ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ



Σου ετοίμασα ένα μικρό βίντεο με μερικές "μικρές" συβουλές οργάνωσης της ντουλάπας. Ελπίζω να σου αρέσει και να πάρεις ιδέες για να οργανώσεις και την δική σου ντουλάπα.
Για τα μαντήλια έχω πάρει από το ΙΚΕΑ αυτήν την πολλαπλή κρεμάστρα με κρίκους . Είναι ιδανική για να κρεμάς τα μαντήλια σου (ειδικά τα μακριά) και μπορείς να την τοποθετήσεις είτε στην πόρτα της ντουλάπας είτε δίπλα στα υπόλοιπα κρεμασμένα ρούχα σου.


Σε μικρές θήκες , επίσης από τα ΙΚΕΑ, έχω βάλει όλα μου τα υπόλοιπα μαντήλια, διπλωμένα και τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ανακατεύονται μόλις τραβήξω ένα από αυτά.

Εκμετελλεύσου μικρά καλάθια και βάλε μέσα όλα τα διαφορετικά αντικείμενα που θέλεις να φυλάς στην ντουλάπα σου αλλά μοιάζουν να μην ανήκουν πουθενά, όπως για παράδειγμα τα καπέλα. Μην φοβηθείς να τα καλύψεις με ένα μεγάλο μαντήλι αν χρειαστεί.

Αν έχεις ρούχα στις κρεμάστρες που έχουν τάσεις "φυγής", βάλε ένα λάστιχο σε κάθε μεριά της κρεμάστρας. Θα την μετατρέψει σε "αντιολισθητική".


Δες εδώ το βίντεο που σου ετοίμασα και μάθε ακόμα περισσότερα tips οργάνωσης ντουλάπας.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ χρήσιμες συμβουλές οργάνωσηςτης ντουλάπας!Ειδικά το tip με τα καλαθάκια για να τοποθετούμε μικροαντικείμενα! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...