ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ - ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Ο χρόνος που πέρασε άφησε πάνω μου τα σημάδια του, κάνοντας με σοφότερη τόσο σε θέματα Blogging και Youtube, όσο και σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Βασικά με έκανε σοφότερη όσον αφορά την ανθρώπινη φυλή και πως αυτή εκφράζεται (καλά ή άσχημα). Για αυτό, αν και δεν το συνηθίζω αποφάσισα να θέσω νέους στόχους για αυτό το νέο έτος. Στόχους ρεαλιστικούς, θέλω να πιστεύω και άμεσα εφαρμοστέους. Νέα Χρονιά, νέοι στόχοι... μια καινούργια αρχή.
Youtube channel

Καταρχάς, δυστυχώς για μένα ο νέος χρόνος με βρήκε στο κρεβάτι με πρόβλημα υγείας. Και αφού με ταλαιπώρησαν οι τελευταίοι μήνες του 2015, ήρθε σαν κερασάκι στην βασιλόπιτα, να προστεθεί κι άλλο πρόβλημα. Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να κάνω καινούργιο βίντεο. Υπόσχομαι μόλις καλυτερεύσουν λίγο οι συνθήκες, να μπορέσω να γυρίσω κάτι. Αλλά μέχρι τότε θα με βρίσκετε μόνο στο blog μου, στην βασική μου εστία δηλαδή. Θα ήθελα όμως να μου πείτε κι εσείς τι θα θέλατε να δείτε από μένα. Προσωπικά είχα γυρίσει κάποια στιγμιότυπα από τον Δεκέμβριο στην Αθήνα και στην Κέρκυρα, αλλά η πρόσφατη ασθένεια μου δεν μου επέτρεψε να κάνω έστω και το υποτυπώδες montage. Επί τη ευκαιρία λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς τι θα θέλατε να δείτε στο κανάλι μου. Αν σας ενδιαφέρουν συγκεκριμένα βίντεο και αν κάτι σας έχει λείψει.
http://livereadkendall.blogspot.gr/2014_12_01_archive.html

Blogging
Θέλω να συνεχίσω να μοιράζομαι μαζί σας tips και συμβουλές για το Blogging. Άλλωστε για μένα είναι μια συνεχής διαδικασία μάθησης. Κάθε φορά που μαθαίνω κάτι καλά θέλω να το μοιράζομαι και με άλλους. Δεν θέλω να το παίζω παντογνώστης, απλά μου αρέσει να μοιράζομαι εμπειρίες και γνώσεις από πράγματα που αγαπώ και το Blogging είναι ένα από αυτά. Σίγουρα θα συνεχίσω να γράφω σχετικά άρθρα στο edit your life, αλλά θα ήθελα από εσάς να μου πείτε αν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο που θα θέλατε να δείτε από μένα. Αν πάλι είναι κάτι που δεν σας αρέσει επίσης θα ήθελα να το μάθω. Όσον αφορά την Beauty ενότητα του Blog Μου, θα ήθελα να ετοιμάσω και κάποια άρθρα σχετικά με την περιποίηση (πέρα από την απλή κοινοποίηση προϊόντων που χρησιμοποιώ), αλλά γενικά με συμβουλές περιποίησης, μια και προσωπικά θεωρώ ότι αν κάποιος αξίζει να επενδύσει κάπου, αυτό είναι η περιποίηση της επιδερμίδας.




