women’secret: Νέο, δεύτερο κατάστημα στο River West!

 
Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού στην άφιξη της ισπανικής εταιρίας womensecret στην Ελλάδα - με το πρώτο της κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall – το μοναδικό brand γυναικείων εσωρούχων & αξεσουάρ που φροντίζει τις γυναίκες κάνοντας τις να νιώθουν Όμορφες, Άνετες & Σέξι, εγκαινίασε το δεύτερο κατάστημά του στο εμπορικό κέντρο River West (επίπεδο 2). 





Γιορτάστε τη θηλυκή σας πλευρά με -20%* σε όλα τα είδη εσωρούχων & αξεσουάρ – έως τις 30 Σεπτεμβρίου – και ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα με τα ολοκαίνουρια trends της νέας συλλογής: σκούρα κόκκινα σαν τα κεράσια, το κρασί, το βυσσινί της Βουργουνδίας… καθώς και την ειδική σειρά maternity για τις μέλλουσες και νέες μητέρες! Από τη “wish list” σας δεν πρέπει να ξεφύγουν τα πρακτικά και χαριτωμένα αξεσουάρ ενώ οι ειδικές «basic» συλλογές φροντίζουν και σας κάνουν να νιώθετε ο εαυτός σας, κάθε μέρα, κάθε στιγμή!
*H προσφορά δεν συνδυάζεται με είδη που είναι ήδη σε προσφορά ή σε ειδική τιμή

Μπείτε σε έναν κόσμο άνεσης με πρακτικά «In & Out» είδη και τολμήστε να συνδυάσετε ζεστές υφές με σατέν ή τούλι. Ανακαλύψτε αισθησιακές συλλογές με αθλητικές πινελιές, οι οποίες θα αναδείξουν τη  sexy σας πλευρά. Είδη που συνδυάζουν άψογα, super άνετα υλικά με μια μινιμαλιστική και ταυτόχρονα trendy αισθητική. Δημιουργήστε ρομαντικά αλλά και αποπλανητικά looks.


Κορσέδες με άψογη εφαρμογή στο σώμα, απαλά και άνετα εσώρουχα, ρούχα για το σπίτι αλλά και για τις δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Πρακτικότητα, θηλυκότητα και αισθησιασμός είναι τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν και φέτος στις συλλογές της  women’secret. 


Καταστήματα: 

Εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος. 
Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω.


Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...