Pages

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

19 οικονομικά plus size πανωφόρια να επιλέξεις τώρα από το ASOS

Το Asos έβαλε εκπτώσεις και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το πανωφόρι που επιθυμείς γιατί αυτές τις τιμές δεν θα τις βρεις πουθενά. Τα περισσότερα είναι κάτω από 50€.

Cheap plus size coats
ASOS DESIGN Curve stand collar faux fur coat

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Μια αναδρομή στην χρονιά που πέρασε μέσα από τις φωτογραφίες μου στο Instagram

Το 2018 πλησιάζει στο τέλος του κι εγώ αποφάσισα να κάνω μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε μέσα από τις φωτογραφίες του Instagram. Άλλωστε, το Instagram έχει μπει πλέον τόσο πολύ στην ζωή μας που είναι αδύνατον να μην έχουμε αποθανατίσει σε αυτό τις πιο όμορφες στιγμές μας ή έστω τις περισσότερες από αυτές.



Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Τα 19 πιο τέλεια plus size φορέματα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Υπάρχει μια σύγχυση ότι όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν μπορείς να βρεις ωραία ρούχα και ειδικά φορέματα για να βάλεις σε μια πιο "καλή" έξοδο, όπως για παράδειγμα το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Εγώ λοιπόν αποφάσισα να σας βγάλω λάθος και σας μάζεψα εδώ τα πιο τέλεια plus size φορέματα για να βάλετε την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

The perfect plus size dress

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Night Moves the collection by CND

Night Moves the collection! H φουτουριστική ‘‘παλέτα’’ της CND™ με 4 αποχρώσεις που ακτινοβολούν! Μια σειρά με χρώματα και σχέδια με λάμψη για μια ιδιαίτερη εορταστική περίοδο.
Shimmering shades, με μεταλλικά φινιρίσματα εμπνευσμένα με φαντασία από το κλίμα των
Χριστουγεννιάτικων εορτών, για να υποδεχτούμε το νέο χρόνο με απόλυτη αυτοπεποίθηση!
Night Moves the collection!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Η Fresh Line άνοιξε νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Η Fresh Line παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα της εικόνα με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Γλυφάδα, στην οδό Αγγέλου Μεταξά.
fresh line egkainia




Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Χριστούγεννα 2018: Ο πιο πλήρης οδηγός για να οργανωθείτε σωστά

Είναι αλήθεια ότι όλοι τρέχουμε σαν τρελοί τις ημέρες των Χριστουγέννων. Λίγο να προλάβουμε να πάρουμε τα δώρα μας στους αγαπημένους μας, λίγο η δουλειά που μας τρέχει, το τελευταίο που σκεφτόμαστε είναι να ετοιμαστούμε οι ίδιες για το ρεβεγιόν, αλλά και γενικά πως να οργανωθούμε βρε παιδιά. Και πάντα, μα πάντα κάτι αφήνουμε που δεν το έχουμε σκεφτεί. Εγώ λοιπόν σου μάζεψα όλα όσα πρέπει να οργανώσεις για να είσαι η ψυχή του πάρτυ στο αποψινό ρεβεγιόν και να καταφέρεις να βγεις νικήτρια στην μεγάλη πρόκληση των εορτών.

Xmas Christmas tips

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Πως να αποκτήσεις περισσότερους followers στο instagram

Το instagram έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και όλοι λίγο πολύ ασχολούνται με αυτό. Αν είσαι blogger τότε το πιο πιθανό είναι να έχεις μπει στην διαδικασία όχι μόνο να αποκτήσεις Instagram αλλά και να προωθήσεις το λογαριασμό σου εκεί μέσω διαγωνισμών ή ακόμα και διαφήμισης. Επειδή όμως ο νέος αλγόριθμος του Instagram είναι κάτι σαν ένα τέρας που καραδοκεί πάνω από τους Instagrammers έτοιμο να τους επιτεθεί και να τους χαντακώσει τότε ίσως θα πρέπει να διαβάσεις μερικές από συμβουλές που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις περισσότερους ακόλουθους.

