ΑΛΛΑΞΑ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ!!!

Ήθελα μια αλλαγή, την είχα ανάγκη. Κι όπως κάθε γυναίκα (θέλω να πιστεύω) ξέσπασα στα μαλλιά μου. Και μετά από 6 χρόνια, όπου είχα ριζώσει στην κυριολεξία στα καστανά μαλλιά, αποφάσισα να γίνω ξανθή ή μάλλον πυρόξανθη.
The KM Projects
Σκεφτόμουν να κάνω μόνη μου κάποιο πείραμα με το Collor out για το οποίο είχε μιλήσει η Νατάσα σε πρόσφατο βίντεο της. Της είχα μιλήσει και μου είχε αναλύσει διεξοδικά όλη την διαδικασία. Όμως κάτι με φόβιζε. Αν και έχω κάνει στο παρελθόν πολλά πειράμματα μόνη με τα μαλλιά μου, τώρα ήθελα ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ήθελα την ομοιομορφία στο ξάνοιγμα, που μόνο μια επαγγελματίας μπορεί να σου εγγυηθεί. 


Χθες το πρωί λοιπόν μπήκα στο internet Κι άρχισα να ψάχνω το τηλέφωνο από το The Beauty Mall στην Δάφνη. Το συγκεκριμένο έχει ανοίξει πολύ πρόσφατα και εγώ το είχα επισκεφτεί στις αρχές Δεκεμβρίου για ένα γρήγορο μανικιούρ με ένα κουπόνι που είχα αγοράσει από το Bodydeals. Το περιβάλλον μου άρεσε αρκετά, αλλά η εξυπηρέτηση ήταν που με κέρδισε πραγματικά. Σε ένα άλλο κομμωτήριο της γειτονιάς μου δεν είχα μείνει ευχαριστημένη παλαιότερα, επομένως επέλεξα το επόμενο που ήταν στην ευρύτερη περιοχή. Το The Beauty Mall. Πήρα πρωί πρωί τηλέφωνο και έκλεισα ραντεβού μέσα στο μεσημέρι. Μπήκα αποφασισμένη για αλλαγή. Όμως δεν ήμουν ακριβώς σίγουρη τι ήθελα συγκεκριμένα. Μόνο που ήθελα να γίνω ξανθιά, όχι πλατινέ, αλλά κάτι από μελί, χάλκινο , πυρόξανθο. 


Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ζητήσω την γνώμη της ειδικού. Προσωπικά ξέρω ότι μου πηγαίνει το ξανθό στις περισσότερες αποχρώσεις του, άλλωστε καστανόξανθη είμαι κανονικά και τα είχα ξανθά για πάνω από 10 χρόνια. Δεν θα ήταν τόσο σοκαριστικό το αποτέλεσμα για μένα.


The KM Projects

Με την βοήθεια της ειδικού επέλεξα την συγκεκριμένη απόχρωση. Αν και οι φωτογραφίες είναι με φυσικό φως πάλι νομίζω ότι αδικείται λίγο. Γιατί είναι περισσότερο μελί ανοιχτό παρά πυρόξανθο. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον αριθμό και την μάρκα της βαφής.

Αυτό που με κέρδισε ήταν ότι η συγκεκριμένη κομμώτρια ήταν σχεδόν συνέχεια από πάνω μου, ελέγχοντας συνεχώς το ξανθιστικό (πριν προχωρήσουμε στην βαφή). Δεν με ξεπέταξε, το αντίθετο με πρόσεξε πάρα πολύ. Ενώ αυτή η προσοχή, φαίνεται και στο αποτέλεσμα, όσον αφορά την ποιότητα της τρίχας, καθώς δεν έχει υποστεί καμία (ορατή τουλάχιστον ) ζημιά.

Όλη η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Και μου άρεσε γιατί η ίδια μου είπε κι τι πρέπει να προσέξω. Καθώς είναι πολύ πιθανό σε τόσο μεγάλες αλλαγές χρώματος να αλλοιωθεί το χρώμα. Σε αυτήν την περίπτωση μου σύστησε να περάσουμε ένα ρεφλέ στο ενδιάμεσο από την επόμενη βαφή. 


Για την βαφή και το κούρεμα (ήθελα λίγο να εξισορροπήσω αυτό το ασύμμετρο που είχα κάνει το καλοκαίρι και που τώρα φαινόταν πολύ άσχημα η διαφορά) και για ίσιωμα μου ζήτησαν €32. Δεν γνωρίζω αν είχαν κάποια προσφορά ενεργή, γιατί ήταν εντελώς αυθόιρμητη η επίσκεψη μου. Έδωσα όμως σαφέστατα κάτι τις παραπάνω καθώς με είχαν κερδίσει όλοι τους.

Λοιπόν πως σας φαίνονται; Εσείς θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή με τη νέα χρονιά;

The KM Projects

 Advertisement

Διάβασε επίσης:
 

2 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...