Τα 10 ζευγάρια παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα

Αν ζούσαμε με τους όρους της Carrie Bradshaw, τότε δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αρκετά παπούτσια. Μερικές φορές μπορεί να πιστεύουμε ότι όντως αυτό συμβαίνει. Ωστόσο, δεν έχουμε τον προϋπολογισμό (ούτε το χώρο στην ντουλάπα ) να αγοράζουμε κάθε τι που προστάζει η μόδα.
Τα 10 ζευγάρια παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα






Προκειμένου να κάνετε λίγο ευκολότερο το σχεδιασμό της γκαρνταρόμπας σας, περιόρισα σε 10 ζευγάρια τα είδη των παπουτσιών που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Αν μείνετε σε αυτό το ασφαλές πλάνο, τότε πάντα θα έχετε τα απαραίτητα ζευγάρια παπούτσια. 

Οι κλασσικές μπαλαρίνες





Οι μπαλαρίνες είναι μια εύκολη λύση για να αισθάνεστε στην πένα όλη την ώρα. Είναι εξίσου θηλυκές και άνετες, με την έννοια ότι μπορούν να φορεθούν με πλισέ φούστες,  φορέματα ακόμα και κοντά τζην σορτσάκια.


Καθημερινά αθλητικά





Τα αθλητικά παπούτσια μπορεί να προορίζονται για το γυμναστήριο, αλλά αξίζει να επενδύσετε σε ένα χαριτωμένο ζευγάρι ως βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Θα ταιριάξουν περισσότερο με τα τζην σας παρά με την φόρμα σας.

Τα Ankle boot που ταιριάζουν με όλα



Δεν είναι παράξενο που τα ankle boots είναι τα αγαπημένα πολλών αστέρων. Η ουδέτερη απόχρωση και το άνετο τακούνι φοριούνται όλο το χρόνο.



Καλοκαιρινές πλατφόρμες


Με τον ερχομό της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, αλλάζουμε σε πέδιλα. Οι ψηλές πλατφόρμες είναι εύκολες στο περπάτημα και ταιριάζουν τόσο με φορέματα όσο και με σορτσάκια ή τζην.







Τα κλασσικά ψηλοτάκουνα

Αυτό το ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Αποτελούν την πιο κλασσική και σικάτη πινελιά είτε πρόκειται για το γραφείο είτε για την βραδινή σας έξοδο.

Τα καθημερινά σανδάλια



Σκεφτείτε το σαν την πιο καλή εναλλακτική της σαγιονάρας. Αφού κινούμαστε προς τα σανδάλια όλο το καλοκαίρι, φροντίστε να επιλέξετε ένα σχέδιο με λεπτομέρειες που θα σας αρέσουν για κάθε μέρα. Ένα ωραίο χρώμα ή κάποια stud στις λεπτομέρειες μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά το καθημερινό σας ένδυμα.



Τα Statement Ψηλοτάκουνα πέδιλα




Κάθε κορίτσι χρειάζεται ένα ζευγάρι σέξυ ψηλοτάκουνα πέδιλα στην ντουλάπα της. Είτε επιλέξετε κάποιο έντονο χρώμα, ένα statement ντεσέν ή σέξυ λεπτομέρειες, αυτό το ζευγάρι θα είναι που θα ταιριάξει με όλα , από τα τζην ως τα βραδινά φορέματα για να σε κάνουν να αισθανθείς αυτόματα πιο σεξουαλική.

Οι κλασσικές μπότες ιππασίας




Για το φθινόπωρο, το χειμώνα, την βροχή και ακόμη παραπέρα, ένα ζευγάρι ψηλές μπότες προσθέτει στυλ και προστασία. Είναι τόσο σικ όσο και πρακτικές. 

Γόβες σε γήινες αποχρώσεις

Οι  Nude γόβες είναι η εύκολη λύση για να συμπληρώσεις ένα απογευματινό look αλλά και ένα πιο επίσημο ένδυμα. Είναι ιδανικές για όλες τις εποχές και πάνε με όλα και ταυτόχρονα κάνουν τα πόδια μας να φαίνονται μακρύτερα.

Τα oxford ή τα μοκασίνια


Τα έξυπνα oxford ή  τα μοκασίνια έχουν μετατραπεί σε απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Δείτε το σαν ένα κομμάτι που θα φορεθεί από το πρωί στη δουλειά αλλά και ως εναλλακτική των αθλητικών με μια κολεγιακή τσαχπινιά.

(Article Source/πηγή: Popsugar)


                  

        

        

Διάβασε επίσης:




The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...