Οι διακοπές του Σεπτεμβρίου ...

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, υπάρχουν και μερικοί από εμάς που αποφασίζουν να πάνε διακοπές μέσα στον Σεπτέμβριο. 


   Είναι αυτοί που έχουν συνήθως καθίσει όλο τον Αύγουστο να φυλάνε τα μετόπισθεν στο Κλεινόν Άστυ. Κάποτε ανήκα κι εγώ σε αυτούς. Απολάμβανα την άδεια Αθήνα όλο τον Αύγουστο, μου έπερνε μόλις 15 λεπτά για να φτάσω στην δουλειά μου (αντί των 40 λεπτών που κάνω κανονικά) και απολάμβανα την πόλη μου ως γνήσια Αθηναία ανακαλύπτοντας τα ελάχιστα μαγαζιά που είχαν μείνει ανοιχτά και περιδιαβαίνοντας τα σοκάκια της Πλάκας ως ένας ντόπιος τουρίστας. Και έπειτα έφευγα για διακοπές τον Σεπτέμβριο, πηγαίνοντας σε μέρη κατά τ' άλλα πολυσύχναστα, όπως η Μύκονος ή η Χαλκιδική. Έτσι τα απολάμβανα περισσότερο χωρίς το ενοχλητικό πλήθος να παρεμβαίνει στην χαλάρωση μου. 
    Κάθε φορά που έφευγα για διακοπές τον Σεπτέμβριο ανακάλυπτα πόσο πιο όμορφα είναι αυτά τα μέρη και μετά από χρόνια εξορμήσεων αυτήν την εποχή, έμαθα να ξεχωρίζω ότι οι πιο καλοί πελάτες και συνήθως οι πιο πλούσιοι διαλέγουν επίσης τον Σεπτέμβριο για τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Αυτή η γνώση μου έδινε και την ψευδαίσθηση ότι κι εγώ ανήκα σε ένα είδος διαφορετικής κάστας ανθρώπων που είχαμε την τύχη να διακοπεύουμε τον Σεπτέμβριο.
     Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς το όνειρο γκρεμίστηκε και φεύγω και εγώ διακοπές με τον υπόλοιπο λαό. Οι προορισμοί είναι συνήθως οι ίδιοι, Κέρκυρα, Χαλκιδική και ίσως και η Μύκονος. Οικογενειακά πάλι αλλά με περισσότερη φασαρία και κόσμο. 
        Αναπολώ τις εποχές που πήγαινα διακοπές τον Σεπτέμβριο και τώρα το μόνο (ευτυχώς) που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου είναι σύντομες αποδράσεις στο κοντινό μου Λαύριο (εκεί κοντά που μένει η μαμά μου) για μια βουτιά της τελευταίας στιγμής. 
         Δεν ξεχνώ ποτέ το αντηλιακό μου γιατί ο ήλιος δεν χαρίζει κάστανα ούτε τον Σεπτέμβριο, ειδικά για εμάς τους ανοιχτόχρωμους. Τώρα έχω παρέα μου την αντηλιακή της +YOUTH LAB. Dermocosmetics , φετινό σουβενίρ των διακοπών μου και αγαπημένο προστατευτικό ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία. Λεπτόρευστη , απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει αντιαισθητικά λευκά υπολείμματα χάρη στις ελάχιστες χρωστικές που διαθέτει (όχι δεν έχει χρώμα και δεν καλύπτει).  Την αγαπώ την Youth Lab, γιατί είναι ελληνική , σαν το καλοκαίρι. Θα την έχω μαζί μου στις μικρές μου αποδράσεις. Άλλωστε στην Ελλάδα δεν κάνει κρύο όπως λέει και το γνωστό άσμα, ας χαρούμε λίγο ακόμα το αποκαλόκαιρο μας.

Διάβασε επίσης:






The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...