ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ



Ο ρομαντισμός συνυπάρχει με την δυναμικότητα των 60s στην ταινία που σου προτείνω για αυτό το σαββατοκύριακο. 


Νομίζω ότι αρκετά κρύφτηκα στο καβούκι μου. Αν κάτι αγαπώ τόσο πολύ ώστε να μιλάω συνεχώς για αυτό και συνάμα να συνδέεται και με το επάγγελμα μου, αυτό είναι οι ταινίες. Λατρεύω όλες τις ταινίες! Τις Αγαπώ! Μπορώ να δω από ρομαντική κομεντί μέχρι scifi και από ψυχολογικά θρίλερ μέχρι B-movies και σπλάτερ. Και ναι μπορώ να χωρέσω και τις σινεφίλ στην όλη συλλογή. Πίστεψε με έχω δει άπειρες και συνεχίζω να βλέπω πολλές ταινίες. Για αυτό και αποφάσισα να δημιουργήσω αυτήν την στήλη, όπου θα σας προτείνω μια ταινία για το σαββατοκύριακο.

Πρώτη ταινία που επέλεξα για την στήλη αυτή είναι το Populaire ή ελληνιστί "Χτυποκάρδια στο γραφείο". Όχι δεν είναι η καλύτερη ταινία που έχω δει ποτέ στην ζωή μου, όχι δεν την έχω καν στις top 10. Είναι όμως η ταινία που θα δεις μια φορά και θα σου αφήσει μια απίστευτη γλύκα, σα να έχεις φάει το πιο ροζ cupcake που υπάρχει. Και που θα την ξαναδείς ένα Κυριακάτικο μεσημέρι με ευχαρίστηση.


Η ιστορία εκτυλίσσεται στο 1958 στη βόρεια Νορμανδία, όπου η Ρόουζ πρωτοπιάνει στα χέρια της την γραφομηχανή που έχει ο πατέρας της στην βιτρίνα του παντοπωλείου του. Και τότε κάτι μαγικό συμβαίνει. Στην δεκαετία του 60, η γυναίκα επαναπροσδιορίζει την θέση της στην κοινωνία, διεκδικεί πιο εξεζητημένες θέσεις εργασίας και δίνει άλλη έννοια στην λέξη "σέξυ". 


Η Ρόουζ θα αναζητήσει δουλειά ως γραμματέας στο ασφαλιστικό γραφείο του Λουί. Θα είναι ίσως η χειρότερη γραμματέας που είχε ποτέ, αλλά η πιο γρήγορη δακτυλογράφος. Και ο Λουί , ως πρώην πρωταθλητής, ξέρει να αναγνωρίζει τους γεννημένους πρωταθλητές.


Αν νόμιζες ότι η Βουγιουκλάκη δακτυλογραφούσε γρήγορα στην περίφημη σκηνή με τον Παπαμιχαήλ, έχασες. Η Ρόουζ είναι η πιο γρήγορη της Νορμανδίας. Και θα το αποδείξει όταν λάβει μέρος στους τοπικούς αγώνες δακτυλογράφησης. Ο Λουί αναλαμβάνει να την προπονήσει, χρησιμοποιώντας ανατρεπτικές μεθόδους. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ερωτευθούν. Και αυτό είναι ! Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται για μια επιτυχημένη ρομαντική κομεντί. 



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...