Σχέσεις

Το 2015 έφυγε αφήνοντας μια δυσάρεστη γεύση. Δυσάρεστη γιατί δεν εκπληρώθηκαν κάποιοι στόχοι, γιατί υπήρξε ψυχολογική φθορά από καταστάσεις και συναναστροφές που δεν ήταν σωστές. Μέσα στο 2015 έκανα αρκετά λάθη και έμαθα από αυτά. πιθανότατα να πλήγωσα κάποιους (σίγουρα όχι οικειοθελώς)και για αυτό οφείλω να ζητήσω συγγνώμη. Σίγουρα παρεξηγήθηκα από πολλούς, οι οποίοι παρερμήνευσαν τα λόγια μου, αλλά έτσι είναι η ζωή.  Εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν έπρεπε, οι οποίοι με πρόδωσαν ή μου επιτέθηκαν με τον πιο πρόστυχο τρόπο. Δυστυχώς ο χώρος του beauty blogging στην Ελλάδα είναι γεμάτος από μισαλλοδοξία, φθόνο, υποκρισία, αντιζηλίες, εγωισμούς και δίψα για δόξα. Τι δόξα όμως και με πιο τίμημα; Δεν ξέρω αλλά κάποιοι έχουν πιστέψει ότι είναι κάτι το εξαιρετικό επειδή απλά ασχολούνται με το Blogging. Και αυτόματα υιοθετούν ύφος 40 καρδιναλίων απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους (συναδέλφους ή followers). Έχω δεχτεί προσωπικά "συμβουλές" από συναδέλφους που μου έλεγαν "Μην κάνεις παρέα με αυτήν, γιατί έχει πολλούς Haters και θα σε καταστρέψει" ή "Δεν σου μιλάω γιατί έχεις κολλητηλίκια με την τάδε που αντιπαθώ". Για να μην μιλήσω για την απαίτηση τους να αλλάξω την πολιτική του καναλιού ή του Blog μου. Έχει απαιτήσει κάποια να σβήσω σχόλια γιατί την προσβάλουν (όχι υβριστικά εννοείται, αυτά σβήνονται χωρίς δεύτερη σκέψη, μιλάω για σχόλια απλά αρνητικά), αλλά δεν σεβάστηκαν την δική μου πολιτική στον δικό μου χώρο. Κάποια άλλη μάλιστα μου επιτέθηκε για τα μαθήματα Blogging (λες και είναι ο πολύτιμος λίθος και δεν πρέπει να τον μοιραστούμε με κανένα). Ειλικρινά η συμπεριφορές αυτές είναι χειρότερες και από παιδιά του δημοτικού. Αλλά υπάρχουν. Κάθε μέρα ανακαλύπτω ότι προσωπικά εμένα δεν μου ταιριάζει όλη αυτή η ατμόσφαιρα. Δεν με αφορά όλη αυτή η αρνητικότητα.  

http://classroom.synonym.com/fix-background-tumblr-15501.html
Μπορεί κάποιοι (που επιλέγουν να με παρεξηγούν) να ισχυριστούν το ίδιο και για μένα. Θέλω να πιστεύω πως ποτέ δεν προέτρεψα κάποιον να μην μιλάει σε ένα άνθρωπο επειδή εγώ έχω τσακωθεί μαζί του. Ούτε επέβαλα λογοκρισία σε Blog/κανάλι άλλου. Είμαστε σε ελεύθερη χώρα και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει (μέχρι του σημείου να μην προσβάλλει φυσικά την ελευθερία του άλλου). Δεν μπορώ να αποφύγω όλους αυτούς που θα θελήσουν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενα μου, για να τα φέρουν στα μέτρα τους, εξυπηρετώντας δικούς τους σκοπούς. 

Και φυσικά υπάρχουν και τα ψώνια, πολλά ψώνια, ζουν σε ένα μαγικό κόσμο τσιχλόφουσκας και πούδρας και νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τους οφείλει κάτι. Πιθανότατα να φταίει και η ηλικία, καθώς πολλές bloggers είναι σε πολύ νεαρή ηλικία και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτές. Δεν είναι όμως έτσι. Κανένας δεν μου οφείλει τίποτα και ότι θέλω θα πρέπει να κουραστώ για να το αποκτήσω μόνη μου με την αξία μου. Ούτε όλα τα πράγματα περιστρέφονται γύρω μου, μάλλον το αντίθετο. Εγώ το έχω μάθει αυτό ίσως κάποιες όμως να μην το έχουν αντιληφθεί. 

Μπορεί να έχω και εγώ παρεξηγήσει συμπεριφορές ή να έχω φερθεί άσχημα σε κάποιον. Έχω κάνει λάθη και πιθανότατα συνεχίζω να κάνω. Και λυπάμαι ειλικρινά αν έκανα κάτι που πλήγωσε κάποιον. Αλλά πλέον επιλέγω να μην συναναστρέφομαι όλες αυτές τις "κυρίες". Έγινα σοφότερη; δεν ξέρω. Ίσως απλά ταρακουνήθηκα. Ειδικά όταν είδα γλοιώδεις συμπεριφορές, χαμογελάκια και χαιρετισμούς από ανθρώπους που με έχουν βρίσει κατάμουτρα. Γιατί υπήρχε μια κάμερα εκεί κοντά ή γιατί ήθελαν να κρατήσουν τα προσχήματα, ενώ ταυτόχρονα επέλεγαν να μην μιλάνε και σε όποια άλλη κοπέλα ήταν δίπλα μου, όταν η κάμερα δεν έβλεπε και στο πρόσωπο τους ζωγραφιζόταν μια μάσκα αηδίας. Αυτό προσωπικά μου προκαλεί εμετό.