Top Instagram tips


Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΕ αυτό το άρθρο πριν σβήσεις τους unfollower από τους διαγωνισμούς σου

Αφορμή για αυτή την ανάρτηση ήταν μια διαφωνία που είχα πρόσφατα με μια φίλη σχετικά με τα Unfollow των συμμετεχόντων στους διαγωνισμούς. Πολλές bloggers εκδικούνται τους Unfollowers με το να τους μπλοκάρουν για να μην ξαναπάρουν μέρος σε διαγωνισμούς. Εγώ πάλι δεν είμαι τόσο εκδικητική. Αντιθέτως μάλιστα. Τους αγαπώ ακριβώς γιατί μου αδειάζουν την γωνιά, αμέσως μετά την συμμετοχή τους. Αρκεί αυτή να είναι έγκυρη. Θεώρησε λοιπόν αυτό το άρθρο ένα μικρό υπέρ και κατά των διαγωνισμών στο Instagram.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Τι έχω μέσα στην τσάντα μου

Με αφορμή το challenge που ετοίμασε για σένα το Edityourlifemag.gr στο instagram αποφάσισα να μοιραστώ σε ένα post το περιεχόμενο της τσάντας μου.


what's in my bag



Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

AXDW - Olga Karaververis Show

Ένα από τα show που είδα στην εβδομάδα μόδας AXDW που μας πέρασε και που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου, είναι αυτό της Όλγας Καραβερβέρη. Η νέα συλλογή Eclipse της σχεδιάστριας κινήθηκε σε ασπρόμαυρους συνδυασμούς και είναι εμπνευσμένη από την έκλειψη.

axdw Olga Karaververi

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Οι 5 πιο hot προορισμοί για να αποδράσεις με το ταίρι σου το φετινό χειμώνα

Εδώ και μερικές μέρες ο καλός μου με έχει φάει να πάμε κάπου για ένα τριήμερο. Και είμαι κι εγώ και ψάχνω σαν τρελή να δω που θα ήταν το ιδανικό μέρες για να αποδράσουμε. Εδώ λοιπόν έχω μαζέψει τις 5 επιλογές μας για χειμερινές αποδράσεις. Από εσένα θέλω να με βοηθήσεις. Που μας προτείνεις τελικά να πάμε;
person holding woman's hand on top of hill

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Όχι Δεν είσαι Brand Ambassador κουκλίτσα μου

Αφορμή για αυτό το άρθρο ήταν το μυριοστό μήνυμα που έλαβα ως διαχειρίστρια της σελίδας και του προφίλ μιας επιχείρησης με την οποία συνεργάζομαι και που ένας νεαρός κύριος αποφάσισε να στείλει ένα στεγνό μήνυμα και να λέει ότι είναι Brand Ambassador και ότι θέλει να του στείλουν δωρεάν προϊόντα για να τα διαφημίσει. Μισό λεπτό για να συνέλθω; Τι είπε το άτομο; Δυστυχώς κάτι που πολλά ακόμα, στην πλειοψηφία τους κορίτσια, αλλά και πολλά αγόρια, έχουν κάνει. Νομίζω όμως ότι είναι ξεκάθαρο ότι κάπου έχουν μπερδευτεί κι ίσως χρειαστεί να μπει μια τάξη. Ας τολμήσω να θέσω το θέμα επί τάπητος εγώ λοιπόν. Όχι κουκλίτσα μου (ή κούκλε μου για τα αγόρια) δεν είσαι Brand Ambassador. Μάθε εδώ τι είναι brand Ambassador και μετά ξαναμιλάμε.
Brand Ambassador definition

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

H Pet Friendly πλευρά του Costa Navarino

Πριν ακριβώς από δύο εβδομάδες είχα την χαρά να κερδίσω έναν διαγωνισμό της Oriflame Greece και να βρεθώ στο Costa Navarino για να συμμετέχω στις εκδηλώσεις του Navarino Challenge. Ένα family oriented luxury ξενοδοχείο μου είχαν πει ότι είναι. Εγώ όμως ανακάλυψα ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη και στους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Έχει μια pet friendly πλευρά που προσωπικά, ως σκυλομάνα, εκτίμησα ιδιαίτερα.

Costa Navarino

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Σαραντάρησες κι εσύ; Ίσως αξίζει να δοκιμάσεις τον Powerful Strength Line Reducing Concentrate

Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ έναν αγαπημένο ορό από την Kiehl's. Είχα και στο παρελθόν χρησιμοποιήσει τον Powerful Strength Line Reducing Concentrate αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε τώρα και επανήλθα ξανά. Ίσως μεγάλωσα αρκετά, ώστε να τον εκτιμήσω όπως του αξίζει.


Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

H φθινοπωρινή Wild earth collection της CND έρχεται να μας συναρπάσει

Η φθινοπωρινή παλέτα στα νύχια, προστάζει ζεστά και γήινα χρώματα. Η CND με τη ΝΕΑ “WILD EARTH the collection” έχει ενσωματώσει τη χρωματική ατμόσφαιρα της εποχής και με τις 6 νέες, απλές, αλλά μοναδικές της, αποχρώσεις.

CND_WILD_EARTH_FALL_2018_DIGITAL_SOCIAL_CAMPAIGN_HEROS-V1-3.jpg

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

3 προϊόντα περιποίησης ιδανικά για λιπαρές επιδερμίδες

Η λιπαρή επιδερμίδα ταλαιπωρεί πάρα πολλές από εμάς. Εγώ ανήκω μάλιστα στην μικρή υποκατηγορία η οποία έχει μεν μικτή-λιπαρή επιδερμίδα αλλά έχω ταυτόχρονα και ευαίσθητο δέρμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να βρω εύκολα τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων τα οποία θα βοηθήσουν την επιδερμίδα μου να εξισορροπήσει αλλά ταυτόχρονα δεν θα της προκαλέσουν ευαισθησία. Έτσι λοιπόν έχω ενθουσιαστεί με τα τρία αυτά προϊόντα τα οποία πιστεύω θα λατρέψετε κι εσείς.

3 skincare products for oily skin

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Η μάσκα που εμπιστεύομαι για βαθύ καθαρισμό

H Clear Skin Tea tree oil Rescue Mask της Seventeen είναι η μάσκα που εμπιστεύομαι για βαθύ καθαρισμό τον τελευταίο καιρό και νιώθω ότι πρέπει να την γνωρίσεις καλύτερα.

Rescue Mask Seventeen Cosmetics

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

48 νέες αποχρώσεις κραγιόν της #NYXCosmeticsGreece

Σε ένα ξεχωριστό event η Nyx Cosmetics Greece μας παρουσίασε 48 νέα κραγιόν. 24 suede matte lipstick και 24 sliptease lip lacquer. Αποκλείεται να μην βρείτε ένα αγαπημένο ανάμεσα τους. Για την ακρίβεια, θα είναι δύσκολο να παραλείψετε έστω κι ένα από την wish list . Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω πάθει.
NYX Greece event


Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Multimasking τι είναι και γιατί να το δοκιμάσεις

Είναι τώρα αρκετό καιρό που έχω στα χέρια μου και δοκιμάζω δύο μάσκες της L'Oreal Pure Clay σειράς. Και η αλήθεια είναι ότι συνδυάζοντας τες κατάλαβα ότι ίσως έχω βρει τον ιδανικό τρόπο καθαρισμού για την επιδερμίδα μου.
L'Oreal L' OREAL PARIS Pure Clay mask

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

5 Προϊόντα που αγάπησα μέσα στο καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μπορεί να μην ακολουθώ απαραίτητα την ίδια beauty routine με τον υπόλοιπο χρόνο. Οι ανάγκες σε περιποίηση και μακιγιάζ άλλωστε αλλάζουν. Έτσι είναι εύκολο να ξεχωρίσω μερικά προϊόντα που ειδικά φέτος το καλοκαίρι τα αγάπησα και τίμησα ιδιαίτερα.
Products I loved this summer

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

40 Μαθήματα ζωής

Ήθελα εδώ και καιρό να γυρίσω αυτό το βίντεο και να ετοιμάσω και την αντίστοιχη ανάρτηση. Πρόκειται για μια εσωτερική μου ανάγκη, να μοιραστώ μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω μάθει μέχρι στιγμής. Ξέρω ότι σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει, αλλά πιστεύω ότι κάποιοι θα συμφωνήσουν μαζί μου. Πάμε να δούμε τι έμαθα;

40 things I learned in 40 years

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

3 αγαπημένα συμπληρώματα διατροφής της Power Health

Πριν λίγο καιρό βρέθηκα σε μια παρουσίαση της Power Health, όπου μας μίλησαν για την πληθώρα των προϊόντων που διαθέτουν και μας έκαναν μια μικρή επίδειξη για το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα οφέλη από το κάθε συμπλήρωμα διατροφής.
Συμπλήρωμα διατροφής με Μηλόξυδο και ΔΩΡΟ συμπλήρωμα διατροφής με Ανανά και Βιταμίνη Β12.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Intensive Care Oils Youth Recapture

