NOTOS GALLERIES - BAZAAR - Haul

Πριν από λίγες μέρες μοιράστηκα στην σελίδα μου στο FB την ανακοίνωση για το νέο Bazaar καλλυντικών από τα Notos, στα κεντρικά τους στην Κάτω Κηφισιά. Αυτή την φορά ήθελα πολύ να πάω, αν και δεν είχα πολλά χρήματα να ξοδέψω, αλλά περισσότερο για να πάρω μια ιδέα του τι μπορεί να βρει κανείς στο bazaar αυτό. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω με το που άνοιξε γιατί είχα ένα πραγματικά φορτωμένο Σαββατοκύριακο, αλλά προχθες τα κατάφερα και πήγα με την φίλη μου την Μαρία από το blog : Toothfairy's beauty tales.



Ευτυχώς το απόγευμα που πήγαμε δεν είχε πολύ κόσμοκαι έτσι δεν χρειάστηκε να περιμένουμε στην ουρά, με το που φτάσαμε μπήκαμε κατευθείαν μέσα. Εκεί έπρεπε να αφήσουμε την τσάντα μας στην γκαρνταρόμπα και να πάρουμε μαζί το πορτοφόλι μας και το κινητό, προφανώς για λόγους ασφαλείας. Αφού το ξεπεράσαμε αυτό, μπήκαμε στο bazaar για να δούμε τι θα μπορούσαμε να βρούμε.

Καταρχάς ήταν τα αρώματα. Δεν αγόρασα κάποιο άρωμα, αλλά είδα αρώματα σε πολυ οικονομικές τιμές. Για παράδειγμα είχε το Eau d'orange της Hermes σε σετ άρωμα με κρέμα σώματος (αν θυμαμαι καλά) μόνο 30€, ενώ αλλα body sprays ή αρώματα επιπέδου Hermes , Dolce & Gabbana, Givenchy κτλ από 6€ μέχρι 25€!!!!!!!

Αλλά κρατηθήκαμε και προχωρήσαμε στα προϊόντα μακιγιάζ....

Λίγο το project μου για τα foundations λίγο η τιμή ενός τέτοιου προϊόντος, δεν μπόρεσα να κρατηθώ και αν και δεν μπορώ να πω ότι το είχα ανάγκη αγόρασα ένα foundation της εταιρείας Givenchy, μόνο 7€!!!!! ήταν το τελευταίο (κυριολεκτικά) που είχε μείνει και η απόχρωση με μια μικρή δοκιμή που έκανα στην βάση του λαιμού μου ,πιστεύω ότι είναι η σωστή είναι το Matmate Fluid Font de Teint, σε απόχρωση matte cookie.
Επίσης, πήρα 2 προϊόντα για τα χείλη από την Revlon. Το ένα είναι ένα υπέροχο  Color Stay Ultimate Liquid Lipstick σε ένα απίστευτο χρώμα λεβάντας, το νούμερο 006 ultimate orchid. Είναι ένα υγρό κραγιόν ουσιαστικά, με ματ τελείωμα και μου θυμίζει πολύ τα Lip creams από τα Sephora, που τόσο με έχουν γοητεύσει τον τελευταίο καιρό. Το Color Stay Ultimate Liquid Lipstick κόστισε 4€.

Μαζί διάλεξα και ένα lip gloss σε ένα φανταστικο κοραλοκόκκινο χρώμα με απίστευτη χρωματική απόδοση.


Το lipgloss είναι από την σειρά colorburst και η απόχρωση είναι η 046, sizzle και κόστισε 4€.



Δεν μπόρεσα όμως να αντισταθώ και σε δύο eyeliners της max Factor με μεταλλικό τελείωμα. Ένα σε πράσινο-πετρόλ μεταλλικό και ένα σε μωβ  μεταλλικό. Απίθανη απόδοση και πολύ ωραίο πινελάκι. Ελπίζω οι πρώτες εντυπώσεις μου να επιβεβαιωθούν και από την μελλοντική χρήση των προϊόντων. Τα eyeliners είναι από την σειρά Max Factor Colour Expert  Eyeliner και είναι αδιάβροχα.


Οι αποχρώσεις είναι οι 04 Metallic Turquoise & 03 Metallic Lilac. Η τιμή τους ήταν 3€ έκαστο.


Για το τέλος άφησα ένα ακόμα προϊόν για τα χείλη (σιγά μην έλειπε ). Πρόκειται για το Dual Perfection Lipstick/ lipliner της Elizabeth Arden σε απόχρωση 04 Cassis. Πρόκειται για ένα διπλό προϊόν, από την μια μεριά είναι ένα μηχανικό μολύβι και από την άλλη ένα κραγιόν. Είναι σαφέστατα πολύ σκούρα αλλά κάτι μου λέει ότι αυτό το μπορντώ θα το λατρέψω τον χειμώνα. Η τιμή του ακόμα πιο δελεαστική, μόνο 5€!



Αυτά από μένα, μέχρι το επόμενο Post φιλάκια πολλά!

11 σχόλια:

  1. ωραιότατα πραγματάκια πήρες και σε πολύ καλές τιμές, βλέπω πως έχετε τελικά αρκετά revlon στην Αθήνα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τα χαρείς Κατερίνα μου!!!!Είναι πολύ όμορφα αυτά που πήρες!Το Color Stay Ultimate Liquid Lipstick το έχω και εγώ, το φοράω όλη μέρα και δεν φεύγει με τίποτα....

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Κατερίνα μου που με πήρες μαζί , μόνη μου δε θα το είχα βρει ποτέ!! Τα αγαπώ όλα όσα πήραμε, κλάιω ακόμα για το ροζ revlon που τόσο άδοξα εξαφανίστηκε μπροστά από τα μάτια μου :p
    Να τα χαρείς όλα, είναι τέλεια! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλές αγορές! Και σε τιμές ευκαιρίας! Με γεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ithela kai go n paooooooo! dn m pirate! :-( xaxa!! ola teleiaaaaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ τι κριμα που το χασα αυτο το Bazaar!!
    Λατρευω givenchy!!!
    Κατερινα μου, καλοριζικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγειά σου Κατερίνα μου όλα καταπληκτικά, εγώ δυστυχώς δε πήγα κλαψ λιγμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...