Ποιες είναι; Έχει σημασία να πω; Σημασία έχει ότι πλέον δεν είναι δίπλα μου ή μάλλον εγώ δεν είμαι δίπλα τους. Ούτε είναι από κακία που κάνουν όλα αυτά που κάνουν, μάλλον από απειρία ζωής. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι τοξικές για μένα, όπως πιθανότατα να είμαι και εγώ για αυτές. Ας συνεχίσουμε λοιπόν την πορεία μας ξεχωριστά. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία.... μακριά από μένα. 

Σε κάθε περίπτωση το 2015 αν έγινε κάτι καλό αυτό είναι ότι έκανα ένα καλό ξεκαθάρισμα σε ανθρώπους. Τους άφησα πίσω μου (ή αν θέλετε και αυτοί επέλεξαν να με αφήσουν). Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Και φυσικά μέσα στο 2015 ήρθα κοντά με ανθρώπους και άλλες Bloggers που είχαν κάτι να πουν και να προσφέρουν. Που δεν έχουν καμία σχέση με όλη τη σαπίλα που υπάρχει. Μαζί οργανώσαμε event, Party, workshop. Γνώρισα και συνεργάστηκα με bloggers που αν και δεν είναι αμιγώς beauty bloggers έχουν πηγαία ομορφιά και αυτό φαίνεται στα κείμενα τους και σε ότι άλλο κάνουν. Γνώρισα από κοντά και συνεργάστηκα με Bloggers από το Edit your life. Συνεργάστηκα με πλήθος νέων blogger που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μου για φιλοξενία. Αυτές τις συνεργασίες επιλέγω να κρατήσω από το 2015. Όχι τις άλλες. 

Εύχομαι το 2016 να είναι γεμάτο υγεία και δημιουργία. Συνεργασίες και εμπειρίες καλές. Να είναι πλούσιο σε αγάπη και αλληλοσεβασμό. Εύχομαι να είναι εποικοδομητικό και υπόσχομαι (στον εαυτό μου κυρίως) να είναι αξέχαστο και να συμπληρώσει ότι δεν κατάφερε να μου φέρει το 2015. Θέλω το 2016 να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου και τους ανθρώπους που αγαπώ και είναι δίπλα μου. Θέλω να κοιτάξω την υγεία μου. Θέλω να δώσω περισσότερη αγάπη στην οικογένεια μου και ειδικά στον άντρα μου. Θέλω μια καινούργια αρχή. Μια καινούργια αρχή είναι αυτός ο χρόνος για μένα. Ελπίζω να μείνετε μαζί μου σε αυτό το υπέροχο bloggoταξίδι. Σας υπόσχομαι να είναι αξέχαστο.

Διάβασε επίσης:



3 σχόλια:

  1. κατερίνα,σου εύχομαι υγεία!keep thinking positive!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινιω, καλη χρονια και καλη καρδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το όνομά μου Sarah Kyle από το Οχάιο των ΗΠΑ, θέλω να καταθέσουν στο ευρύ κοινό πως η σχέση μου αποκαταστάθηκε πίσω από τη μεγάλη DR.IRAWO μετά από τρεις μήνες της μοναξιάς, πρώην εραστής μου, μου τηλεφώνησε μετά την επαφή μου με DR.IRAWO ότι θέλει μας να έρθει πίσω και να ξεκινήσει ένα καλό σπίτι, τώρα είμαστε ευτυχισμένοι παντρεμένοι. Όλα χάρη σε DR.IRAWO για την υπέροχη πνευματική βοήθεια του.
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για του μέσω e-mail Drirawolovespell@gmail.com αν έχετε παρόμοιο πρόβλημα, όπως,

    (1) Αν θέλετε την πρώην πλάτη σας.
    (2) θα πρέπει να έχετε ένα διαζύγιο στη σχέση σας.
    (3) Αν θέλετε ένα παιδί.
    (4) Θέλετε να προωθηθεί στο γραφείο σας ..
    (5) Θέλετε να δέσει τον άντρα και τη γυναίκα σας να είναι δικό σου για πάντα.
    (6), αν έχετε την ασθένεια, όπως (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

    Για άλλη μια φορά είμαι πολύ ευγνώμων για ό, τι έχετε κάνει στη ζωή μου, εγώ θα κρατήσει τη δημοσίευση καλή δουλειά σας με τον κόσμο
    Drirawolovespell@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...