H Seventeen δημιούργησε το Youth Recapture στην σειρά Intensive Care Oils . Ένα λάδι για αντιρυτιδική δράση και λάμψη με έλαιο από οργανική ελιά, πασιφλώρα, σόγια, βερίκοκο, plukenetia volubilis, πράσινο καφέ και βιταμίνη Ε, ιδανικό για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.
Intensive Care Oils Youth Recapture


Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence

H Caudalie δημιούργησε το Vinoperfect Concentrated Brightening Essence, με μια ανάλαφρη και εκλεπτυσμένη φόρμουλα, εμπνευσμένη από την κορεάτικη κοσμητολογία και εμποτισμένη από την τεχνογνωσία των εργαστηρίων της Caudalie.
Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence


Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

5 λόγοι για να δοκιμάσεις το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera

Το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera, φροντίζει εδώ και χρόνια την ευαίσθητη επιδερμίδα και προσφέρει σε όλες τις γυναίκες την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη για μια απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Το JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera έχει ειδική σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών, ενώ δεν περιέχει χρωστικές ή φθαλικές ενώσεις. Είναι εμπλουτισμένο με aloe vera, ένα φυσικό συστατικό που είναι γνωστό για τις πολλαπλές ωφέλιμες δερματολογικές του ιδιότητες. 
JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera


JOHNSON’S baby oil με Aloe Vera

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Ταξίδι στην εξοχή του γαλλικού νότου με τα Le Petit Marseillais

Τα Le Petit Marseillais μας ταξιδεύουν στην εξοχή του γαλλικού νότου μέσα από αγνά υλικά και μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις μας!

Le Petit Marseillais

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

XLS Detox Και XLS Medical GIVEAWAY

Το XLS Medical είναι ένα απόλυτα φυσικό σκεύασμα διαχείρισης του σωματικού βάρους το οποίο βασίζεται σε 3 κύρια σημεία: Βελτίωση της διατροφής, αύξηση της σωματικής δραστηριότητας και χρήση του XLS Medical, ώστε να χάσετε τα παραπανίσια κιλά σας έως και 3 φορές ταχύτερα και με σωστότερο τρόπο. Είναι σημαντικό όμως να προηγηθεί το XLS Detox, καθώς η προετοιμασία για το αδυνάτισμα πρέπει να ξεκινήσει με την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του οργανισμού, υποστηρίζοντας το μεταβολισμό σας και τη χλωρίδα του εντέρου, βοηθώντας έτσι το σώμα να λειτουργήσει σωστά ξανά.

XLS Detox Και XLS Medical GIVEAWAY

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Κρέμα Προσώπου Synchroline Nutritme Plus Ενυδατική & Μαλακτική Κρέμα, με Έντονη Θρεπτική Δράση, για Πρόσωπο & Λαιμό

Στην μάχη για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας χρειαζόμαστε ισχυρούς συμμάχους. Ευτυχώς για εμάς οι σύμμαχοι αυτοί μπορούν να βρεθούν στο αγαπημένο μας φαρμακείο και δεν χρειαζόμαστε μια περιουσία για να τους αποκτήσουμε. Η Κρέμα Προσώπου Synchroline Nutritme Plus, είναι μια Ενυδατική & Μαλακτική Κρέμα με lipo cermides , με Έντονη Θρεπτική Δράση, για Πρόσωπο & Λαιμό .
Synchroline Synchrovit

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Πως η βιταμίνη C βοηθάει την επιδερμίδα μας - Synchroline Synchrovit C, Συμπυκνωμένος Αντιγηραντικός Ορός με Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C έχει αντιγηραντική δράση, βοηθάει στην επανόρθωση, την αναδόμηση και τη διατήρηση των υγιών κυττάρων, ενώ διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, αυξάνει την φωτεινότητα του δέρματος, καταπολεμώντας ταυτόχρονα και την υπερμελάγχρωση και τις δυσχρωμίες και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Για αυτό και τα προϊόντα περιποίησης με βιταμίνη C έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως άλλωστε και ο Synchroline Synchrovit C, Συμπυκνωμένος Αντιγηραντικός Ορός με Βιταμίνη C.

Synchroline Synchrovit C, Συμπυκνωμένος Αντιγηραντικός Ορός με Βιταμίνη C

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Garden of Panthenols Peel-Off Glitter Mask

Μια πρωτοποριακή Μάσκα Peel Off Ενυδάτωσης και Σύσφιξης δημιούργησε για μας η Garden of Panthenols, γεμάτη λαμπερά glitter για την πιο διασκεδαστική περιποίηση του προσώπου μας.

