Το συρτάρι των Αλλόκοτων Πραγμάτων και πως να το τακτοποιήσετε


Όλοι έχουμε ένα τέτοιο συρτάρι σπίτι. Μερικοί έχουν και παραπάνω από ένα. Είναι αυτό το συρτάρι που παραχώνουμε όλα τα άσχετα πράγματα μέσα και γίνεται ένας χαμός. Και η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να το συμμαζέψεις.


Δεν ξέρω τι με έπιασε και προχθές και κάθισα και συμμάζεψα αυτό το συρτάρι που εδώ και μήνες ήταν στο έλεος της ακαταστασίας. Ίσως φταίει αυτή η ανοιξιάτικη διάθεση για να καθαρίσουμε, να πετάξουμε τα παλιά και να οργανωθούμε περισσότερο. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το αδειάσω τελείως , να το καθαρίσω και να βάλω στην σωστή θέση όποιο από τα περιεχόμενα του ήταν μέσα. Πέταξα όλα τα σκουπίδια που είχαν παραπέσει μέσα όπως παλιές σημειώσεις, φάκελοι άδειοι και σκισμένοι, καταλαβαίνετε... Όσα ήθελα να κρατήσω και δεν είχαν "σπίτι" τα κράτησα για να φιλοξενηθούν σε αυτό το συρτάρι. Τα χώρισα σε κατηγορίες, ανάλογα με το μέγεθος τους και την χρησιμότητα τους. Στην συνέχεια χρησιμοποίησα ότι άδεια δοχεία ή κουτάκια είχα ως θήκες για να δεχτούν τα "αλλόκοτα" πράγματα που θα έμπαιναν στο συρτάρι. Μάλιστα έβαλα και μια παλιά θήκη για μαχαιροπίρουνα μέσα. Ιδανική για κάτι τέτοια συρτάρια. 


Στην συνέχεια τα έβαλα όλα πάλι μέσα και τα διένειμα σε όλες τις θήκες, ;έτσι ώστε το κάθε ένα να βρει τον χώρο που του αρμόζει και να μην μετακινείται με το άνοιξε -κλείσε του συρταριού. Η παλιά θήκη για μαχαιροπίρουνα, φιλοξενεί τώρα στυλό και μολύβια, αλλά και ακουστικά, ένα από τα λευκά κουτάκια εγινε θήκη για όλες τις μπαταρίες, το μικρότερο δέχτηκε καποια διακοσμητικά μανταλάκια, ένα καλαθάκι μωβ, φιλοξενεί ένα σωρό μικροαντικείμενα, απο σελοτέιπ , μέχρι σπίρτα και έναν χριστουγεννιάτικο αναπτήρα. Ενώ το μαύρο δοχείο (από κρέας αν θυμάμαι καλά) έχει τώρα μέσα όλα τα μπλοκάκια και σημειωματάρια. 




Εσύ πως οργανώνεις το συρτάρι των αλλόκοτων πραγμάτων σου;



Διάβασε επίσης:




The KM Projects
Not just another beauty blog

1 σχόλιο:

  1. Πωπω!!Έχω και εγώ ένα τέτοιο συρτάρι!!Το βράδυ το φτιάχνω την ημέρα ξανά ασυμμάζευτο είναι..είναι το συρταράκι που βρίσκεται στο τραπέζι της κουζίνας μας..όλοι το ψαχουλεύουν λες και είναι κρυμμένα τα μυστικά του κράτους εκεί μέσα..και είναι μικρό το καημενούλι.ίσα που χωράει ένα τετραδιάκι κάτι στυλό, μαστίχες και συνδετήρες..σαν το γιοφύρι της άρτας ένα πράγμα!!Καλημέρα@!!@!Και καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...