

MUA Luxe London Velvet lips στην απόχρωση Kooky.  Καταπληκτική απόδοση και βελούδινο ματ τελείωμα. Δεν έχουν όλα τα lip lacquers της σειράς τόσο ομοιόμορφη εφαρμογή, αλλά το kooky είναι απίστευτα βελούδινο και απλώνεται πάρα πολύ ομοιόμορφα. Στεγνώνει ματ και μένει στα χείλη για ώρες. Βρείτε το εδώ στις 3 λίρες.

To autumn peach της Essence, το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα. Ένα ρουζ με πολύ καλή απόδοση και διάρκεια. Το φορούσα το πρωί και το απόγευμα που γύριζα ήταν ακόμα εκεί. Και το χρώμα; Ιδανικό , σαν το χρώμα υγείας στα μαγουλάκια μου :)

Το app για να μου θυμίζει να πίνω πολύ νερό είναι το Water Your Body. Αναζητήστε το!

Δείτε εδώ και το βιντεάκι που σας ετοίμασα.



To κανάλι της Princessepenny είναι http://bit.ly/1q72UxC
To κανάλι της Όλγας http://bit.ly/1wjf6l4 και το Blog της http://leavemeonthecatwalk.blogspot.gr/

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...