8 ελληνικά Blogs που θα σου λυσουν τα χέρια αν εισαι blogger

Ως Blogger είναι σίγουρο ότι θα έχεις περάσει αρκετές ώρες ψάχνοντας να βρεις συμβουλές και gadgets για το blog σου. Εδώ σου βρήκα και μάζεψα τα 8 Blog που πρέπει να ακολουθήσεις για να μάθεις τα πάντα για το Blogging. Και δεν συμπεριλαμβάνω το δικό μου, εννοείται.
8 blogs you need to follow if you are a blogger



Έχεις ποτέ αισθανθεί ότι όλη σου η δουλειά στο blog δεν αναγνωρίζεται αρκετά; Ψάχνεις συνεχώς καινούργια tips για να βελτιώσεις το Blog σου; Ότι καλύτερο βρίσκεις είναι συνήθως στα αγγλικά και δεν σου προσφέρει πάντα την υποστήριξη και τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ; Σου βρήκα τα 8 ελληνικά Blogs που θα σου λύσουν τα χέρια αν είσαι Blogger.

Edityourlife magazine

  1. Edit your life magazine. Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Το Edit Your life magazine είναι μια πρωτοβουλία από Ελληνίδες Bloggers, μέσα στις οποίες είμαι και εγώ, όπου θέλαμε να μοιραστούμε με σας όλα όσα χρειάζεται η γυναίκα blogger, Και κάτι παραπάνω. Ξεκίνησε από περιοδικό που ξεφύλλιζες στο issuu και πρόσφατα εξελίχθηκε σε site. Σε αυτό αρθρογραφώ εβδομαδιαία αλλά και κάθε μήνα ετοιμάζω ένα επιπλέον άρθρο συνήθως με θέμα το Blogging. Κάθε εβδομάδα (ίσως και συχνότερα) θα βρίσκεις λοιπόν και κάτι νέο να μαθαίνεις για το blogging. Ενώ καθημερινά θα δεις και πλήθος άλλων άρθρων, όλα γραμμένα με αγάπη από την συντακτική μας ομάδα.
  2. Despina's studio. Το μυαλό πίσω από την δημιουργία του Edityourlife magazine, η Δέσποινα έχει αφιερώσει ολόκληρη ενότητα και στο δικό της προσωπικό Blog με συμβουλές προς ναυτιλομένους. Πίστεψε με , αν δεν την ακολουθείς, άρχισε να το κάνεις τώρα, θα σε βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα
  3. Eldesign5.blogspot.gr aka Diary of a beauty addict. Είναι άλλο ένα δημιούργημα της Ελευθερίας από το Diary of a beauty addict. Δεν έχω να πω πολλά για την Ελευθερία, καταπιάνεται με τόσα πολλά που δεν την προλαβαίνω. Και έχει να σου μάθει τα πάντα για το design του blog σου, ενώ αν θεωρείς ότι δεν θα τα καταφέρεις, μπορείς κάλλιστα να της αναθέσεις τον σχεδιασμό του δικού σου ιστολογίου.
  4. craftaholic.gr . Ένα blog καταρχάς κατασκευών αλλά με πολλές και χρήσιμες συμβουλές για bloggers, τις οποίες η Αθηνά μοιράζει απλόχερα στο blog της. Είναι τόσο χαρούμενο και φωτεινό που μπορώ να το χαζεύω ώρες.. αλλά εντάξει , θα μάθεις και πάρα πολλά από αυτό το blog.
  5. All4blogs.gr . Ένα από τα πρώτα ελληνικά blog που ανακάλυψα με συμβουλές για εμάς τους Bloggers. Με συμβουλές και tutorials για να κάνουμε το blog μας καλύτερο. H συντακτική τους ομάδα είναι ιδρυτικά μέλη του Webhippies (κατασκευάζουν ιστοσελίδες), με γνώσεις στην πληροφορική και το μάρκετινγκ και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι έχουν αφήσει λίγο στην άκρη το all4blogs. Γιατί ρε παιδιά; γυρίστε πίσω ή έστω τηλεφωνήστε. 
  6. Momma's Daily life. H Μάχη είναι μια πολυτάλαντη μαμά η οποία μοιράζεται μαζί μας κατασκευές, συνταγές, σκέψεις, διακόσμηση και συμβουλές για Blogging. Έχει μάλιστα ειδική ενότητα στο Blog της που αξίζει να ρίξεις μια ματιά. 
  7. Jajala Majala . Την Εύα την γνώρισα μέσα από το Edityourlife. Αυτό το περιοδικό μας φέρνει πιο κοντά. Ακόμα το εξερευνώ το Blog της, αλλά έχω βρει τόσο όμορφα πραγματάκια που έπρεπε να μπει σε αυτή την λίστα. Και μπήκε. 
  8. bloggertricks.gr . Αν και έχει μείνει λίγο πίσω σχεδιαστικά, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι ένα blog που απλόχερα μοιράζει συμβουλές και που σίγουρα θα βρεις πάρα πολλά gadget για να βάλεις στο Blog σου. Σίγουρα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον να μάθεις, ειδικά αν είσαι στην αρχή ακόμα.


Αυτά είναι τα blog που σου προτείνω και που θα σου λύσουν τα χέρια αν είσαι blogger. Εσύ έχεις να μου προτείνεις άλλα Blogs Με Blog tips;



Διάβασε επίσης:



5 σχόλια:

  1. Το τελευταίο δεν το ήξερα, τα άλλα τα γνωρίζω!Ευχαριστώ για την αναφορά!
    Αυτό το all4blogs ενώ ξεκίνησε δυναμικά ξαφνικά πάγωσε χωρίς καμιά εξήγηση. Ωστόσο στο αρχέιο του έχει πολύ χρήσιμα άρθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα blogs indeed doll!
    Πολλα φιλια
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ χρήσιμο αυτό το "συμμαζεμένο" post σου! Και ανακάλυψα blogs που δεν ήξερα...
    Καλημέρα και καλή συνέχεια
    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ χρήσιμο Post, με βοήθησε πάρα πολύ να πάρω καινούργιες ιδέες και να έρθω σε επαφή με bloggers. Ευχαριστούμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναφορά, είναι τιμή μου που με συμπεριέλαβες ανάμεσα σε τόσα αξιόλογα blogs!
    Αθηνά από το Craftaholic

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...