Garden of Panthenols Peel-Off Glitter Mask

Garden of Panthenols Peel-Off Glitter Mask

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

CND Chic Shock Collection

Τα πιο τέλεια κουφετί παστέλ για αυτήν την Άνοιξη, έρχονται από την CND ‘‘Chic Shock the collection’’Oι 4 νέες αποχρώσεις εγγυώνται κομψό, απαλό αλλά και δυνατό look. 
CND Chic Shock Collection

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Η απόλυτη φροντίδα σώματος με Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο περισσότερο νιώθω την ανάγκη να κάνω συχνότερα ντους, κυρίως γιατί περπατάω πάρα πολύ και όπως είναι λογικό, ιδρώνω και περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι έχω ανάγκη από μια καλή ενυδατική κρέμα σώματος, που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα μου και θα την "ξεδιψάσει". Ευτυχώς για μένα βρήκα την απόλυτη φροντίδα σώματος στις Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams που βρήκα στο ofarmakopoiosmou.gr.

Intermed Luxurious Moisterizing Body Creams

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Νέα ανανεωμένη σειρά ντεμακιγιάζ από την Caudalie

Πριν λίγο καιρό ήρθε στα χέρια μου η νέα, ανανεωμένη σειρά καθαρισμού της Caudalie. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ιεροτελεστία στη φροντίδα της επιδερμίδας της. Αναμφίβολα όμως, το ντεμακιγιάζ είναι το σημαντικό βήμα για μια όμορφη επιδερμίδα. Για την ξηρή, μεικτή ή ευαίσθητη επιδερμίδα που είναι εκτεθειμένη στη ζωή της πόλης ή στην ύπαιθρο, ο άψογος καθαρισμός είναι το μυστικό κάθε υγιούς και φωτεινής επιδερμίδας που δεκαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της ρουτίνας

CAUDALIE σειρά ντεμακιγιάζ


Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Πως να οργανώσεις την τέλεια εκδρομή με το ekdromi.gr

Με τον σύζυγο και τους φίλους μας, λατρεύουμε τις εκδρομές. Οργανώνουμε συχνά μικρές αποδράσεις σε κοντινές περιοχές, είτε ημερήσιες εκδρομές, είτε Long weekends που λένε και στα ξένα. Με την πρώτη ευκαιρία πάμε ταξιδάκι και φυσικά θέλουμε να ανακαλύπτουμε νέα μέρη, αφού η χώρα μας έχει πολλές και ανεξερεύνητες ακόμα ομορφιές. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μερικές συμβουλές για να οργανώσετε την τέλεια εκδρομή με την βοήθεια του ekdromi.gr.
café, camera, classic

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Τι τύπο δέρματος έχω; Συμβουλές για να βρείτε το δικό σας

Πολλές φίλες με ρωτούν τι ενυδατική να πάρουν. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τους απαντήσω με σιγουριά, γιατί δεν γνωρίζω τον τύπο δέρματος τους. Ναι, σίγουρα έχω να προτείνω πολλές εταιρείες που εμπιστεύομαι, αλλά όταν πρέπει να προτείνω συγκεκριμένο προϊόν τα πράγματα δυσκολεύουν και αυτό γιατί αυτό που ταίριαξε σε μένα, που έχω λιπαρό μεν αλλά αφυδατωμένο δέρμα, δεν μπορεί να ταιριάξει σε μια άλλη. Επιπλέον, προσθέτοντας και τον παράγοντα της ηλικίας, είναι αδύνατον να ταιριάξει η ίδια ενυδατική σε όλες τις περιπτώσεις. Όμως πως αναγνωρίζουμε τι τύπο δέρματος έχουμε;

find your skin type



Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

PARABITA #FashionUnlimited

Throwback στην φωτογράφιση της χρονιάς για την Parabita!
Μερικές φορές λαμβάνω μηνύματα που με αυστηρό ύφος μου λένε ότι δεν μπορώ να φοράω ωραία ρούχα με αυτό το σώμα. Κι όμως. Εκεί ακριβώς είναι το λάθος. Πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι.

