Le Petit Marseiliais Lait Reparateur


Ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος της Le Petit Marseiliais έχει μπει στην καθημερινότητα μου τον τελευταίο καιρό. Το πήρα από το zampple και κοστίζει γύρω στα 5€ αν θυμάμαι καλά από την αξιολόγηση του. Το συγκεκριμένο είναι γαλάκτωμα επανόρθωσης, με βούτυρο καριτέ, αλόη και Κερί μέλισσας. Είναι κατάλληλο για ξηρές επιδερμίδες ή ακόμα και για κατεστραμμένο δέρμα. Και για αυτό ακριβώς το λόγο το επέλεξα. Γιατί κάποιες φορές τείνω να εμφανίζω κοκκινίλες κάτω από το στήθος λόγο του σουτιέν και πάντα πριν προχωρήσει βέβαια η κοκκινίλα και χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή εφαρμόζω μια πολύ ενυδατική κρέμα για να την αντιμετωπίσω. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα της Palmer's την οποία αγοράζω από το iherb ή το feelunique, αλλά πραγματικά ενθουσιάστηκα απο το συγκεκριμένο. 

Αρχικά σκέφτηκα να το χρησιμοποιώ μετά το ξύρισμα στα πόδια μου και τοπικά όπου είχα ανάγκη, αλλά η μυρωδιά του μου άρεσε τόσο πολύ που πλέον το χρησιμοποιώ σε όλο μου το σώμα. Το έχω σε μια μόνιμη θέση στο μπάνιο μου και αμέσως μετά το ντους είναι το πρώτο που επιλέγω για την ενυδάτωση του σώματος μου. Η εύκολη αντλία της συσκευασίας του το κάνει ακόμα πιο εύκολο στην χρήση, το υπέροχο άρωμα του το αναδεικνύει στην πρώτη μου επιλογή τον τελευταίο καιρό.

Απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα παρόλο που απευθύνεται σε ξηρές επιδερμίδες και θα περίμενε κανείς να μην στεγνώνει και να είναι λιπαρό σε μια επιδερμίδα λιπαρή σαν τη δική μου. Ωστόσο είναι κυριολεκτικά ένα θεραπευτικό γαλάκτωμα σώματος με το πιο τέλειο και απαλό άρωμα που έχω δει σε προϊόντα του είδους του. Δεν προκαλεί αλλεργία αφού ούτως ή άλλως προορίζεται για ευαίσθητες  και καταπονημένες επιδερμίδες .

Πραγματικά αναζητήστε το !

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...