Αλλαγή Domain Name

Καλημέρα σε όλες,

domain name change


Η εξέλιξη είναι πάντα μέσα στα πλαίσια της δικής μου νοοτροπίας τουλάχιστον και εδώ και καιρό όσο κι αν κολλυσιεργούσα για διάφορους λόγους, είχα σκοπό να αλλάξω το domain name από http://organoste-ta-panta.blogspot.gr/ σε http://thekmprojects.blogspot.gr/ 
Ελπίζω να μην σας μπερδεύει. Τουναντίον, σκοπός μου ήταν να αποκτήσουν ομοιομορφία (όσο αυτό είναι δυνατό) όλα τα blog, facebook page Κτλ.

Έβδομάδα εξελίξεων λοιπόν και εκτός παό την τοπική αλλαγή domain name πήρα και την απόφαση να φτιάξω σελίδα στο facebook. Για όσες έχουν profil μπορούν να βρουν την σελίδα μου TheKMProjects. Από την σελίδα αυτή θα μπορειτε να ενημερώνεστε για τα posts, videos αλλά και θα ανεβαίνουν πολλές φωτογραφίες από πράγματα που λάτρεψα στην καθημερινότητα μου και που ίσως είναι ενδιαφέρον και για εσάς.

Με την αλλαγή αυτή δεν επηρεάζεται η συνδρομή / follow / εγγραφή σας αλλά αυτόματα συνεχίζουν να υφίστανται οι ακόλουθοι / followers κτλ. Πιστεύω ότι με την κίνηση αυτή σας διευκολύνω περισσότερο, να θυμάστει καλύτερα το όνομα του Blog και να υπάρχει μια ομοιομορφία σε όλα τα social media Που δραστηριοποιούμαι ως TheKMProjects, αν όμως ιστεύετε το αντίθετο θα ήθελα τα σχόλια σας για οτιδήποτε θα πρέπει να διορθώσω.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...