FUNKMARTINI - Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ



Funkmartini  “Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ”


Μια νέα εποχή στο κλείσιμο ραντεβού υπηρεσιών ομορφιάς μόλις «ξεκίνησε»…
Χάρη στην Funkmartini, η ομορφιά είναι πλέον δίπλα σου μ’ ένα κλικ.


Η  Funkmartini www.funkmartini.gr είναι η νέα μηχανή αναζήτησης και κράτησης ραντεβού υπηρεσιών ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα.

Γιατί Funkmartini ? Γιατί είναι  funky να μπορείς να κλείνεις το ραντεβού ομορφιάς από το κινητό, το pc ή το tablet. Χωρίς άγχος, τόσο χαλαρά και εύκολα σαν να απολαμβάνεις ένα ποτήρι παγωμένο martini!

Μέσω της πλατφόρμας Funkmartini , o καταναλωτής- χρήστης του internet έχει την δυνατότητα:

να αναζητήσει την υπηρεσία ομορφιάς που θέλει, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κριτήρια π.χ περιοχή
να ανακαλύψει διαθέσιμα ραντεβού στην επιχείρηση που τον ενδιαφέρει
να κλείσει το ραντεβού του
να αξιολογήσει την επιχείρηση που επισκέφθηκε και
να κερδίσει πόντους τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει στην επόμενη υπηρεσία.

Όπως μας δήλωσε η Αλεξία Κωτσή που κρύβεται πίσω από αυτή την πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα «Δίνουμε την δυνατότητα σε γυναίκες και άντρες να βρουν διαθέσιμες υπηρεσίες στην περιοχή που επιθυμούν και να κλείσουν εύκολα το ραντεβού τους χρησιμοποιώντας τις  συσκευές που έχουν μαζί τους όλη την ημέρα: τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet τους. Κυρίως όμως δίνουμε την δυνατότητα στους  χρήστες να αξιολογήσουν την υπηρεσία που έχουν χρησιμοποιήσει και να αναδείξουν τις επιχειρήσεις που επιθυμούν. Ήδη γνωρίζουμε ότι ένας 1 στους 4 αγοράζει προϊόντα και υπηρεσίες μέσω διαδικτύου ποσοστό που αναμένεται να φτάσει στο 1 στους 2 την επόμενη πενταετία.»

Μέχρι σήμερα, η Funkmartini συνεργάζεται με πάνω από 500 επιχειρήσεις ομορφιάς και στόχος της είναι να αναπτύξει το δίκτυο των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας άμεση πρόσβαση του κάθε καταναλωτή σε όλες τις επιχειρήσεις ομορφιάς.



Η Funkmartini είναι εδώ και το μόνο σίγουρο είναι ότι ήρθε για να κάνει την καθημερινότητά μας πιο beauty, πιο funky και πιο απολαυστική σαν ένα παγωμένο ποτήρι martini!


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Twitter Facebook Google + | Youtube| Bloglovin'|Instagram |


*Βασισμένο και στο ΔΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...