 Fashion Unlimited Campaign cover

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

MESSINIAN SPA - Μεσσηνιακή πολυτέλεια

Μέσα στις γιορτές μου τα έκανε δώρο η Νίκη Καββαδία και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα αμέσως, αφού δεν είχα δοκιμάσει τίποτα από την συγκεκριμένη εταιρεία. Είχα ακούσει τα καλύτερα για τα Messinian Spa, εξ' ου και ο μεγάλος ενθουσιασμός. 
MESSINIAN SPA

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

5 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσεις ένα beauty blog

Είναι εδώ και αρκετό καιρό που θέλω να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί αντιλαμβάνομαι γύρω μου καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν υπήρχαν μέχρι πριν λίγο καιρό και που για κάποιο λόγο έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα. Φοβάμαι ότι μπορεί να θεωρηθώ κακιά απλά και μόνο γιατί θα τα αναφέρω, ωστόσο πρέπει να αναφερθούν γιατί επικρατεί μια λανθασμένη αντίληψη επί του θέματος γενικά. Και τέλος πάντων κάποιος πρέπει να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ας είμαι εγώ.
Beauty blogger

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Curaprox H Κατάμαυρη οδοντόκρεμα για ολόλευκο χαμόγελο

Η οδοντόκρεμες με ενεργό άνθρακα δεν είναι κάτι νέο. Για την ακρίβεια, τα προϊόντα καθαρισμού με ενεργό άνθρακα είναι ένα trend που επικρατεί τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια. Και μολονότι έχω δοκιμάσει πολλές οδοντόκρεμες με άνθρακα, ήθελα να δοκιμάσω και την συγκεκριμένη. Και είχα δίκιο... Η Curaprox White is Black Toothpaste Μαύρη Οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα και γεύση λεμόνι - μέντα είναι μια οδοντόκρεμα που αρχικά σε τρομάζει αλλά τελικά σε ανταμείβει με την αποτελεσματικότητα της. Την βρήκα στο ofarmakopoiosmou.gr και αυτή είναι η άποψη μου.
Curaprox White is Black Toothpaste Μαύρη Οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα & γεύση λεμόνι - μέντα

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Προϊόντα μακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσεις από την Oriflame μέρος πρώτο

Αν με ρωτήσεις να μιλήσω ειλικρινά για τα προϊόντα της Oriflame θα σου πω με μια φράση ότι έχω σχέση αγάπης - μίσους μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα, αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ τα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για το μακιγιάζ της. Ή μάλλον δεν μπορούσα να πω. Γιατί πρόσφατα δοκίμασα μερικά από τα προϊόντα της νέας τους σειράς The One και έχω μαζέψει αρκετά που πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσεις.
Oriflame

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Διαγωνισμός YoloGift Giveaway

Εδώ και μερικές μέρες τρέχει ένας διαγωνισμός στο κανάλι μου στο youtube με δώρα από το Yologift.gr, για αυτό και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή. 

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

KMax Fibers - New Hair don't care φάση...

Η νέα σειρά Kmax ήρθε να δώσει την λύση σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης και όχι μόνο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά κάλυψης των προβλημάτων της αραίωσης των μαλλιών βασισμένη στις "μαγικές" ικανότητες της φυσικής κερατίνης.
KMax Fibers


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

#Unboxing O Farmakopoios mou

Πριν λίγες μέρες ήρθε η παραγγελία μου από το ofarmakopoiosmou.gr , αλλά λόγω της τρέλας που επικρατούσε την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπόρεσα να τα μοιραστώ μαζί σας. Τι λέτε λοιπόν να ανοίξουμε το κουτάκι που μου ήρθε και να δείτε τι πήρα;

#Unboxing O Farmakopoios mou


Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Νέα είσοδος: Caudalie Premier Cru serum

Είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές της Caudalie και επέστρεψε δυναμικά για να λανσάρει το νέο ορό της σειράς Caudalie Premier Cru Le Serum Ορός Προσώπου για Σύσφιξη και Αντιγήρανση.
Caudalie Premier Cru Le Serum Ορός Προσώπου για Σύσφιξη και Αντιγήρανση, 30ml


Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Τα 5 αγαπημένα μου βιβλία με θέμα τον έρωτα

Επηρεασμένη από τον Άγιο Βαλεντίνο, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τα 5 αγαπημένα μου βιβλία με θέμα τον έρωτα.

Close-up of Heart Shape


Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Τη νέα χρονιά ... Θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη

Αφορμή για αυτό το "New Year's Resolutions" στάθηκε αυτή η φωτογραφία που ανέβασε μια φίλη μου παραμονές πρωτοχρονιάς στο Facebook και ένιωσα ότι αυτή η φράση περικλείει μέσα της όλα όσα εύχομαι για τη νέα χρονιά.
be better this year