Προτάσεις Μανικιούρ για Νύφες... και μερικά tips.

Η κάθε νύφη έχει διαφορετικό γούστο και σίγουρα μπορεί κάποιες να μην συμφωνήσουν με τις προτάσεις αυτές, ωστόσο εγώ έψαξα λίγο στο διαδίκτυο και βρήκα κάποια blogs που ασχολούνται με nail art και μάζεψα αυτές τις προτάσεις για εσάς. Είτε τα φτιάξετε μόνες σας είτε όχι οι προτάσεις μου είναι οι ακόλουθες. Πατώντας πάνω σε κάθε φωτογραφία  μπορείτε να πάτε στο blog της κάθε κοπέλας (αν και εφόσον διατίθεται).


Για να πάρετε ιδέες λοιπόν οι νύφες ... αλλά και οι καλεσμένες:

Προτάσεις Μανικιούρ για Νύφες
http://www.lovemaegan.com/
 Σε μεταλλικές αποχρώσεις του λευκού, ροζ και χρυσού μια πραγματικά πολύ όμορφη πρόταση.Με ρομαντική διάθεση , ένα διαφορετικό μανικιούρ σε μπεζ χρώμα με λευκά φυλλαράκια στις άκρες.
Προτάσεις Μανικιούρ για Νύφες
http://www.sylandsam.com/2012/06/lace-nails-tutorial.html 


Ναι ναι εγώ θα το έκανα το ομολογώ με λιλά βερνίκι και λευκή δαντέλα ;)


Προτάσεις Μανικιούρ για Νύφες
http://chloesnails.blogspot.gr/2011/01/hard-candy-skyis-finally-mine.html
Ένα μεταλλικό γαλλικό μανικιούρ για όσες επιθυμούν κάτι πιο εναλλακτικό.

Προτάσεις Μανικιούρ για Νύφες
http://www.glitterandnails.blogspot.com/

Μια κλασσική πρόταση για κλασσικές μέλλουσες νυφούλες.


Προτάσεις Μανικιούρ για Νύφες
Ένα υπέροχο γαλλικό ombre . Το λατρεύω. Αυτό σίγουρα θα το έκανα. Κλασσικό και μοντέρνο ταυτόχρονα.
http://www.chalkboardnails.com/2012/09/31dc2012-day-10-gradient-nails.html

Για το τέλος άφησα την υπερπαραγωγή. Εντάξει, ίσως όχι όλες μαζί αλλά γιατί όχι μια από αυτές τις προτάσεις, νομίζω ότι είναι πολύ ξεχωριστές για μια ξεχωριστή μέρα .

Προτάσεις Μανικιούρ για Νύφες
http://polishartaddict.com/


Και μερικά tips για τις νύφες:
  • Μην διαλέξετε να αλλάξετε μανικιουρίστα λίγο πριν το γάμο, απευθυνθείτε στο σαλόνι ομορφιάς που επιλέγετε συνήθως και συζητήστε μαζί τους τις ιδέες σας για το δικό σας γαμήλιο μανικιούρ. Χωρίς να θέλω να θίξω κάποια εταιρεία, δεν είναι καιρός να κολλήσετε τίποτα μύκητες λίγο πριν το γάμο.
  • Προσπαθήστε να κάνετε το μανικιούρ σας το πολύ 2 μέρες πριν το γάμο αν πρόκειται για απλό ή το πολύ μια εβδομάδα αν είναι ημιμόνιμο, ακρυλικό , τζελ κτλ . Δεν θέλετε να το έχετε κάνει πολύ νωρίς ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και χαλάσει τίποτα και τρέχουμε δηλαδή.
  • Ε εντάξει αν δεν σας αρέσει κάτι ... αλλάξτε το ! Ζητήστε από την μανικιουρίστα σας να το αλλάξει... Στην τελική είναι απλά ΝΥΧΙΑ!!!

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...