Empties Αυγούστου 2015 - Δες τι μου τελείωσε | The KM Projects

Άδειες συσκευασίες προϊόντων που μου τελείωσαν μέσα στον Αύγουστο.
Μου τελείωσε ένα καθαριστικό προσώπου 3 σε 1 της σειράς MY FACE . Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως καθαριστικό αλλά και ως μάσκα ή απολεπιστικό προσώπου. Το είχα πάρει από την Αυστρία από τα καταστήματα ΒΙΡΑ. Επίσης, ένα αποσμητικό DOVE talc soft που είχα πάρει από το Zampple. Γενικά μου αρέσουν τα αποσμητικά DOVE απλά το συγκεκριμένο δεν με ξετρέλανε σαν μυρωδιά, προτιμώ την κλασσική μυρωδιά τους, όμως κάνει εξαιρετική δουλειά και δεν περιέχει αλκοόλ.

Τελείωσα ένα λάδι σμίλευσης από την σειρά Q10 της NIVEA. Όλο το καλοκαίρι (και ακόμα μπορώ να πω) χρησιμοποιούσα λάδια σώματος για΄τι προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση. Σαν λάδι σμίλευσης βοηθάει και ενάντια στην κυτταρίτιδα αν και όλα αυτά τα προϊόντα βοηθούν εφόσον ακολουθείτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και ισορροπημένης διατροφής.  

Ένα αφρόλουτρο της DOVE Men Care που μου άρεσε ιδιαίτερα και ένα αφρόλουτρο της Oriflame Nature Secrets με καρπούζι. Ένας αφρός Elvive Styling Mousse που δεν με ξετρέλανε και με το ζόρι τον τελείωσα. 


Ένα Reducer Booster της KUESHI που μου άρεσε πάρα πολύ και σας έχω γράψει αναλυτικό άρθρο για αυτό. Μου θύμισε το αντίστοιχο toning & firming body gel της Yellow Rose Που χρησιμοποιώ συνήθως και το οποίο επίσης τελείωσα.  Επίσης, η μάσκα ματιών της Yellow Rose. Η καλύτερη μάσκα ματιών που μπορείτε να βρείτε , την λατρεύω.



Μια οδοντόκρεμα White Glo, κάνει καταπληκτική δουλειά και λευκαίνει τα δόντια, προστατεύοντας ταυτόχρονα. Επίσης,  η μάσκαρα της Essence Lash Princess για όγκο, της οποίας λατρεύω το βουρτσάκι καθώς γραπώνει τις βλεφαρίδες μου και δίνει όγκο ενώ ταυτόχρονα βοηθάει να κάνω το εφέ αράχνης.  Από την Essence τελείωσα και ένα top coat - The gel nail polish, το οποίο το χρησιμοποιούσα συνέχεια και φυσικά τελείωσε. 

Από την Vaseline Intensive Care μια θεραπευτική ενυδατική λοσιόν σώματος σε άρωμα Essential Healing για ξηρές επιδερμίδες. Το χρησιμοποιούσα στις γάμπες μετά το ξύρισμα και έκανε καταπληκτική δουλειά, δίνοντας πλούσια ενυδάτωση.  


Επίσης, μια αντιρυτιδική ενυδατική κρέμα ματιών που είχα σε δείγμα από την Verfion. Αλλά και το Frezyderm Eye BalmΈνα λεπτόρευστο gel κρέμα για τα μάτια που καταπολεμά τις σακούλες, την θαμπή όψη και τους μαύρους κύκλους, ενυδατώνοντας την περιοχή των ματιών.
Τελείωσε και μια ενυδατική κρέμα προσώπου της KUESHI Nutrix Caviar cream και προς το τέλος την χρησιμοποιούσα βράδυ (αν και αρχικά την χρησιμοποίησα πρωί) γιατί ήταν αρκετά βαριά αλλά ενυδάτωνε πολύ καλά την επιδερμίδα μου.  


 Advertisement



Ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία SPF 30 της Eucerin την οποία χρησιμοποίησα σε όλο το σώμα και το πρόσωπο . 

Επίσης, θα πετάξω μια πούδρα της Golden Rose Που μου τελείωσε, ένα bronzer από Lovie Και ένα ρουζ της Lancome που έχει περάσει πολύς καιρός και ήρθε η ώρα να τα πετάξω - μην πάθουμε και τίποτα. Θα αποχωριστώ όμως και δύο eyeliner της Max factor που ήταν εξαιρετικά αλλά πολύ ιδιαίτερα χρώματα και έτσι δεν τα πολυφόρεσα. Πέρασε ο καιρός και τώρα άρχισαν να μυρίζουν περίεργα, οπότε και θα τα πετάξω.



Αυτά τα ολίγα τελείωσαν μέσα στον Αύγουστο. Εσύ τι χρησιμοποίησες μέχρι τέλους;

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...